"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 17
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Eu mai stiu de gutuie, pepene galben si caise. |
si astea de unde le luam acum...mie una nu-mi vine sa-i dau din astea fara gust, mai bine nu-l diversific decat cu mere, pere , banane, avocado, mango. mai tarziu, cand vor fi mai gustoase...da...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Voiam sa mai intreb daca se poate pune verdeata (patrunjel, marar) la supa bebeilor. Sa pun un pic dupa ce a fiert si sa scot la pasat sau sa las la pasat? Ma gandesc ca ar mai da un pic de gust. |
patrunjelul are multa vit C, deci e bun sa il pui in supica si nu numai si poti sa il lasi si la pasat...eu asa fac, cand pun
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
suede spune:
Buna dimineata,
Liliana,Iulika,Uve,Selen,Monikus,Elle,Moni.
Va multumim pentru felicitari si pentru ca v-ati gandit la noi.
Momentan doar si saptamana viitoare reincepem.Sper sa deschida gura la lingurita ca altfel .
Ieri am fost in parc cu prietenii nostri Alex si Dragoshel si cu mamicile lor ,am stat cam 4 ore.
Si azi iesim ca e frumos.Alex ajungi in IOR?Nu-ti zic ce frumos e parcul .
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
mamideandrei spune:
iar in ceea ce priveste fructele la borcanele zic pas...putem trai si fara...ne diversificam natural, home made...borcanele i-am dat doar cu mancarica si atunci cand am fost plecati (la peste, la soacra-mea)
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Fragutza spune:
Hello, ladies!
Cine vine in Carol azi? Cam in 30-40 mins plecam, adica eu cu Lulluby si Cristina.
Pupici!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
x_ggg spune:
Mamideandrei, de asta papa puiul tau asa bine, ca gatesti tu fenomenal. Eu daca ii fierbeam acolo legumele, si alea la aburi, de aveau un gust bleahhhh normal ca nu manca teroristul. Azi ii fac o supa asa ca pentru noi, fara sare sau delikat sau ulei. Vedem daca avem mai mult noroc. Ceapa se poate lasa la pasat?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Mamideandrei, de asta papa puiul tau asa bine, ca gatesti tu fenomenal. Eu daca ii fierbeam acolo legumele, si alea la aburi, de aveau un gust bleahhhh normal ca nu manca teroristul. Azi ii fac o supa asa ca pentru noi, fara sare sau delikat sau ulei. Vedem daca avem mai mult noroc. Ceapa se poate lasa la pasat? |
eu fac asa supa: din fiecare leguma tai f marunt, ca pt ciorba noastra, dar mici mici, cate putin (un sertf de morcov, 2 feliute telina, un sfert patrunjel, jum cartof), restul le pun in aceeasi oala, dar taiatev mai mari, pt piure. si asa zeama iese gustoasa de la multe legume, ii dau si bucatele si le mananca f bine, si am si de felul doi pt piure si aici depinde, cateodata i le blenduiesc toate, cateodata aleg, pun si putin unt si carnita
eu zis ca nu amesteci ceapa, e mai grea la stomac
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
si la sfarsit in supa poti pune patrunjel verde si putin ulei de masline , pentru un plus de calorii, eventual putina smantana sau iaurt...te orientezi tu la fata locului...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Stai, stai!
Felul 1, felul 2??
Zeama separat, legumele pasate separat? Eu ma gandeam sa fac asa si te rog sa ma corectezi unde gresesc: tai legumele, le pun la fiert, cand sunt gata pun si putin patrunjel, o lg de ulei de masline...las cateva minute....strecor amestecul asta, pun la blender (inafara de ceapa, care e pusa doar la fiert, got it). Dupa aia subtiez cu zeama, eventual un pic de smantana. Nu asa?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui suede Buna dimineata, Liliana,Iulika,Uve,Selen,Monikus,Elle,Moni. Va multumim pentru felicitari si pentru ca v-ati gandit la noi. Momentan doar si saptamana viitoare reincepem.Sper sa deschida gura la lingurita ca altfel . Ieri am fost in parc cu prietenii nostri Alex si Dragoshel si cu mamicile lor ,am stat cam 4 ore. Si azi iesim ca e frumos.Alex ajungi in IOR?Nu-ti zic ce frumos e parcul . Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Si noi am fost ieri prin IOR , mergem si azi...cand s-o trezi, acum doarme pe picioarele mele, ca azi noapte a avut program de mar marrrr