*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

raluca, ai PM.

ramo, nu l-o necaji vreo masea? Teo asa facea cand ii sapau maselele. Isi schimba total comportamentul , nu dormea, ne vizita noptile si moracanos nevoie mare. la el a functionat de minune medicamentul ala homeopat pt dintisori, acum nu mai are decat ceva agitatie si tendinta de a (ne) musca. chiar este dragalas cum ne anunta, saracutul: "mami, te musc!" si apoi se si repede

mimo, uffff, ce nasol cu mari! bine macar ca te-a anuntat din timp...dar, poate vei gasi pe altcineva, uite cum s-a rezolvat la bubulina si ce incantata e....sau afla cat ar lua in germania de la mosul ala si poate ii faci o contraoferta, sa nu mai fie tentata sa plece...in fond e mult mai usor si mai placut sa ai grija de un copil decat de un batran...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dudu

Citat:
Ramo ii cresc ceva dintisori lui Andru?
mai m-am uitat in gurita lui si nu am vazut nimic nou..i-au spart toti caninii,nu i-au aparut al 2 lea rand de maselute dar n-am vazut nici o gingiuta umflata...e OK pana trebuie sa mergem la somn atunci i se deschide pofta de tv ,povestioare si cantecele...azi l-am dat in leagan cred ca o ora si o ora i-am cantat intr-una si i-am spus poezii...cu"ghi-ghi-gaste,mam mam-rate,pi pi-pui,pici=piticii,biz biz=albinute,ham ham=grivei..etc..." nu stiu ce are..in fien sper sa-i treaca sau daca nu-i trece gasesc o rezolvare pana la urma...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

ariel

Citat:
"mami, te musc!"
e bine ca te atentioneaza..

edit :sunt dusa cu pluta

poze

Mergi la inceput

Citat:
Oare Nicol_conte ce mai face?

Naty esti bine?
as mai adauga tuchisor,remaliss,alice...si lista continua

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ce tare Teo 'mami, te musc' muscaciosul

Ramo, cine stie, o fii o perioada ; intr-o zi, in curte, un pui catre mama lui, are catre 4 anisori, si zice maica-sa, vezi ce cuminte e surioara ta, tu nu aveai stare, de ce? La care el: 'iti testam limitele'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ptiu, ca picata in cap sunt!

LA MULTI ANI, DARIA!!! CRISTINAAAAAA, hai pe la noi sa ii cantam fetei de ziua ei, sa ne zici cum mai esti, ce mai faci....

LA MULTI ANI, ANDREI-RADU!!! Floriio...pe unde esti?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, saru'mana. Eu am avut un mare stress cu Sof cu toxo, pentru ca mi-a zis primul ginecolog la care am mers in prima parte a sarcinii ca al meu copil este deja orb, la cat de mare e valoare IgG-ului, ca le-am dereglat alora de la Medlife aparatul cu valoarea aia...ce sa zic!?! Ca am repetat de 5 ori IgG si IgM, ca am fost la doi infectionisti/parazitologi, care m-au potolit cu greu? Sanatate multa multa!!!

Dudu, nu eu am calcat 5 ore, ci Zoze . Eu am stat ca o floricica, cuminte, un degetel nu am miscat in alea trei saptamani cat am stat acasa inainte sa nasc.

Mimo, ii tine locul temporar prietenei din Germania sau ramane acolo pentru mai multa vreme? O sa ii gasesti inlocuitoare, nu dispera! Iar cu dintisorii...mai bine astepti ca sa mergi la cineva bun, decat sa dai peste un carpaci. Daca nu il doare, nu e tragic, poti astepta pana vineri. O imbratisare mare mare de mine

Ramo, au si el zile/nopti bune si proaste, fii optimista.

Ariel, sanatate multa si tie !

Tuchi e bine, copiii sunt bine, e foarte aglomerata la spital insa. Da' nu ne-a uitat ea , stati linistite! Da, cu Alice ma intreb si eu ce se intampla...

Sper sa fie bine Micu si Simo, eu tare neputincioasa ma simt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Daria

Sa cresti mare si voioasa si sanatoasa!!!

Sa va traiasca prichinduta, Cristina, sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza
Ramo, cine stie, o fii o perioada ; intr-o zi, in curte, un pui catre mama lui, are catre 4 anisori, si zice maica-sa, vezi ce cuminte e surioara ta, tu nu aveai stare, de ce? La care el: 'iti testam limitele'

mami de Daria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mimo vezi ca Bitzulina cunostea stomatolog bun, poate te ajuta ea! In cealalta pb nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare rau, poate se razgandeste Mari. Pe de alta parte, si pe mine ma cam incearca anumite ganduri de schimbare, sper sa nu fie nevoie, dar daca e...se rezolva cumva. Multa sanatate tuturor, imi pare rau ca se tin necazurile lant de tine.

Multa sanatate pt bebe Siluan. Simo ne rugam cu totii sa fie bine si sa depasiti repede perioada asta.

Bitzulina vazut pozele, totul la superlativ. Sarbatorita frumoasa ca de obicei, tu eleganta si radioasa, decorul ff frumos si mi-a placut la nebunie cum erau facute apertivele .

Ramo cred ca de la masele e, si Luki ne tine asa de vreo luna, si nu se vede nimic in gura, dar semnele sunt clare, ca asa s-a manifestat de fiecare data. sa-si revina puiutul.

Arielul mare. Sa stii ca si la noi functioneaza bobo de la tine, iti multumesc in gand de fiecare data cand i le dau.

Va pup pe toate si mai arunc cate un ochi la voi.
Sper sa se termine vestile rele si sa fie iar veselie pe crenguta!

Mergi la inceput