"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 16
mamideandrei spune:
ok; si eu as vrea sa ii dau piersica, dar nu am gasit nimic zemos, bun, toate sunt tari ca merele; abia astept sa vina vara cu multe, multe fructe...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Am sarit de avocado ca l-a cumparat sotz aseara si nu il vazusem, cred ca e crud ca e foarte tare coaja. L-am invelit intr-o hartie si sper sa se coaca in cateva zile mai bine. Cu para sau mar o sa il dau si eu, ca banana e din grupa "constipabilelor" si nu ii dau desi ii place mult.
Mamideandrei, imi pare rau ca azi trebuie sa stai in casa, si la noi e cam innorat, sper sa reusesc totusi sa ies putin sa ma oxigenez. As vrea so eu la sala, ca acasa nu pot sa fac exercitii, nu ma trage nimeni , dar mi-e frica cu lapticul sa nu il pierd. Eu slabesc rapid cu sala si regim, asa ca peste vreun an, cand termin cu alaptatul(vedeti ca sunt optimista )imi propun ca in 4 luni sa dau jos vreo 15 kg cel putin. Am mai facut-o o data cu 20 si o data cu 14 kg. Problema mea ramane mereu sustinerea greutatii. Om vedea, mai e.
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg [Mamideandrei, imi pare rau ca azi trebuie sa stai in casa, si la noi e cam innorat, sper sa reusesc totusi sa ies putin sa ma oxigenez. |
la noi nu e innorat e soare, si cald si de asta ma oftic mai mult!
dar sa fie puiul sanatos, ca vom sta noi dupa aia si pe afara...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
In legatura cu piersica, azi i-am pus si eu un pic de nectarina, fara gust desigur si scumpe rau (16 lei / kg).Dar daca am trimis sotz la cumparaturi si i-am zis sa ia fructe variate....
Oare fructe din compot nu putem sa le dam?
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Oare fructe din compot nu putem sa le dam? |
daca faci compot special pt ei, fara zahar; din compotul nostru in nici un caz, la cat zahar are...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Ananas, mango, afine, cand le putem da? Ca citisem undeva ca se pot da si de la 6 luni.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
mango eu ii dau deja si-i place, ananasul am citit ca este acid pt stomacul lor inca,, iar afine eu stiu ca dupa un an, la fel ca si capsunile, zmeura, tot ce are seminte mici...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Eu mai stiu de gutuie, pepene galben si caise.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Pepene galben am incercat, nu i-a placut, cred ca e prea aromat. Caise i-am dat la borcanas..i-a placut asa si asa. Niste gutui am puse de toamna trecuta ..o sa incerc...sa vad cu ce se combina ca asa simple sunt cam inecacioase.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Voiam sa mai intreb daca se poate pune verdeata (patrunjel, marar) la supa bebeilor. Sa pun un pic dupa ce a fiert si sa scot la pasat sau sa las la pasat? Ma gandesc ca ar mai da un pic de gust.
Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii