Bazar (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si fetelor produsul E6 nu e de acolo ca se regaseste si in fisierul de 3-6 luni ....si retrag C22 iar azi vine marfa noua

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Avem rochita roooz, avem rochita roooz: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseInUz#5462272794929019986

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

laura multi pupici pt. printesa

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Am pus ieri coletele pentru blue_rain si mari_paun

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Neatza..
deci n-am inteles cum e treaba cu pisselino...Tu/vecina ta ati platit niste lenjerii in banii depusi ieri,dar nu mai sunt valabile?Ca daca e asa,iti fac transfer inapoi in cont,cu diferenta de bani..

Referitor la taxa pt colete,eu mereu am trimis fara rambus.Insa pt cele care trimit cate 10 colete odata,se aduna niste banuti.(cum este cazul andrei care are produse si de la alti donatori si trimite multe colete)Credeam ca asta ramane de clarificat intre donator-cumparator,la momentul castigarii unui produs.
Personal nu as trimite cu rambus,cred ca te costa mai mult si in plus eu nu mi-am facut mutatia pe adresa asta,desi a trecut tare mult timp de cand stau aici.(asa ca stau mereu cu teama sa se ridice coletul cand trimit,pt ca eu nu-l mai pot lua inapoi,daca se intoarce la mine)

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

ledi neatza nu trebuie sa trimiti nici un ban inapoi ca lenjeriile erau la bazar pt robi si le-a licitat vecina mea, eu am platit lampa si balansoarul care inca mai sunt la bazar deci suntem ok.imi pare rau ca nu am platit taxele de transport dar chiar nu m-am gandit. asta e, data viitoare o sa stiu
laura copii tai sunt niste scumperi la fel si ceilalti de la produse in uz.
o sa-i fac si eu lui robi o poza cu pelerina de ploaie de la alexandrina parca sau alex_andra nu mai stiu exact
pup fetelor o zi buna, noi mergem la mamaia si vin cu vecina mea cu tot acasa

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Laura , la SH hainele sunt de 2 ori mai scumpe decat aici .

Legat de taxele postale eu cred ca poate pune un extra 2-3 lei cine vrea si isi permite. Uite, cum e cazul Alinei (alinamoro) care a "cheltuit" la bazar vreo 60 de lei dintr-un foc, poate nu-i tocmai la indemana sa mai puna 10-12 lei la suma asta. Eu personal mi-am asumat preluarea taxelor postale si le consider contributia mea la bunul mers al lucrurilor. Cred ca-s cel mai bun client al Postei din cartier dar cand ma gandesc cate au de trimis kris79 sau Selene, mai ca-mi vine sa le cer un nr de cont si sa le pun niste banuti acolo...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

avand in vedere ca numai in luna aprilie taxele postale m-au costat in jur de 100 de lei, cred ca e dreptul meu, sa cer sa fie depusi unde vreau eu. mai ales ca nu cer nimic extra.

imi pare rau ca s-a ajuns aici, e simplu sa zici ca iti asumi taxele cand trimiti 1-2 colete.

pe mine nu ma deranjeaza ca platesc taxele postale, atata vreme cat contravaloarea lor se duce la copii.

ca pana la urma, pot sa trimit coletele ramburs, ca e dreptul meu si banii sa-i depun singur in conturile caror copii vreau eu.

Edit: cu 100 de lei puteam sa-i iau fetei mele ceva, orice. Dar am ales sa nu-i iau ei si sa platesc posta, atata vreme cat o faceam pentru ceva care merita.

Dar ma deranjeaza teribil sa aud " vai, mai platesc si 3 lei posta, cand produsul costa 5 lei??"
Da, se plateste si posta, pentru ca asa este regulamentul.

Si in plus, nu vad de ce mi-as pierde foarte mult timp si eu cu pachetele si sotul meu cu orele la posta si sa mai platesc si bani din buzunar, doar ca sa nu se simta unele persoane lezate ca platesc 3 , 4, 5, lei posta.

Nici pe mine nu ma dau banii afara din casa. Si aleg sa fac cu banii pe care-i am , ce vreau eu, nu ce mi se impune indirect mai mult sau mai putin.

M-am enervat si m-a luat valul.
daca am suparat pe cineva, imi cer scuze anticipat

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Numa`nu vorbiti de taxe
Eu nu vreau sa i le cer nimanui, nici sa pretind de la cumparator, nici ramburs nu pun ca eu una nu pot si daca pui ramburs, in loc de 2,4 lei taxa minima, platesti vreo 7 lei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

alex_andra, iti inteleg perfect punctul de vedere si il respect, e dreptul tau si asa e normal, dar nu e cazul sa te infurii asa aici.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

alex_andra, boticelina nu te-a atacat in vreun fel. Spunea situatia ei. Si marea majoritate au ales sa plateasca ele taxele de expediere.
Si sunt sigura ca toata lumea te intelege, nu ceri banii aceia pentru tine.
Ce nu inteleg eu e cum de cele care ti-au dat saci de haine de gestionat nu s-au gandit la aspectul asta, dar poate daca taceam...

ancadragoman modific.

Mi-am facut si eu ordine in produse si le-am pus la semnatura, cine a castigat produse de la mine si mai vrea sa liciteze ceva sa-mi spuna acum, poate mai comasez ceva prin pachete si pachetele.

ACTUALIZEZ.

Mai am in Bazar: body-maieu 0-3 luni, costumas vara, 3-6 luni, costumas iarna 1-2 ani, bluza 1-2 ani, pijama groasa 1-2 ani, rochita 2 ani, rochita 1-2 ani, sosete 22, tricou 1-2 ani, rochita 2-3 ani, bluza groasa 2-3 ani, tricou fetita 3-4 ani, bluza 5-6 ani, bluza 5-6 ani, bluza fete 7 ani, locomotiva, puzzle Tarzan, puzzle 4 povesti, puzle cuburi, blugi, costum, veste, bluza, camasa, pantaloni barbati, paturica botez si carti

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Poze cu hainutele avem si noi http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseInUz#5462486914890471906 doar doua ca in rest am luat rochite si ii sunt mari

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Numa`nu vorbiti de taxe
Eu nu vreau sa i le cer nimanui, nici sa pretind de la cumparator, nici ramburs nu pun ca eu una nu pot si daca pui ramburs, in loc de 2,4 lei taxa minima, platesti vreo 7 lei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

cea mai inteleapta decizie de pana acum,la fel procedez si eu ,nu trimit niciodata ramburs,si am trimis si eu zeci de colete,nici nu pretind banii respectivi de la cumparator

dar fiecare face cum vrea!

de David si 15+

Mergi la inceput