"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

[quote]citat din mesajul lui mamideandrei
Draga mea, te invidiez in sensul bun al cuvantului, eu ma bucur ca toata lumea inpartaseste aici atat problemele cat si bucuriile.

nici nu ma gandeam ca in alt sens , poate nu m-am exprimat eu corect; dupa o noapte nebuna inca am sechele

azi ii pregatesc puiului fasole verde cu morcov si salau
voi ce meniu aveti la pranz?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

la multe lunite dovlecutilor sårbåtoriti ieri si azi!!

Alex si Suede felicitari pt mama..asa e ca e minunat??

Bely nu esti singura cu borcanelele..De cand am inceput diversificarea a papat papica facuta de mine fix 3 luni , fructele oricum ii dadeam la borcanel ca in afara de mår nu aveam ce så ii dau( banana nu ii place deloc).apoi cred ca s-a såturat pana peste cap de supica/piure facut de mine.Si preferatele lui sunt borcanelele..

Fetelor eu vineri merg la servici..Nu incep munca ci merg asa o zi cand si cand pana cand voi incepe de toto..Chestia e ca eu o vad ca o iesire in oras cu prietenii unde voi socializa, nu o zi normala de munca( de noapte!).

Aa si inca ceva..LA noi ninge ca in povesti de dimineata!.DAr mai avem sperante ca vine primavara la varå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Noi la masa avem piure de cartof dulce cu dovlecel (la fiet mai pun si ceapa si telina dar nu le-am pasat) si carnita de pui.

Avand in vedere ca maine va fi in parametrii frigiderul si congelatorul ma voi duce si eu la cumparaturi ca nu mai am mai nimic...si vreau sa ii fac spanac sau brocoli cu dovlecel si ou.

Cam asta am in gand....voi incerca si eu fasolea verde, suna bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Am intrat numai putin pe fuga sa intreb...

Liliac, Fragutza...si care mai stiati de iaurtul asta facut in casa.

Ieri dimineata am fiert 500 ml lapte, l-am lasat sa se raceasca un pic, apoi am pus peste el 500 ml crud (nefiert), dupa care l-am transferat intr-un vas pe care l-am acoperit (adica i-am pus deasupra o farfurie) si l-am lasat in bucatarie la temperatura camerei. Ce trebuie sa ma astept sa iasa? Iaurt sau lapte batut? Si cat mai astept? Acum arata asa mai grosut, dar lichid bine, si miroase usor a acru. Fac bine ce fac sau...? Sigur va fi bun de mancat ?

Multumesc .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

iulika bafta la servici.. eu am suferit foarte tare cand am inceput serviciul,bine l-am si inceput la 4 luni, aici doar atat e maternitatea

Bebici vostri cum mananca mancarica, pasata bine sau cu bucatele?
Patri daca simte ceva grauntele scuipa si isi face greata..trebuie sa-i fac crema fina fina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Suede, Alex felicitari pt mama! vad ca e ceva normal sa zica bebeii si baba, la noi s-a si nimerit sa insemne ceva

Hepilica la mine se face cam in 2 zile iaurtelul...ca sa fie mai gros, eu il pun putin si in tifon, la scurs....trebuie sa arate ca un lapte taiat, o parte alba, si cu zer asa prin el....

X_ggg noua ne-a zis dr sa-i punem ulei de masline extra virgin, preparat prin presare la rece....la legume a mai zis ca putem pune zeama de lamaie sau smantana in fct de cum prefera bebe, mai acru sau mai dulce...

fetelor, voi ce fel luati pestele, proaspat, si-l curatati voi? cam ce feluri de peste folositi?
eu n-am preparat acasa decat fileuri de peste, habar n-am sa curat un peste proaspat

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bely

iulika bafta la servici.. eu am suferit foarte tare cand am inceput serviciul,bine l-am si inceput la 4 luni, aici doar atat e maternitatea

Bebici vostri cum mananca mancarica, pasata bine sau cu bucatele?
Patri daca simte ceva grauntele scuipa si isi face greata..trebuie sa-i fac crema fina fina.

