"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna ziua dragi mamici si scumpi bebelusi, Azi Mattia face 6 luni. Nu am mai scris de mult....nu prea stiu de ce....lipsa de timp...de chef....de orisice....dar suntem bine.Crestem, ne dezvoltam, mancam bine, ne place iaurtul si marul mult. Sunt un copil cu pielea alba si cu ochii ca doi carbuni. suntem foarte vesel. Radem la orisicine...important e ca ma face sa rad. Dormim cat de cat bine doar ca unoeri ne mai chinuie o basinutza. Suntem innebunit dupa fratiorul Alessio care cum il vedem suntem in stare sa sarim din brate de la mami numai ca sa il prindem pe Alessio.....Cum e viata cu 2 copii? E minunata. E grea dar iti da toate satisfactiile posibile aceasta viata si de aceea greutatile vin si pleaca. Depresia ne mai da tarcoale dar noi dam drumul la trambitze si o alungam!! Doresc tuturor mamicilor ceea ce simt eu acum.Sunt satsifacuta din toate punctele de vedere.....si de aceea va pot spune ca sunt o mama si o persoana super fericita ceea ce va doresc tuturor. Umil va cer scuze ca nu am intrat sa mai urez la cat mai multe lunite bebelusilor, dar mereu ma gandesc la voi si mai intru si va mai citesc. Va pup pe toate si va doresc un infinit de bine tuturor!La cat mai multe lunite scumpul meu copil, painea lui d-zeu!!e iubesc!! S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
bine ai revenit! ma bucur ca esti asa fericita!
sa iti traiasca baietii!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
danangie la multe lunite pt puiul tau.Så fie sånåtos, så creasca mare si så fiti fericiti!
Selene chiar trebuie så explic asta.Noi nu folosim aceeasi margarina de care avem in Romania.Nici nu se cheama margarina.E un fel de doua feluri.e intre margarina si unt.E ceva ce am folosit la recomandarea doctorului.Si nu cantitati mari ci foarte putin pt gust.
Aici exista si margarina din aia dar se foloseste doar la gatit.
Edit:Nu stiu de ce te numesc eu selene dar oricum stiu cine esti!Cuscra mea.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monikus spune:
La multi ani Karolina, Razvan, Radu, Mattia.
Mamideandrei am vazut si eu poze si filmulete cu voi. Bravo voua ca sunteti asa de mancaciosi si frumosi. va pup.
Iulika l-am revazut pe Brucu. Tare mult imi pllace.
Suede ma bucur ca sunteti bine.
Dana, sa va fie de bine botezul. Nu stiu daca am apucat sa-ti spun pana acum. O sa caut si eu poze pe mail. Sper sa fie acolo.
Carina imi e dor de Maria sa stii.
Manga, Mada, sunteti bine nu-i asa?
Roxxy am dat peste un mesaj de-al tau la alt topic. Sper ca sunteti bine si voi.
Va pup pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
buna fetele
am fost la scos fire azi .. a urlat de m-a stiut tot spitalul .. se tinea de mana mea, ma musca si urla in acelasi timp. e ok operatia, vineri putem face baie.
alex e super noul tau frigi! eu as fi vrut cu congelator jos insa .. nu gasesc cu capacitate asa mare .. aparatul a fost bonus?
suede bine ca nu are nimic baiatul la stomacel, acum o luati incet cu papica. o sa fie bine.
raluca_u sa-i pup eu pe frumosii tai! deci inteleg ca si adinuta a fost mai lenesa .. sper s-o ia si anna din loc cat de curand.
xggg daca untul nu are sare, da, e voie. eu ii puneam evei ulei de masline sau din seminte de strugure.
ioanna eu am inceput de luni sa-i dau piure de morcov .. nu e nici lichid, nici solid .. e un pic curgaret .. vad ca anna il papa bine.
