*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Eu nu i-am dat, dar am avut grija sa nu vada ketckup cumparat. Eu folosesc ketcup facut de mama mea si daca vrea, ii dau. De-ala cumparat, nu.. Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
Fete dragi ce le mai dati pt maselutze, canini, alte dintoase? Despre ce bobo vorbeati ieri?
raluca2107 spune:
Helau, helau!!! Mai primiti cu vaicareli?
Ariel, multumesc tare mult.
Am trimis deja email sper sa primesc raspuns.
Eu tocmai am aflat ca un finutz de-al nostru cu care s-au jucat ai mei duminica la greu are varsat de vant, iar copiii s-au jucat impreuna exact cu 2-3 zile inainte de eruptie, deci perioada cea mai contagioasa, deci ma astept la ce e mai rau, amandoi odata cu varicela.

Desigur nici unul nu are vaccin asa ca 

Nico, nu-i nimic ca stagnezi, nu te lasa, vin si zile mai bune Si mai lasa cantarul, la inceput nu e neaparat obligatoriu sa se vada la cantar , dar daca tu vezi la haine sau in oglinda e suficient.
Pentru dinti eu nu prea mai folosesc nimic ca avem cam tot ce era e iesit, dar cand era cazul foloseam gel pentru dintisori si Nurofen pentru dureri.
Ramo, pune batul pe sotz sa renunte la kechup pentru binele copilului sau fa pentru gratar un sos cu pulpa de la rosii, un pic de ulei de masline, oregano, busuioc si usturoi puse la blender si iese super si poate manca si Andru.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Stagnez. Pai cred si eu, dupa cioco... ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. |
parerea mea e ca nu are nicio legatura cu cioco, ci cu faptul ca te cantaresti zilnic, ceea ce nu inteleg, nimeni nu recomanda cantaritul zlnic.. ia lasa tu cantarul si vezi care-i treaba o data pe saptamana, si o sa vezi ca 'scazi'!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ramo nici eu ni i-am dat ketchup... uita-te pe eticheta ce contine.. noi mai mancam, dar rar, la pizza sau paste, si atunci il fac eu.. ptr el poti sa faci tu un sos mai consistent, cu rosii prospete sau din suc, cu cimbru, oregano, usturoi si ala e ketchup-ul, din care poate papa copilul cat vrea
Iubirea mea,
luny spune:
raluca
poate totusi nu fac copiii varicela..
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, NIKOL!!!! SA FII FERICITA SI SA AI SUCCES IN TOTUL!
dudule, ti-am trimis pe e-mail (adica am dat prin chestia aia de la profilul tau, unde scrie "trimite mail utilizatorului") sper sa soseasca. de ce nu iti activezi pm-ul? e mai usor de utilizat.
nico, hai ca esti figura cu stagnarea aia. rabdare! are dreptate luny, nu trebuie sa te cantaresti zilnic, ca sa vezi diferenta. oricum, la monti se vede cel mai bine pe haine diferenta. ti-am mai zis eu, grasimea e ffffff usoara si atarna putin la cantar. pai tu vrei sa slabesti intr-o luna ce ai pus in ani? rabdare, trage aer adanc in piept si papa monti!
si la mine se oprise ieri cantarul, dar azi vad ca arata - 250 gr fata de ieri (vorbea lupul moralist cu cantaritul zilnic
). eu da, ma cantaresc zilnic, caci iau niste preparate pt reglarea hormonala, care ar putea sa-mi influenteze buna desfasurare. si vreau sa urmaresc daca totusi scad, ca sa nu ma trezesc ca tin dieta si ma mai si umflu. ti-am zis ca ultima data cand am tinut tratament hormonal am luat 7 kg in timp record 
eu am o mare dilema, doctoresele poate ma ajuta sa pricep...daca iei AC mai are loc ovulatia? eu stiam ca nu...daca le iei corect. eh, atunci, de ce la mijlocul perioadei, eu am TOATE simptomele de ovulatie?????
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Luny, na, curioasa si eu! Dar gata, pana luni stop-joc!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
zozela spune:
Salutare!!
Mai,de la Simo nu avem chiar nicio veste?
Olga,cine s-ar fi gandit?! Se pare ca la mine vorba aia cu aranjatul cuibului,s-a adeverit cu varf si indesat.Altceva,chiar nu mai aveam de facut-bagajul pt.spital era gata de vreo 2 saptamani,camera gata,hainutele calcate si frumos aranjate..
Asa a fost sa fie!
Nu am rezultatul la urea si myco.Sper sa fie negativ..
Nico,nu acum ma-inainte de nasterea lui Mihai,Duminica,am calcat mai bine de 5 ore..de pe la 11,pana pe la 5,cu pauze de asa zisa odihna(a se citi,contractii)
Fata,lasa cantarul ala in pace-odata pe saptamana e mai mult decat suficient!
Mimo,o sa fie bine!Stai sa scapam de efectele norului,sigur ne va fi mai bine!![]()
baietul cu fata de
!
Eeee,Ramo,ce de gratare am de infulecaaat!!
Sa va vad cum scoateti camesha atunci!!
Criss,deranjeaza-ma!!

Ma bucur ca v-a fost usor cu serviciul!!
Maria,ar fi bine sa-mi iasa asa de bine si usor!!
Alice e bine,dn cate stiu eu,doar busy!Vorbesc azi cu ea si-o urechez pt.absenta!![]()
Catalina,ma bucur ca-i ok bebelusul!!
Pupici!
Mihutzu si Clau plimbareata!
Uf,Ralu,sper sa nu fi luat
Nu stiu ce sa zic,nu am cercetat,iti zic numai ce mi-a zis mie dr. cand am sunat-o eu odata,panicata ca fi'miu a intrat in contact cu cineva cu varicela-cica sa-i dau Aciclovir,pt.ca de a luat boala,amelioreaza mult simptomele
Repet,nu am cercetat,habar nu am despre treaba asta..Poate te ajuta..Of,imi pare tare rau de pui!
luny,e bine Muff?!
Ari,veni coletul?!
Valen,da-mi si mie juma de lentila,nu ca as avea nevoie acum..dar asa..sa fie pe stoc!![]()
apasati pt.toata lumea!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Matei ( 10.04.2008) si Luca
La multi ani,Nikol!!