"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Buna ziua

In sfarsit am gasit un moment in care sa mai sciu si eu.
In primul rand tuturor sarbatoritilor de azi

Mary condoleante
Alex sa stapaniti sanatosi noiile achizitii
Selen o minune de fetita am vazut ieri care ma emotionat cum merge ea singurica si pe deasupra e si o frumoasa
Dana sa va traiasca prospata crestina. Am vazut si eu poze de la botez, intradevar o familie frumosa si o micuta minunata

Am vazut si poze de la gratar ce sa mai zic minunate numai dovlecei unul si unul cu parinti minunati

Daca am omis ceva va rog a ma scuza dar sciu din amintiri ( si sincer ma cam lasa memoria uneori)

fericita de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Ne inscriem si noi in clubul dovleceilor maraiti si nemancaciosi.
Fructele ne plac dar legumele doar asa una doua lingurite.
Va las si eu un site de retete in care puteti gasi si retete de iaurt si branzica facute in casa www.scribd.com/doc/10783380/Carte-Diversificare-Meniu-Bebe" target="_blank">aici

Fug ca sa trezit maraitul meu drag

fericita de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mda, noua mai nou nu ne mai plac fructele, adica mai exact nu ne mai place nimic de mancare....dar ce zi eu...nu ne mai place NIMIC, nimic. Am schimbat lapte azi, sper sa pape mai bine, abia a inghitit si fructele, plus ca e maraita nevoie mare, nu reusesc sa ii intru in voie sub nici o forma....or fi dintii?? Sa ii iau oare vreun gel din asta de dat pe gingii?? Nici nu stiu.

In alta ordine de idei, azi dimineata a zis maaamaaa, ptr ca era foarte suparata.Imi venea sa o pap toata.

Mamideandrei sa va fie de bine...uof, ce te mai invidiez.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex felicitari pentru mama!
Si Mihnea zice de cateva zile,foarte clar,dar la cat de suparata eram eu...doar asta ma mai scotea din starea mea.Am si uitat sa va spun!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

alex, nu vreau sa fiu invidiata eu doar impart cu voi bucuriile si micile suparari de toata ziua, sa stii ca si eu va invidiez pentru multe, dar ce sa-i facem acum ...copii perfecti nu putem avea ... al meu mananca dar nu face mai nimic din ce fac ai vostri si tot asa... deci noi sa fim seriosi, ca belelele vin oricum ... printesa sa-i vina iar pofta de mancare ... poate facem un vidoechat si-i face pofta andrei , acum la legume poate ...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Salutare

Venim si noi cu vesti bune. Aseara in prezenta mea si a lui tati, Alexandra mea a inceput sa mearga de-a busilea. Si vad ca azi e si mai in forma. Uraa. Sper ca pana la 8 luni sa inceapa si ea pasii (e f incantata sa stea in picioare si ar sta cu orele daca as lasa-o).
Gata, merg la spalat frigiderul (a fost oprit curentul 3 ore si acum vrand-nevrand bag un spalat de frigider, ca tot frigiderul e calcaiul lui Ahile prin casele dovleceilor).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La mandruta mea nu-i plac fructele crude si nici mancarea facuta de mine, doar borcanas..vina e a mea pt ca am inceput cu cutiute si borcanele si acuma adios papaica facuta de mine.. Am inceput cu fructe la borcans pt ca iarna asta nu am gasit fructe bune si zemoase..iar acuma au aparut pere aromate si gustoase si alte fructe bune dar ea refuza categoric,efectiv isi face greata si mai ca le vomita.. aseara s-o pacalesc am pus o felie de papaia foarte bine coapta si gustoasa in branzica crede'ti ca n-a simtit? dar dupa 2-3 incercari a mancat aproape tot, dar primele 2 lingurite mai ca nu mi le-a dat afara..in para pun un biscuite sfarmat,papa abia jumate din cantitate din care manca din borcanas.. dar cu fructe crude o ajuta la tranzit face kk mai usor, iar astea de la borcanas n-o ajuta si trebuie s-o fac eu cu bebegel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

alex, nu vreau sa fiu invidiata eu doar impart cu voi bucuriile si micile suparari de toata ziua, sa stii ca si eu va invidiez pentru multe, dar ce sa-i facem acum ...copii perfecti nu putem avea ... al meu mananca dar nu face mai nimic din ce fac ai vostri si tot asa... deci noi sa fim seriosi, ca belelele vin oricum ... printesa sa-i vina iar pofta de mancare ... poate facem un vidoechat si-i face pofta andrei , acum la legume poate ...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Draga mea, te invidiez in sensul bun al cuvantului, eu ma bucur ca toata lumea inpartaseste aici atat problemele cat si bucuriile.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Suede felicitari si tie ptr MAMA...adevarul e ca incep incet incet sa ni se para lucruri obinuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumesc!
El zicea mai demult,dar doar cand plangea si zicea ,,ma-ma" sau ;;me-me".
Acum a zis clar mama si baba

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Suede felicitari si tie ptr MAMA...adevarul e ca incep incet incet sa ni se para lucruri obinuite.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput