Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Mercedes spune:
licitez J153 9 lei pentru Bogdan.
Poate ar exista mai multi donatori daca coletele care se trimit ar fi cu ramburs asa si persoanele care doneaza obiecte si-ar recupera suma cheltuita pe transport, desigur e parerea mea.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Avem rochita roooz, avem rochita roooz: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseInUz#5462272794929019986 Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
iotete la ea!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Laura25 spune:
boticelina, J153- daca il apesi pe o copita anume, rade si daca mai ai cumva biberonul ce venea odata cu el, il bagi in gura si 'tzocaie' .
Si are si niste luminite in interior.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
De acord cu Mercedes! Poate ca ar fi mai bine sa punem toate produsele cu 3-4 lei mai ieftine (sau sa 'comasam' la set 2-3 produse) si sa trimitem pachete cu plata ramburs. Eu personal am senzatia ca unele preturi sunt cam mari. Inteleg ca produsul luat nou din magazin costa mult, dar aici e un bazar umanitar, unde se asteapata lumea pe langa sa dea niste bani pt un copil in nevoie, sa prinda si un kilipir. Poate daca ar fi un pic mai ieftine, s-ar cumpara 3 produse de la un user in loc de 1 si atunci iti convine sa dai si bani pe comisioane si taxe pt ca chiar merita. Altfel, te duci si iei haine de la SH si pt cumparator rezultatul e acelasi, pe bani mai putini.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
boticelina spune:
Laura, mai avem si biberonul lui, dar a fost trecut fara voia lui (a biberonului si cred si a poneiului ) la jucariile de baie. Are si baterii poneiul, le-a montat bunicul dar fi-mea nu-l apreciaza deloc pe saracu' calut, ea e cu pestii si hipopotamii...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Neatza..
deci n-am inteles cum e treaba cu pisselino...Tu/vecina ta ati platit niste lenjerii in banii depusi ieri,dar nu mai sunt valabile?Ca daca e asa,iti fac transfer inapoi in cont,cu diferenta de bani..
Referitor la taxa pt colete,eu mereu am trimis fara rambus.Insa pt cele care trimit cate 10 colete odata,se aduna niste banuti.(cum este cazul andrei care are produse si de la alti donatori si trimite multe colete)Credeam ca asta ramane de clarificat intre donator-cumparator,la momentul castigarii unui produs.
Personal nu as trimite cu rambus,cred ca te costa mai mult si in plus eu nu mi-am facut mutatia pe adresa asta,desi a trecut tare mult timp de cand stau aici.(asa ca stau mereu cu teama sa se ridice coletul cand trimit,pt ca eu nu-l mai pot lua inapoi,daca se intoarce la mine)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Mercedes spune:
boticelina, laura-noi suntem fani cai avem in colectie nu exagerez dar sigur vreo 25 de cai de la cel mai mic care iti intra in palma pana la aia mai mari plus unu viu la socrii pe care a pus doar mana si i-a dat tot din mana un stiulet de porumb faza la care am ramas blocata( nu stiam ce sa fac sa urlu sau sa o iau rapid de acolo).
Eu sincer pana acum n am platit in plus copilasilor pentru trransport dar cred ca ar fi mai ok vanzatorului asa ar exista mai mult rulaj in bazar tot spre beneficiul copiilor.
boticelina spune:
Laura , la SH hainele sunt de 2 ori mai scumpe decat aici .
Legat de taxele postale eu cred ca poate pune un extra 2-3 lei cine vrea si isi permite. Uite, cum e cazul Alinei (alinamoro) care a "cheltuit" la bazar vreo 60 de lei dintr-un foc, poate nu-i tocmai la indemana sa mai puna 10-12 lei la suma asta. Eu personal mi-am asumat preluarea taxelor postale si le consider contributia mea la bunul mers al lucrurilor. Cred ca-s cel mai bun client al Postei din cartier dar cand ma gandesc cate au de trimis kris79 sau Selene, mai ca-mi vine sa le cer un nr de cont si sa le pun niste banuti acolo...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ancadragoman spune:
SUPER OFERTA!!!!!
Reduc preturile la produsele
A31-7,A39-7,A45-7,A46-7
B38-7
D1-3
E21-20,E22-7
I72-10,I74-7,I75-9,I76-7
J75-7,J76-5,J77-10
L30-10
M12-7
P17-7,P19-6
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!