*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 10
dudurutza spune:
Olga saru-ma ca m-ai lamurit, is dusa
, bine ca is apta dimineatat la ore, ca altfel cine stie ce le-oi zice la bietii copiii
Multumim de vesti de la tuchi 
Ma duc sa mai fac ceva, mai bag un ochi...deh, femeie curioasa ![]()
tonic spune:
Stiam eu ca am uitat ceva:
LA MULTI ANI DARIA SI ANDREI-RADU!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata frumoasa!
Eu sunt bucuroasa ca i-au iesit cumnatei masuratorile OK (ii masurase pliul nucal la o varsta aiurea de sarcina si parea suspect de S Down), a speriat-o dr degeaba, sper sa fie totul bine pana la final si va multumesc tuturor ca v-ati gandit la ea. 

ariel_7000 spune:
| Citat: |
| Sper sa se termine vestile rele si sa fie iar veselie pe crenguta! |
no, mie mi-a pierit veselia din cauza porcariei aleia de nor...aveam un prieten care injura numai:"Tu'i norul lui!"...asa si eu de sambata incoace, ma cert cu norii. vreti sa fiu vesela? hai sa ne unim cu toate si sa suflam in cer sa se duca norul ala in desert!
ma vait eu si sunt altii cu altele si mai rele...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui tonic Ramo cred ca de la masele e, si Luki ne tine asa de vreo luna, si nu se vede nimic in gura, dar semnele sunt clare, ca asa s-a manifestat de fiecare data. sa-si revina puiutul.Arielul ![]() mare. Sa stii ca si la noi functioneaza bobo de la tine, iti multumesc in gand de fiecare data cand i le dau. |
DESPRE CE BOBO E VORBA?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 no, mie mi-a pierit veselia din cauza porcariei aleia de nor...aveam un prieten care injura numai:"Tu'i norul lui!"...asa si eu de sambata incoace, ma cert cu norii. vreti sa fiu vesela? hai sa ne unim cu toate si sa suflam in cer sa se duca norul ala in desert! ma vait eu si sunt altii cu altele si mai rele... |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
tonic spune:
Ma apuc sa strang si fug acasa la puii mei. Am de calcat, strans/intins rufe, fac mancare, lectii, ma joc, sper sa apuc sa fac si o baie. ![]()
Nicoleta mi-a placut de tine cum ai abordat "schimbarea de look" a juniorului.
Sa-ti fie dieta cu folos asa cat vrei tu.
Cred ca afara se pune iar de-o ploaie, sper sa apuc sa ajung acasa inainte.
Cuscra mi-a placut atmosfera la petrecerea voastra, si mai ales generozitatea sarbatoritului.
Nora mea e tot mai frumusica
(seamana cu mamica ei) si tinem pumnii sa-i treaca mai repede bubitele, sa nu mai sufere.
Luny MAtei cum mai e? Bubitele de genul celor descrise de tine sunt frecvent in alergia la laptele de vaca, mai ales la cel neindustrializat. Am avut o colega la serviciu care si adult fiind facea la fel, plus afte si pb digestive daca manca ceva cu continut prea mare de lapte. Multa sanatate sportivului vorbaret (si recent mancacios).
O seara buna va doresc, sa ne auzim cu vesti cat mai bune.

luny spune:
na, ca Muf e subfebril! are la mau(subbrat))) 37,5.. o sa ii pun si in fund dupa ce papa.. si a cam stranutat azi
mor de inima, ma duc si la munca, stau cu grija..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
37,8 in fund
.. i-am dat 5 ml Calpol..
Tonic, nu e alergie, lapte de vaca bea de pe la 1 an jumate si nu a facut asa ceva pana acum.. a spus ca a fost o intoleranta la ceva, acum au trecut, nu se mai scarpina, si lapte i-am dat in continuare, ambele si integral si formula..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
luny, 37.8 in fund inseamna 37.3 real. asta nu se considera febra. stiu ca esti speriata ca poate sa se agraveze, dar incearca sa te linistesti. da-i cat poti de repede si de des infludo si o sa fuga virusachii din preajma lui. sanatate puiului! 
sunt happyyyyy!!!! a plecat azi coletul din Paris pe o ruta ocolitoare si nu au mai facut oprirea clasica la Frankfurt, ca era inchis aeroportul, au mers direct in Ungaria. Yupiiii!!! asta inseamna, ca maine ajunge coletul in Ro...daca nu inchid astia aeroportul, dar am inteles ca nu ar fi cazul!!! hai ca v-am batut la cap cu coletul meu, dar trebuia sa-mi cucurigesc bucuria, nu? mersi ca ati suflat in nor pt mine![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Pe mine ma doare capul... Am alergat azi efectiv in toate partile cu Matei dupa mine, ia copilul mare de la scoala, du-l la karate (ii place!!), du-te cu piciul la un loc de joaca intre timp, sa-l dixtrez, sa nu se plicti o ora... ia-i apoi si vino acasa unde am discutat cu o profa despre un curs individual cu Stefan, platit de firma lui A... Apropo, l-a laudat pe Stefan pentru cat de bine si fluent vorbeste germana dupa doar atata timp aici! Sunt cu ficatul marit (sper sa nu se simta maine la cantar
)
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.