danutza incearca sa-i coci fructele .. marul, para. o poti incerca cu piersica .. si da, pune-i 1-2 masuri de cereale. eu ii mai puneam evei si 2 lingurite de suc de portocala ca sa fie un pic mai lichid amestecul de fructe. ii poti pune in spanac un pic de cartof, de ce nu ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
hepilica spune:
citat din mesajul lui Dana15 va intreb si eu: cum sa-i dau fructele prichindutei si sa-i placa? nu-i plac fructele si pace! daca i-as da numai mar, ar fi fericita! para este prea dulce, nu-i place..mango (si am pus numai putin..o feliuta) prea aromat...banana, la fel ca Bruce..antipatie la prima vedere! sa-i pun o lingurita de cereale in ele? am cereale simple cu orez si lapte de la Topfer...arunc o cupa de cereale asa, peste fructele rase? nu mai pun apa deloc? |
..dana, cerealele cu orez cu lapte, vor modifica un pic gustul fructelor. eu de obicei ii dau maiei cereale topfer cu orez integral (nu au lapte), dar din greseala duminica am cumparat de la farmacie o cutie de cereale cu orez cu lapte, sunt foarte asemanatoare cutiile (tot Topfer) si mi-am dat seama abia acasa, dar neavand cerealele obisnuite, am zis sa le incerc (in plus, am observat ca pe cutie nu scrie ca se pot amesteca si cu fructe!!!). sunt foarte bune, mai dulci decat cele cu orez integral (pe cutia astora scrie ca se pot amesteca si cu fructe) si piureutul de fructe avea gust de orez cu lapte . alea cu orez integral nu modificau deloc gustul fructelor. insa maia a papat, i-au placut si astea, a simtit diferenta...si cred ca erau si mai satioase pentru ca a papat mai putin decat de obicei. si asta in toate cele 3 zile cat le-am folosit. acum mi-am luat cerealele cu orez integral.
si da, le pui pur si simplu in fructe si amesteci putin pana vezi ca se topesc. daca le folosesti in fructe, cerealele nu trebuiesc dizolvate inainte, fie ca au, fie ca nu au lapte.
s-ar putea sa-i placa anei...pt ca ti-am zis...au gust de orez cu lapte... daca zici ca ei nu-i prea plac fructele, amestecate cu asta....poate vor avea succes .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1 Sal'tare si de la noi!
Ma, iti iese sigur lapte batut De fapt s-a cam facut daca nu l-ai tinut la rece. Eu am pus aseara la prins si diseara il am numai bun. Este excelent de baut |
..ma liliac...pai eu vroiam iaurt . ca din iaurtul asta sa-i fac maiei iaurt . nu asta am obtinut? adica vroiam sa evit iaurtul din comert care se amesteca acasa cu lapte ca sa se faca iaurt.
acum ce fac? ca noi nu bem lapte batut...doamne fereste !
nu l-am tinut la rece. l-am tinut in bucatarie. nu se face iaurt totusi ? te mai gandesti...?
h.
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui danangie LILIAC la cat mai multe lunite ptr Raducu. S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Multumim din suflet!!
Ce mesaj emotionant ai scris la ceas aniversar
La Multe lunite pentru Mattia, pui drag si scump.
Cum v-ati acomodat la noua casuta?
Cum mai sunt baietii? Ai reusit sa faci ceva cu programul lor de somnic?
Pupilici!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
selen80 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 danangie la multe lunite pt puiul tau.Så fie sånåtos, så creasca mare si så fiti fericiti! Selene chiar trebuie så explic asta.Noi nu folosim aceeasi margarina de care avem in Romania.Nici nu se cheama margarina.E un fel de doua feluri.e intre margarina si unt.E ceva ce am folosit la recomandarea doctorului.Si nu cantitati mari ci foarte putin pt gust. Aici exista si margarina din aia dar se foloseste doar la gatit. Edit:Nu stiu de ce te numesc eu selene dar oricum stiu cine esti!Cuscra mea. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
a, atunci scuze, nu stiam..
asa iti place tie sa ma frantuzesti putin
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
hepilica spune:
Acum pe inserat...urez si io la multe lunitze fericite RADU, KAROLINA, RAZVAN, MATTIA! Sa fiti sanatosi pui dragi!
h.
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Elle si eu am avut pana acum combina frigorifica din aia cu congelatorul jos, dar daca citesti la detalii ai sa vezi ca asta are capacitatea indentica cu unul cu 3 sertare jos....cum??? nici eu nu inteleg dar asa scrie. As fi vrut eu sa fie bonus aparatul dar a fost la fel de scump ca si frigiderul, dar mi l-a facut cadou soatza ca mi-l promisese demult si acum eram tare catranita si l-am primit...noroc cu cardul de la Carrefour si cu perioada de gratie, ca altfel nu pupam eu altceva decat frigider.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!