Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

daca vreau sa vand niste cosmetice avon [noi],pt a dona banii pt bazar,cum procedez?eventual ,poate ma ghideaza cineva pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina, eu ma referam ca am crezut pe cuvant si fara sa verific chitanta, cat a fost facuta plata, daca au fost si banii de transport.

Aha, nu stiam ca la banii de transport te-ai referit.
Voi sti si eu pe viitor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Licitez B57 - 6 lei.
Licitez B58 - 10 lei
Licitez B162 - 10 lei.

Sa stiti ca eu nu am priceput care e faza cu bazarul. eu le-as vrea hainutele de mai sus dar nu stiu daca am vreme sa urmaresc daca cineva supraliciteaza ori ba. cum sa fac? daca le castig platesc in contul copiilor pt care scrie la detalii? plus transportul cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

monalac, uite:

Cine doreste sa ofere produse pentru licitatie este rugat sa trimita poze pe mail la adresa bazargeneral @ gmail . com

Mod util de trimitere:
Un fisier txt (sau in subiectul mailului) descrierile produselor
Descrierea produsului, starea lui(nou, folosit, stare buna/f buna), marime/pentru ce varsta este, pretul de pronire al licitatiei, nickul de pe forum si nickul persoanei la care se afla produsul(daca produsul se afla la o alta persoana) - pentru ce caz/cazuri doneaza acel produs
1. Pantaloni, stare f buna, 2-3 ani, 10 lei, nick DC (se afla la nick DC, daca este cazul) - pentru David
2. Carte, noua, 25 lei - pentru Bogdan
...
+ 1.jpg, 2.jpg, etc.

De asemenea, persoanele care doneaza produse sunt rugate sa lase un numar de telefon unde sa poata fi contactate, pentru cazul in care din diverse motive nu raspund pe forum. Multumim.

TI-am dat copy/paste de la regulament

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu nu am inteles cu banii de transport pana la urma.
Eu cand trimit produsele nu pun cu ramburs pentru ca mi se pare si asa destul ca cea care face plata poate ca plateste o gramada de comisioane bancii, poate ca o costa si sa ajunga pana la posta (un bilet de autobuz acolo).
Pana la urma nu suntem masini de facut bani, asta e mai sunt si pierderi pe ici pe colo, ca altfel fa-ma sa inteleg!
Cazul meu: donator-cumparator.
1.-donez produse (nu le dau prietenilor, rudelor, nu le vand la preturi mai mici, nu le arunc doar ca sa-mi eliberez sifonierul) le pun la posta platesc 2,4 Ron pe transport bani pe care nu-i vreau inapoi + cheltuieli aferente: hartie de impachetat, plicuri, scotch, sfoara.
2.- cumpar produse: platesc comisioane si al meu si ale celor care primesc donatia + costul transportului daca e ramburs sau in contul beneficiarului daca nu-i ramburs .
E prea mult chiar si pentru noi care, sa fim serioase, nu suntem niste monici columbeanu.
Eu zic ca fiecare sa fie raspunzator de patratica lui altfel pentru mine este faliment curat.

Si rog sa nu se supere nimeni ca eu sunt sensibila rau si plang mult daca ma cearta cineva! Serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Licitez si eu G88 pentru Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am primit posetuta roz de la Kris79 si am expediat pachetelele pentru Flowers si Andreea.2009

Am trimis la bazar, cu dedicatie speciala pt Pisellino, lenjerii de patut, paturici, scutecele si inca vreo cateva bunuri. Daca-mi zici Catalina ce fel de paturici anume ai nevoie rascolesc sacii de bunuri de la mama din pod si-ti extrag pe alese paturici, mai subtiri, mai groase, mai pompoase, avem o multime dar fi-mea n-a iubit decat una singura, jegarita, ea era al patrulea copil care-o terfelea, vai mama ei, dar na, daca pe-asta a iubit-o ea...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

alexandrina Te rog sa-mi spui daca trenuletul J147 face multa galagie? si daca se misca hornul?

Da, si da.

(eu inca sunt la subiectul trecut, adica am de recuperat)

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Avem 2 poze cu produsele in uz.

Ana, te rog cand ai timp, redimensioneaza fotografiile de la "Produse in uz". Au scapat ne-micsorate.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Produse noi, de la boticelina in albumele:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#

si in albumul de produse in uz :
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseInUz#

Multumim.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput