*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, zi plina cu copiii , a fost excelent ca inainte de inceperea serviciului. Abia mi-am tras sufletul dar tare fain ne-am simtit.

Luny, ce pacat ca nu ne-am vazut, am fost pe partea cealalta vizavi de scoala lui Razvi pe langa Potcoava. M-am intalnit intamplator cu Cristina care abia se vazuse cu tine. Dar era deja ora 13 si o luam catinel spre casa.

Seara am fost la oite si ne-am intalnit cu Andreiu' de Giani, nu era cu mami, ci cu tati dar l-am recunoscut pe frumosul mic si s-a dat cu Becca pe topogan de nspe mii de ori. Apoi ne-a prins ploaia si am dat o fuga la cumparaturi.

Simo, da Doamne sa fie totul bine cu micul Siluan , m-am gandit o gramada azi la voi.

Luny, si eu sunt fan Naturalia! La mine e langa servici si seara mai trec pe acolo.

Ariel, ce bine ca a depasit coletul norul cel urat!

Sovi, normal ca nu te-a uitat doctorul de la Isis! Asemenea frumusete greu se uita!

Nico, vaiii, ce cucui am vazut la puiut. Sper ca deja e pe trecute. Vezi ca la Monti ai voie cioco neagra dar parca in faza a doua de mentinere nu la cea de slabire. Am studiat si eu cartea zilele astea...

Trebuie sa ma retrag sa culc piticii care acum se uita la Thomas si prietenii si canta impreuna.
Ce zi frumoasa si maine o luam de la capat.

Ce fac burticile noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo Doamne ajuta!
Mimo imi pare rau de Dudel si de Mari.. sper sa se rezolve!

Zozelicule Adriuta e mai mereu bizi pe la job, cu Adrian, cu treburi gospodaresti.. si nu prea mai are timp de DC.. de fapt nici pe mess nu prea a mai intrat..
de Vio nu mai stiu nimic..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Mimo imi pare rau de Dudel si de Mari.. sper sa se rezolve!

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Sarumana, atat iti trebuia sa iti para rau si de Mimu ca veneam pe jos in America sa-ti arat eu tie

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Vezi ca la Monti ai voie cioco neagra dar parca in faza a doua de mentinere nu la cea de slabire.

e permisa si in prima faza, dar putina, 2-3 patratele si nu zilnic. este o abatere mica. se mananca ca gustare (intre mese) sau dupa o masa lipidica. NU dupa una glucidica. prin cioco neagra intelegem numai de la 70-75% in sus, mai este una "amaruie" cu doar 55%. aia NU este admisa. la noi se gaseste produse de Heidi 70, 85% (ti se face gura punga), Anidor 70% ( mai gustoasa si mai cremoasa parca) si Lindt (70, 80 si 95!!!% - asta ultima e odioasa! brrrrr). poate ca mai sunt marci, dar astea sunt cele mai intalnite si la pret rezonabil.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Am fost la stomatolog (unu' normal si priceput), nu pare sa fie mai grav decat smalt sarit. Nicio recomandare speciala.Rabdare si tutun. Ma mai gandesc daca ma mai duc si la ceilalti, vineri. Am inceput si sa ma obisnuiesc cu noul zambet zimtat , are fata de
Va multumesc mult pentru tot
Mari vrea sa plece temporar (doar luna iunie). Eu sunt suparata si ca pleaca dar mai mult din principiu...ca speculeaza faptul ca n-am cu cine sa o inlocuiesc si ca de la niciun alt serviciu nu si-ar fi permis sa faca asta....si uite asa...dar imi trece mie, ma fac eu mare . Am slabit doua kile, asta ca sa nu ziceti ca nu vad si partea plina a paharului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

No, cu ciocolata aia... mai greseste si omul! Era de 90% cacao (nu am vazut cu 95, era de la Lidt), dar dupa o masa glucidica :D. Si sa stiti ca baietii mei au vrut pizza in seara asta, au comandat-o si nu m-am atins! Sa vad maine ce zice nea Cantaru! Si dupa aia gata, abia luni ma mai sui pe el, ca se strica si el, micutul... :)

Edit: Ariel, cu 95% nu exista, dar exista cu 99%... 99??? Oau!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mimo, dar poti sa vii si asa.. ca nu ma supar..
acum ca avem 2 camere, din care una nefolosita, pot sa primesc si musafiri.. nu ii mai gazduiesc in cada ca dincolo ..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Edit: Ariel, cu 95% nu exista, dar exista cu 99%... 99??? Oau!

initial scrisesem 99, dar am zis ca parca era 95 ...nu mai stiu, dar eu de asa ceva nu ma ating!!! mai bine mananc cacao direct cu lingura...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..nu ma rabd, una scurta:))
Mimo, ma bucur ca ai gasit un dintar care te-a linistit... bine ca nu erau dintii permanenti, astia tot cad, nu?
..mie imi place cioco Heidi 85%, nu mi se pare amara rau, dar acum 3 luni daca imi dadea cineva il luam la bataie..
clau nu-i bai, next time
...Mufa plangea pe la 9,30 ca-l doare 'bugu'-buricul=burta.. a mancat ieri si azi orez cu legume si pui, cred ca-l constipa.. si azi a facut doar o kk, mai tare.. asta o fi?.. bine ca i-a trecut si s-a culcat, e cu tati, falacu'.. zicea iub ca e urat fara mine acasa, ca-l luase dorul subit, mai ales cu Muf supi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mihu, deschide usaaaa ca am si venit
Luny,Ioana sper ca ati scapat fara febra pana la urma
Am mai auzit de la cineva despre magazinul ala bio de care spune Luny, din pacate mie mi-e cam peste mana. In schimb eu iau de la Mega Image o tona de produse bio si sunt f incantata. De curand au bagat iaurt cu fructe bio la borcane de sticla, cevaaa . Si lapte si oua ecologice tot de acolo iau. Traiasca Olga (cu branzicile alea mici) ca altfel nu ajungeam sa descopar eu Mega-ul
Va recomand cu caldura si sapunurile alea de care va povesteam (Galador) ...cel putin pt copii sunt extrem de bune. Aoleoo, ca iar mi-am adus aminte de baie si de dinti
Nicoleta, recomandarea mea nr one la Monti e salata de de toate cu sos de iaurt cu usturoi si branza rasa. Ciupercile la gratar cu usturoi si fasolea boabe cu ceapa Ca dulciuri iti recomand inghetata diet , compotul de ananas diet si frisca light (si sirop cu fructoza trebuie sa fie, vezi). Oleo ce de rosii o sa-mi iau in freza, dar eu am dat cu toate cele insirate ingurgitate , 8 kile in doua luni Nu acum...alta data...acum mai bag niste Fineti ca altfel ramane familia fara sofer
No, noapte buna va doresc

Mergi la inceput