*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:

Doamne ajuta-l pe bb Siluan, si da-i putere mamicii lui!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Siluan
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tonic spune:
Luny ce face Mufy? Acum am citit ca are febra...
Doamne ajuta! pt bebe mic Siluan, am convocat si fetele din birou si ne-am rugat pt el.
mstela spune:
Cata-tonic,am ramas
...
1.pentru ca nu stiam ca ai trecut prin ce ai trecut..mai ceva ca mine
.
2.ca nu stiam ca tu aveai 37 cand l-ai nascut pe Luki..pai tu nu arati mami de cat ai.
Concluzia:tare vreau si eu un frate/o sora pentru Tea,dar mi-e frik numai sa ma gandesc la asta
...nu pot trece de spaime..in primul rand nu m-ar lasa Tea sa stau in pat la cum trage de mine acum de nu pot sa fac NIK pentru mine,apoi nu stiu daca as mai rezista psihic sa stau in pat ca pleoshnitza (au fost cele mai cumplite zile),si in plus cu teama de-a pierde bebele in orice clipa
...Dumnezeu stie...un lucru e cert..merita intr-adevar pe deplin orice chin/durere/sacrificiu cand stii ca aduci pe lume o viata/o parte din tine/o bucatzik din sufletul tau ce-ti va bucura inima pentru totdeauna.

Eu o urmaresc adesea pe Tea si ma umplu pana in strafundul sufletului cu acele clipe,pana la lacrimi,minunandu-ma de ce am putut crea si stiind cat de repede trece timpul..
Luny,Doamne ajuta Mufului sa nu fie nik..
SILUAN
Sanatate tuturor.
Pa
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
am indraznit sa-i dau un sms lui simo..sa fim alaturi de ei in continuare .. inca nu s-a pus un diagnostic
..ne multumeste la toate pentru tot...
si sper ca Micul Siluan sa fie bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
mstela iti inteleg frica al naibii de bine (sunt una dintre consemnatele la paT,cerclaj,bb cu greutate mica,probleme multe
)dar asa cum ai zis si tu trebuie sa trecem peste ca sa putem realiza cel mai frumos lucru din viata unui om...sa privim cu optimism si cu ajutorul lui DD va fi bine...eu nu vreau sa mai privesc in trecut si nu vreau sa ma gandesc daca se va repeta povestea...am incredere ca totul o sa fie bine
la 0ra 18 am programare la coafor ,tun ,pensat...
MICUTUL NOSTRU SILUAN

poze
ariel_7000 spune:
DOAMNE AJUTA-L PE BEBE SILUAN SA SE FACA BINE REPEDE SI DA-I PUTERE MAMICII LUI SA TREACA SI PESTE HOPUL ASTA! SILUAN, INGERASII SA AIBA GRIJA DE TINE!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bitza037 spune:
hello
ce fac fetele???aseara am apucat sa citesc putin dar nu am apucat sa scriu.....
multumim inca o data pentru aprecieri, ma bucur ca v-a placut petrecerea Antoniei
Tonic....aperitivele sunt made by me
Bubule, am retinut ca buburuza mea este febletea ta
....da, ma vopsesc, desi de multe ori am zis ca-l las la culoarea naturala care este un saten deschis,nu am reusit
....am fost si bruneta si roscata![]()
si eu ma 

pentru Siluan si mamica lui, sa le dea putere la amandoi
luny spune:
am dorimit 2 ore toti 3, de la 5.. bietul iub lucreaza maine, sper sa-l culca macar la 11, ca daca s-a trezit la 7...
..inca 2 nopti si eu..
nicio veste de la Simo..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:

Te rugam Doamne, vindeca durerea bebelushului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru bebelushul Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. 

poze