"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mamideandrei am vizionat pozele de pe Picassa, ai o minunatie de baiat, e tareeeee muuumooooos si rasul lui ma termina, in toate pozele si filmuletele e cu gura pana la urechi.

Clodute inseamna ca nu prea ne suparapunem cu parcul, eu deocamdata pot iesi de la 11:30 pana la 14 sau de la 15 pana la 17:30...deci as putea sa va prind cateva minute dupa-amiaza...daca e ceva vorbim.

Raluk multa sanatate mami.

Gata, am pus toate cele pe foc, au venit si mi-au luat si rabla de frigider ca sa nu mai sufar cand il vedeam, am si frigider nou in functiune...deci azi ma simt bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor!
Azi vreau sa ii dau avocado. Cum, cat? Am citit ca il pot da cu para sau cu mar, sau sa incerc sa il dau simplu?
Cine a mai incercat cum a procedat? Le-a placut bebeilor?

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

La multe lunite Maia, Alexandru si Ioan Amos!

Pupici mari si imbratisari pentru mamicile noastre super speciale Hepi si Bia!

Nu stau mult sa nu va virusez, ca sunt cobza si eu de 3 zile...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Ralukule, pai asta-i partea buna cu lumea virtuala, ca nu circula viruusii astia de raceala, asa ca stai aici cu noi
insanatosire grabnica!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Pentru ca azi se anunta vreme buna si calda, nu facem si noi o intalneala in parc? Ce ziceti, ceva propuneri?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Asaaa, si pentru ca am inaugurat aparatul va las si niste POZE PROASPETE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

saru-mana de cafelutze!

ce zi super se anunta azi .. mai stam un pic si o luam catre parc. mie mi-e cam greu sa ma deplasez in alt parc cu 2 copii .. asa ca iesim numai prin imprejurimi.

alex saru-mana mult, sper sa fie ok si sa nu anuleze cursa.

mamideandrei ptiu ce frumos si dulce e pitix al tau .. ce bine ii sta la camasa.

ralucule sanatate multa. cum e ginerele meu? e mai bine? uf mami prin ce sperietura ai trecut si tu ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Neata, fetelor!
Azi vreau sa ii dau avocado. Cum, cat? Am citit ca il pot da cu para sau cu mar, sau sa incerc sa il dau simplu?
Cine a mai incercat cum a procedat? Le-a placut bebeilor?

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

eu i-am dat cu banana si a fost yummy! cu para a fost mai putin yummy, dar a mancat tot....
i-am pus putin mai mult de jumatate, cu o banana sau o para, si blenduite....acum depinde si cat papa Rares...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

X_ggg am inteles ca se poate da avocado in combinatie cu alt fruct, gen banana sau para, ambele blenduite. Cred ca voi incerca si eu cat de curand, ca la noi banana si mango sunt CAH si nu prea mai am idei de combinatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

alex, ellenuta, multam de aprecieri la adresa puiului;
alextu parca ai zis ca nu ii dai branzica? mango merge super cu branzica de vaci si putin iaurt
x_ggg, eu avocado ii dau cu para si e si atunci nu-i mai pun si cereale, ca are avocado destule vitamine

noi azi suntem sechestrati la domiciliu , am vorbit cu dr si mi-a zis ca daca aseara a facut febra, azi e bine sa nu iesim, si suntem pe panadol cu nurofen si stodal pt tuse, cu ser pt mucuti....avem o gramada de treaba, ce sa mai...
fetelor, eu m-am apucat si mai mult de gimnastica...asta asa ca sa ma laud...am descarcat de pe net de la nestle ex pt abodomen plat si prestez de vreo cateva zile, plus impachetari cu Elancyl pt burta plus sala unde merg de 2 ori pe sapt. sper sa aiba efect ca mor, daca nu...nu stiu ce ma apucat, dar vad ca ma tine cam mult
oare anomis zicea ca si-a facut si ea abonament? s-o fi dus? impresii ceva?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Mamideandrei nu ii dau inca nici branzica nici iaurt, o sa incerc atunci, insa m-am prins ca nu ii plac fructele prea aromate, adica la noi traiasca marul, para si piersica.

Mergi la inceput