*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat ceva, deh...azi a mancat Dudu urzici Am fost f incantata

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pai mimo, de ce sa iti iei rosii, ca ce ai insiruit tu acolo e ok dpdv monticesc.
apropos de salate, am descoperit o noua pasiune: salata de andive!!! e o bunatate! azi am mancat 2 sortimente: prima cu somon afumat, a 2 a cu sunca de curcan si masline. ambele delicioase!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, fetele! Multumim pentru griji! Noi suntem f bine. Cred ca a fost doar o indigestie. Mai stam putin pe regim, dar e ok. Ieri doar un kk...normal...

Va pup! O zi buna!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

in cinstea copiilor care se simt mai bine, mamicilor care fac cura si mananca sanatos, dintisorilor care nu-s gravi, coletului asteptat de mult...si capuccino, nesquick, irish-cofee precum si un ceai, special cu lamaie si miere pt gudinde si pana savurati voi, merg sa bag un Amaroy, si poate o ajunge mirosul si pe mimo, sa o imbarbateze ca are multe pe cap!

pt Siluan si simo

O zi minunata cu mult soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Ma duc sa ma cantaresc. Sper sa nu fie cu plus ca... hmm...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stagnez. Pai cred si eu, dupa cioco...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

neatza si din oltennia...sa aveti o zi minunata

dudurutza pt cafea ..si tu sa ai o zi minunata la noi e cand soare cand nor..azi imi planuisem sa merg la plimbare,sa o vizitez si pe mami ..sper sa nu ploua...m-am trezit de la ora 8 sa fac o ciorbita de vitel ,acum fierbe ..Andru doarme ..aseara a adormit fara cantecele,povestioare,exact ca inainte

nico nu stiu ce sa-ti zic doar sa nu fii supi

ioana ma bucur sa aud de bine

simo si sper din tot sufletul ca Siluan sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nico, mai lasa cantarul vreo aptamana si o sa vezi diferenta... dar eu cred ca e de la ficatul ala marit... Felicitari lui Stefan...

Azi-noapte am visat ca Simo si Co au venit in vizita la noi. Eram asa stresata ca nu era casa luna..

Si , sa ma laud, ca dupa multe cercetari, am comandat si eu tricicleta pt Matei. Cica in 4-6 zile ajunge din Germania.. Abia astept.. Sper sa-i placa... Si sper sa gasesc o solutie sa ies afara cu caruciorul si cu trici + Luca si Matei...Dar ma descurc eu...

Pt fetele care au nevoie de ochelari loz, am eu stoc nou, va trimit ...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

valen nu stiu ce solutie ai sa gasesti dar mie mi-ar fi f greu...in special cand mergi la plimbare,sa fii cu ochii-n patru dupa matei ,cu un ochi la Luca si tot asa...din nou felicitarile mele pt mamicile cu 2 pici...oricum sa stapaniti sanatosi trici iar Matei sa se bucure de ea si sa se plimbe cu ea..a noastra sta la umbra sa nu se bronzeze...

voi ati dat ceciap =ketchup copiilor?andru m-a innebunit..l-a vazut pe ta'su ca mananca si vrea si el..i-am dat de cateva ori ca nu m-am inteles cu el...iara e innebunit dupa castraveti murati si gogosar murat...cand mancam si ar fi nevoie de muraturi nu pun la masa din cauza lui Andru...poate sa fie dimineata,pranza,seara daca a vazut muraturile nu mai scap de el pana nu-i dau...ieri de ex,la pranz a mancat ciorba cu castraveti murati..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu nu i-am dat, dar am avut grija sa nu vada ketckup cumparat. Eu folosesc ketcup facut de mama mea si daca vrea, ii dau. De-ala cumparat, nu..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput