*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
ralu,lunymultumesc pt raspunsuri
am bagat la capsor...o sa cumpar cateva rosioae si am sa-i fac si-l bag la frigider ..cand are chef de ketchup sa-i pot da...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
zozela spune:
Ariel,eu stiu ca are loc! AC nu fac decat sa ingroase endometrul,astfel incat,un eventual ovul fecundat sa nu se poata prinde..
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela [-)))]Eeee,Ramo,ce de gratare am de infulecaaat!! Sa va vad cum scoateti camesha atunci!! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ariel,eu stiu ca are loc! AC nu fac decat sa ingroase endometrul,astfel incat,un eventual ovul fecundat sa nu se poata prinde.. |
mai, eu stiam ce scriu si astia aici la punctul 8: http://www.anticonceptionale.ro/component/content/article/13-noutati/15-despre-anticonceptionale.html
insa, tot nu pricep de ce am simptomele astea la mijlocul perioadei, chiar mai acute ca atunci cand nu luam AC. inainte de Teo aveam dureri vagi de sani si intepaturi in zona ovarelor (la ovulatie zic), ehhh, acum ma dor sanii de nu mai pot, se dubleaza ca volum, am dureri ascutite la ovare si in cap, asa...o pacla, parca sunt batuta in cap
...plus cheful de cearta acutizat...coletul, tre sa ajunga azi, e in bucuresti deja.
cu simo am comunicat eu ieri prin sms, am scris aseara. nu era deloc bine....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tonic spune:
Mi se pare mie, sau s-a mai dus norul?
Ramane sa ne rugam
pt bebe Siluan sa se faca bine repede si pt mamica lui sa depaseasca mai usor acest moment dificil.
Doamne ajuta pt amandoi!
Eu nu prea ma pricep, dar n-ar fi de folos sa stabilim o ora cum am facut pt Matei sa spunem o rugaciune in grup?
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE DARIA!Cristina,sa va traiasca printzuk!
LA MULTI ANI CU SANATATE ANDREI!
LA MULTI ANI CU SANATATE NIKOL!!Multa fericire!
M-am intristat cand am citit ce a patit Dudu
...bine macar ca dintii astia vor cadea...Mimo,hai ca se vor rezolva ele toate
..bine ca ai scapat de 2 kile
..
Ramo,am vazut eu la supermarket ketchup fara conservanti si adaosuri (cica)..scrie mare pe ambalaj..eu,nu i-am dat Teodorei ca nu a vazut la noi..eu nu sunt fan si ea mai mult in carca mea sta cand mananc...in general eu ii dau sa guste din tot,doar sa guste,ce ascund si nu vede nu cere
..uita.Dar cu otetul ce ai?Tea mananca "la greu" muraturi...
Ralu,fii tare..poate sistemul imunitar nu lasa varsatul sa se alature.
Ariel,eu stiam ca ovulatie exista si cu AC
..ca ele doar impiedica pe acolo sa ajunga sageata unde nu trebuie
..Sanatate!
Cuscra,sunt cu gandul bun catre voi TOT TIMPUL!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Stau atat de prost cu timpul ca am indraznit sa-mi fac unghiile rosii sub birou
...am facut deocamdata la o mana si cand se vor usca bine trec la cealalta mana..ca,in caz ca sunt chemata,sa pot manevra cu o mana.![]()

