"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 4
alex25 spune:
La multe lunitze fericite KAROLINA, RAZVAN, RADU MIHAI, MATTIA GABRIEL
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
La multe lunite!
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 La multe lunitze fericite KAROLINA, RAZVAN, RADU MIHAI, MATTIA GABRIEL ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
x_ggg spune:
Neata!
Creier pus pe moatze de bebe am avut si eu ieri..eu dau vina pe vreme
Mari probleme am cu mancarea asta. Asa ca am intrat si eu pe retetebebelusi.ro sa ma mai inspir. E un piure acolo de dovlecel cu cartof dulce si spune ca dovelecelul se rumeneste in putin unt inainte de fierbere. Avem voie unt la bebei? Untul nu are sare? Ulei de masline se poate adauga?
Poate il pacalesc sa mai manance ca ma aduce la disperare. Si culmea, ia in greutate mult mai bine (e tot mufat la tzitzi), dar imi e frica ca ii trebuie, fier, vitamine, etc
Va pup. Intrebarea era: e voie unt?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
selen80 spune:
neatza!
LA MULTE LUNITE KAROLINA, RAZVAN, RADU SI MATTIA!
azi cred ca e mai bine afara, yupy! desi e innorat, pare cald...
Suede ma bucur de vestile bune de la dr
Delia, Alex va doresc nervi de otel si rabdare cat cuprinde...ma gandesc cu groaza ca ne paste si pe noi perioada dintisorilor...noua ne-a recomandat dr homeopat sa ii dam chamomilla de 15 ch, cate 3 bilute, pana la de 5 ori pe zi, la nevoie, in perioada mai grea a eruptiei...plus acel unguent, cu care ii putem da de mai multe ori decat cu cele alopate....
Andra pupam grasunica frumoasa
Alex sa stapaniti sanatosi achizitiile!
Elle produsele de pe chiocebrand sunt "refurbished", de aceea sunt mai ieftine....sa citesti la ei pe site, ca explica pe undeva ce inseamna asta...sunt produse returnate de clienti (bine, multe fara sa aiba ceva, ci doar pt ca legea permite..) si reambalate sau reconditionate....ideea e ca au oricum garantie 12 luni, deci te poti risca
pupicei
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mamideandrei spune:
buna dimineata! alex, multam de cafea, buna rau, acum am savurat-o ca sunt dupa o noapte cheauna . sa folositi cu placere noua achizitie. sa inteleg ca ai primit bonus o camera foto? sa ne arati cat mai multe poze atunci
asaaa, aseara ziceam ca am una bucata pui zambaret...dar peste noapte alta a fost povestea... a adormit el pe la 9:45, si a tot dormit pana la 12 cand a inceput distractia...se tot foia in patut, ma duceam il adormeam si deodata tresarea, se trezea si dai urlete...l-am luat langa noi in pat aceeasi poveste, adormea de-o parere apoi tresarea si iar plansete... nu stiam nici cu ce sa-l ajut...va dati seama...i-am pus ser in nasuc, mi se parea ca re mucuti ...nimic ...i-am dat cu calgel, poate o fi de la dinti, dar a tinut-o tot intr-o veselie pana la 4, cand am reusit sa il adorm pe picioare, acum imi era frica sa il pun in pat sa nu se trezeasca, dar mai frica imi era sa nu adorm si el sa se suceasca sa faca buf...intr-un final l-am pus in pat si a dormit pana la 7, cand a papat bibe bine, i-am dat si panadol, caci au aparut si mucutii haturi si a dormit pana la 9. acum e mai bine, dar avand in vedere ca eu nu am avut nopti albe, tare va mai inteleg pe cele care treceti mai des prin asa ceva. hai ca m-am lungit, dar simteam nevoia sa vb cu cineva.
sa aveti o zi faina va doresc!
POZE
http://picasaweb.google.com/114023246079607460481/7Luni?feat=directlinkTOT ANDREI DAR PE PICASA[url]
x_ggg spune:
citat din mesajul lui mamideandrei buna dimineata! alex, multam de cafea, buna rau, acum am savurat-o ca sunt dupa o noapte cheauna . sa folositi cu placere noua achizitie. sa inteleg ca ai primit bonus o camera foto? sa ne arati cat mai multe poze atunci asaaa, aseara ziceam ca am una bucata pui zambaret...dar peste noapte alta a fost povestea... a adormit el pe la 9:45, si a tot dormit pana la 12 cand a inceput distractia...se tot foia in patut, ma duceam il adormeam si deodata tresarea, se trezea si dai urlete...l-am luat langa noi in pat aceeasi poveste, adormea de-o parere apoi tresarea si iar plansete... nu stiam nici cu ce sa-l ajut...va dati seama...i-am pus ser in nasuc, mi se parea ca re mucuti ...nimic ...i-am dat cu calgel, poate o fi de la dinti, dar a tinut-o tot intr-o veselie pana la 4, cand am reusit sa il adorm pe picioare, acum imi era frica sa il pun in pat sa nu se trezeasca, dar mai frica imi era sa nu adorm si el sa se suceasca sa faca buf...intr-un final l-am pus in pat si a dormit pana la 7, cand a papat bibe bine, i-am dat si panadol, caci au aparut si mucutii haturi si a dormit pana la 9. acum e mai bine, dar avand in vedere ca eu nu am avut nopti albe, tare va mai inteleg pe cele care treceti mai des prin asa ceva. hai ca m-am lungit, dar simteam nevoia sa vb cu cineva. sa aveti o zi faina va doresc! POZE http://picasaweb.google.com/114023246079607460481/7Luni?feat=directlinkTOT ANDREI DAR PE PICASA[url] |
Sper sa nu ti-l fi deochiat eu ca tare m-am mai minunat ieri de el si l-am mai laudat la sotz!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Sper sa nu ti-l fi deochiat eu ca tare m-am mai minunat ieri de el si l-am mai laudat la sotz! |
stai linistita, eu zic ca nu; acum chiar daca are mucii haturi e bine , vesel si ce-i mai important papa. mergem acum sa papam si fructele ca apoi facem scandal mare la foame, mai mare ca ala de aseara..
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
am papat si fructele si acum e vesel iar...si tare bine mai e...sper sa ne treaca repede si mucutii... ca pt tuse i-am dat ambroxol si vad ca deja nu mai tuseste... hai ca nu va mai plictisesc
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
buna dimineata,
azi e rost de plimbare!
andra vroiam sa te intreb tu cum faci supa? e lichida, lichida? sau cremoasa? ca noi ne chinuim cu supa asta... el papa intre 70 si 150 de ml dar plange, urla apoi deschide gurita, mai ia vreo 5 lingurite iar urla si tot asa. ii fc diferit i fiecare zi, doar doar nimeresc combinatia castigatoare. n-am descoperit-o pana acuma!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
bely spune:
Buna si de la noi
monica pai voi stati super bine la capitol greutate, noi suntem fulg pe langa voi, nu stiu daca are 7.500, maine vedem cat are, mergem la pediatrul sa vada daca are probleme la solduri sau ba
alex sa stapaniti sanatosi noua achizitie si daca tot aveti aparat bengos vrem cat mai multe pozici cu printesa
Patri peste noapte doarme bine, dar ziua e maraitaaa rau de tot si deja stie sa tipe daca nu merg rapid la dispozitia ei, doamne ce repede cresc. Ne-a mai puscat un dintisor, sper sa-i iasa repede si sa numai fie maraici ca tare dor mi-e dupa lunitele de la 3 la 7, a fost cel mai cuminte copil