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

si Ebru isi face greata daca simte bucatele...tb sa fie f bine blenduit piureul....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele dragi,

Vroiam sa va multumim de urari si sa va pupam si eu si Karo (zisa Oa-Oa de fratiorul ei ) alex25, suede, selen si voua sa va traiasca si sa va creasca mari piticutii.

Selen felicitari lui Ebru pentru pasi, si Karo se trage de mine sa se ridice in picioare si daca ajunge si ea pe canapea in picioare si ea face pasi ...numai ca eu nu prea le am cu filmatul si altcineva nu are cine... si eu sint uimita de ea pentru ca Patrick a mers foarte tirziu la 1 an si 4 luni (singur) ca de mina a mers de la 1 an... asa ca la Karo mi se pare extrem de devreme (ea de la 7 luni se ridica in picioare) asa ca fetele va rog eu nu ii lasati pe pitici sa isi faca de cap cu nervisorii vostri ca nu au de ce

Karo e tare sclifosita la mincare lapte destul de putin... iaurt maninca 150 ml (eu am ales Campina cum ii dau si lui Patrick) cu 2 cupe de cereale de la Nestle. Fructe maninca mar, para si banana cu brinzica cam 150 gr. iar legume maninca cam de toate... dar accent pe morcov si dovlecel cu carnita de orice fel.
Diseara mergem la dr sa o cintareasca si sa o masoare si raportam si noi dimensiuni (la 7 luni avea 7.060 si 69 cm). Dar la cit de agitata e ...tot timpul misuna tare mi-e frica ca nu a luat cine stie ce in greutate.

Am fost si noi raciti imediat dupa Pasti (intii eu) si apoi mama darnica am dat si la copiii. Nu au avut decit mucisori dar a fost cumplit pentru ca stiti voi cum e cu aspiratul... si sa faci totul x2 si tipetele sint tot x2 o prietena mi-a spus ca ei dr i-a recomandat sa le puna la copiii ei muciosi ser fiziologic pe nas cite 5 ml in fiecare nara de 4 ori pe zi si de 2 ori dimi si seara aspirat. Am facut si eu si intr-adevar ne-a trecut destul de repede.

Va pup si eu ma duc sa imi dau cu voltaren ca ma doare o sale Si eu sunt printre cele mai babute dintre voi... Va pupa baba si cei 2 prichindei

Revin (sper) pe seara cu dimensiunile si cu tratatia de ziua noastra.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

selen deci nu-s singura?! Cand vad ca unii puiuti papa bucatele mari de broccoli si morcovior bastonase raman tare surprinsa, a mea la cel mai mic graunte simtit in gurita scuipa si pe deasupra se intinde ca si cum ar vomita. Off greu si cu diversificarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Nu mi-a raspuns nimeni cu untul, asa ca nu i-am pus, i-am pus o lingurita de ulei de masline in cartof dulce+dovlecel.
Nu i-a placut.
Cred ca am observat ca dovlecelul nu prea il agreaza.
Maine ma intorc la combinatia castigatoare de pana acum: brocoli cu cartof dulce. Cat timp pot sa ii dau acelasi lucru? Cand i-am pus carne de pui in brocoli iar nu a fost bun.
O iau pe campii.. e fitza fitzelor copilul asta la mancare (nu si la tzitzi, desigur).
Azi l-am tinut, nu i-am dat de dimineata tzitzi.
La 9 si ceva i-am dat para cruda. A mancat cam 100 de gr.
La 13:30 i-am dat legumele. A mancat maxim 5 lingurite.
Urmatoarea masa (tzitzi de data asta) ar trebui sa fie cam pe la 17. Sa vad daca rezist pana atunci sa ii dau. Iaurt nu ii place, cereale ii dau mai rar ca e vesnic constipat, indiferent ce mananca. Ajung la "cei veseli", cum spunea cineva, cat de curand.

Si o poza dragutza cu un bebe pregatit de nunta: aici
--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput