Bazar (10)
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
Licitatii finalizate: valentina_22, andreutac, arcadia.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Licitez B57 - 6 lei. Licitez B58 - 10 lei Licitez B162 - 10 lei. Sa stiti ca eu nu am priceput care e faza cu bazarul. eu le-as vrea hainutele de mai sus dar nu stiu daca am vreme sa urmaresc daca cineva supraliciteaza ori ba. cum sa fac? daca le castig platesc in contul copiilor pt care scrie la detalii? plus transportul cat? |
Nu trebuie sa citesti tot pentru a vedea daca s-a supralicitat, ci inainte sa treaca cele doua zile de licitare sa verifici in albumul Licitatii la produsele licitate de tine daca au fost supralicitate. Daca se intampla asta, apoi poti supralicita inainte sa treaca termenul de finalizare trecut la ele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
pisellino spune:
boticelina multumesc azi o chem pe vecina mea sa isi aleaga. m-a intrebat la tel: "da sunt cu baldachin?" deci fetelor daca aveti si ceva cu baldachin o cumpara sigur vecinica mea. oricum vrea si fara, a zis ca la copilasul nr 1 i-a trebuit o colectie de lenjerii cat vomita copilul ala
va pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
alexandrina spune:
citat din mesajul lui carminabulina Eu nu am inteles cu banii de transport pana la urma. Eu cand trimit produsele nu pun cu ramburs pentru ca mi se pare si asa destul ca cea care face plata poate ca plateste o gramada de comisioane bancii, poate ca o costa si sa ajunga pana la posta (un bilet de autobuz acolo). Pana la urma nu suntem masini de facut bani, asta e mai sunt si pierderi pe ici pe colo, ca altfel fa-ma sa inteleg! Cazul meu: donator-cumparator. 1.-donez produse (nu le dau prietenilor, rudelor, nu le vand la preturi mai mici, nu le arunc doar ca sa-mi eliberez sifonierul) le pun la posta platesc 2,4 Ron pe transport bani pe care nu-i vreau inapoi + cheltuieli aferente: hartie de impachetat, plicuri, scotch, sfoara. 2.- cumpar produse: platesc comisioane si al meu si ale celor care primesc donatia + costul transportului daca e ramburs sau in contul beneficiarului daca nu-i ramburs . E prea mult chiar si pentru noi care, sa fim serioase, nu suntem niste monici columbeanu. Eu zic ca fiecare sa fie raspunzator de patratica lui altfel pentru mine este faliment curat. Si rog sa nu se supere nimeni ca eu sunt sensibila rau si plang mult daca ma cearta cineva! Serios. |
alex_andra nu se referea ca vom plati taxa de expediere ramburs cand cerem produse de la ea ci sa o donam in contul unui caz prezentat. Asta pentru ca ea sa simta ca doneaza acea taxa.
Ma gandesc sa trecem la produsele ei (si ale altor persoane care cer acelasi lucru) acest lucru, dar nu stiu cum, ca sa fie cat mai scurt si cat mai evident.
"alex_andra - plata taxa posta in cont umanitar"
Sa scriem pe prima pagina lista de cereri? Pana acum s-au adunat
Olita Fisher Price
Lenjerii patut - din astea tocmai au venit
Incaltaminte copii: nr. 23, 24, 30, 31
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Flowers spune:
Licitez J 154 - 7 lei pentru Ionela
Edit: Licitez E 263- 8 lei pentru Ionela
Mami de Brianna si Julia
alex_andra spune:
citat din mesajul lui carminabulina Eu nu am inteles cu banii de transport pana la urma. Eu cand trimit produsele nu pun cu ramburs pentru ca mi se pare si asa destul ca cea care face plata poate ca plateste o gramada de comisioane bancii, poate ca o costa si sa ajunga pana la posta (un bilet de autobuz acolo). Pana la urma nu suntem masini de facut bani, asta e mai sunt si pierderi pe ici pe colo, ca altfel fa-ma sa inteleg! Cazul meu: donator-cumparator. 1.-donez produse (nu le dau prietenilor, rudelor, nu le vand la preturi mai mici, nu le arunc doar ca sa-mi eliberez sifonierul) le pun la posta platesc 2,4 Ron pe transport bani pe care nu-i vreau inapoi + cheltuieli aferente: hartie de impachetat, plicuri, scotch, sfoara. 2.- cumpar produse: platesc comisioane si al meu si ale celor care primesc donatia + costul transportului daca e ramburs sau in contul beneficiarului daca nu-i ramburs . E prea mult chiar si pentru noi care, sa fim serioase, nu suntem niste monici columbeanu. Eu zic ca fiecare sa fie raspunzator de patratica lui altfel pentru mine este faliment curat. Si rog sa nu se supere nimeni ca eu sunt sensibila rau si plang mult daca ma cearta cineva! Serios. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
carmina, eu intotdeauna am pus in contul beneficiarului si bani de comisioane bancare si de transport.
Si asta tocmai ca nu-s m.c., ca daca eram ea, nu mai era nevoie de bazar, ca-i rezolvam pe toti
Ideea era, ca, dupa regulament, eu pot sa pun ramburs taxa de expediere, deci cel care cumpara oricum plateste taxa. Cel care cumpara oricum nu pierde nimic in plus, pentru ca taxa de transport este in datoria lui.
Asa ca am ales ca in loc sas fie ramburs, sa-i pun pt copii.
Nu vad de ce ar fi o problema.
Revin cu o precizare, pt ca nu-mi place sa las lucrurile nelamurite:
EU nu cer sa se plateasca nimic in plus si nici nu cer ceva pentru mine.
Taxa de transport a fost intotdeauna in curtea cumparatorului.
Deci, eu nu-i cer nimic in plus, cer doar ca banii de transport care trebuiau sa-mi parvina, sa-i puna in contul cazului pentru care a licitat.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
LoraG76 spune:
Licitez R104, pt. Robi:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5458242450409354546
Si eu as vrea sa fie clar scris in dreptul fiecarui donator daca doreste sa fie platita suma pt. transport in contul copilului. Eu am de depus bani acum in 4 conturi diferite si chiar as vrea sa stiu asta.
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
nici eu nu am depus banutzii in contul lui ledi pt transport ca nu m-am gandit la asta, eu cand trimit colete platesc mereu taxa de transport asa ca am uitat complet
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
alexandrina spune:
Cine solicita ca taxele postale sa fie platite in orice fel de catre castigatorii produselor sa anunte in prealabil.
alex_andra pe tine te-am retinut, fac modificarile cat pot de repede.