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ariel_7000 spune:
tonic, norul meu s-a dus
, mai ales ca in coletul ala mi-a trimis tipa si ceva pt problemele mele si poate, daca ajungea la timp, nu ma mai jeleam eu azi, ca bubuie hormonii in mine
. bine totusi ca ajunge si azi....
exact la rugaciune in grup ma gandeam si eu. stiu ca are o mare putere.
zoze, am mai cugetat putin si ma intreb daca totusi nu este un prea mare aport de estrogen in AC care le iau eu si care sa-mi dezechilibreze balanta hormonala, eu si asa avand deficit progesteronic....ma gandesc sa vb cu dr sa mi le schimbe cu ceva cu cantitatea de estrogen mai redusa....ufffff, cica le iau sa ma regleze, insa vad ca nu e deloc bine....luna trecuta imi aparusera chiar noduli la axile
. sincer, m-am cam saturat, am consultat deja 3 endocrinologi, care mai de care si ultimul mi-a zis sa mai fac un bebe sa ma reglez
. pai daca 2 nu m-au reglat, din contra, m-au dat peste cap??? chiar radeam cu o amica, ca daca ma las de ele, parca vad ca fac tripleti 
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tonic spune:
VAlentina sa stapaniti sanatosi trici.
mare pt tine ca esti o raza de optimism, desi cred ca nici la tine nu e prea usor cu amandoi puiutii asa mici. Sunt sigura ca gasesti o solutie cu plecatul in parc, dar sfatul meu e sa incercati mai intai, sa vezi daca sta pe ea, sa nu patesti ca Anca. Ar fi practic daca ai gasi un loc unde sa le depozitezi in asa fel incat sa-ti fie usor de manevrat cand pleci afara, sa nu le cari din casa mereu, eventual ceva geb boxa cum are Bubu.Zic si eu, nu stiu daca e posibil.
Sanatate multa baietilor, ca asta e cel mai important. Luca mic seamana cu al meu, era mic, falcos si brunet, nu ca acum! ![]()
frumosul mic si pe cel mare si istet, ca nu stiu daca am spus ce mult mi-au placut fimuletele cu el. 

revin, am ceva pb organizatorice de rezolvat.
PS MARIA-DUDU bobo sunt homeopatele de dinti de care vorbea Ariel
, eu am cateva de la ea si sunt mana cereascapt situatiile de criza. Mi-a placut f. mult dedicatia ta de dimineata de la cafea! 
SA aveti o zi cat mai buna. Sovi, Mimo, se aude?
ariel_7000 spune:
hai, ca m-am mai lamurit cum e cu AC...
deci, la pilula monohormonala, cea pe baza de progesteron -administrarea zilnica la aceeasi ora creeaza in uter modificari ce blocheaza patrunderea spermatozoizilor si posibilitatea mentinerii unei sarcini.
la cea combinata (estrogen+progesteron), pe care o iau eu: se impiedica eliberarea ovulelor si modifica invelisul intern al uterului, care devine neospitalier pentru ovulul fecundat (asta in caz ca totusi scapa vreunul)
ce nu inteleg...ovulele nu se mai elibereaza sau nu se mai formeaza pur si simplu (adica ovocitele nu se mai matureaza)?...si atunci, ce se intampla cu ele? 
interesant, asta o auzisem, insa credeam ca e doar asa, o vorba in vant....sucul de grapefruit anuleaza efectul AC!!! si il mareste (periculos) pe cel al medicamentelor pt inima!!! ...banuiescca e vb de cantitati mai mari, nu de un pahar. oricum, il urasc, asa ca nu e pericol pt mine...
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:
Sa stau cu voi la un ceai!
Nicoleta, lasa mami cantarul vreo saptamana, doua si apoi sa vezi
Uita de el, ascunde-l, scoate bateria
pt ambitie
Ramo, si aici e asa soare dupa ploaie, nasoala vreme, studentii vor sa tina greva, uff...apropo de greva le-am spus ca eu sunt in greva dar pt ei ma sacrific si tin ora
, naiba i-a pus sa vina ![]()
Eu i-am dat keckup si facut si cumparat, mai rarutz dar a papat...si dariei ii plac castravetii murati, se vede ca am avut o perioada de sarcina cand numai acrituri mancam ![]()
Valentina, bravo pt tricicleta si pt fericirea care o emani, e super si se simte din postari, si bine ca ai ochelari 
Raluca, nu te necaji, poate scapa
nu e musai sa o fii luat!
Si eu ii dadeam gel si nurofen, dar acuma o supara ceva si eu banui la cum isi indeasa pumnisorii ca sunt ceva cresteri in guritza dinti/masele.
Ariel nu stiu cum sa-l activez, mama lui ca il folosesc deja, poate ma prind! Multumesc pentru ce mi-ai trimis! Sanatate scumpa, ciuadate si AC-urile astea
Multumim de lamuririle cu AC
Referitor la suc cred ca la cantitati mai mari nu asa un pahar,doua
Zoze asa va fii 

Tonic, multumesc mult 

Sa va vad cum scoateti camesha atunci!!