"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Buna seara!
Grele tare cu iaurtul asta ha?!
Eu cand citesc ce va zic voua dr sa le dati de papa la bebei casc ochii mari, deschid gura si raman asa....pai noua nu ne-a dat voie nici branza nici iaurt pana la 8 luni....sa nu mai discut de altele. Ma rog....naiba mai intelege.
Eu m-am hotarat, probabil ii voi lua lapte Muller ptr branzica si iaurt din ala bio fara lp de care zicea Monica.O fi bine, nu o fi....ata ete.
V-am pupat, noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Clodute spune:
Buna seara,
Am promis ca revin cu masuratorile fetei mele are azi la 8 luni 70 cm si 7.520 gr. A luat tare bine in greutate ne-a felicitat si dna doctor dar a urlat in cabinet de ziceai ca o taie cu cutitul... ea vroia la mami in brate si atit fata mamei.
Va multumesc tuturor care ne-au urat la multe luni si uram si noi sarbatoritilor de azi pupam un Raduc .
Si tratatia zilei si colica sau de care doriti voi.
Va citesc cu mult interes chiar daca mai am un spiridus mai mare si invat multe si eu de la voi.
Eu tare greu ma tin dupa voi cei doi pitici ma tin in priza rau... DAR II IUBESC PINA LA CER SI INAPOI
Seara buna ca fug la nani .
Ellenuta spune:
danuta vineri ar trebui sa vina, insa, nu cred ca vor putea .. bilete la autocar au gasit abia miercuri .. esti tare draguta ca ai remarcat mesajul meu!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
alex25 spune:
Buna dimineata tuturor!
Poftiti la aburinda si proaspata...pentru toate gusturile.
Elle tinem pumnii sa ajunga mami cat mai repede acasa.
Clodute pupam fetitza care a luat asa bine in greutate, cam seamana cu a mea la masuratori, niste finutze. Poate reusim sa ne vedem odata in parc, tu pe la ce ora mai iesi?
Ma duc sa fac supitza si fructele si revin, v-a pup!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
La multe lunitze fericite MAIA, ALEXANDRU AURELIAN, IOAN AMOS
mamideandrei spune:
buna dimineata! raportez o noapte linistita (cat de cat), cu tati dormind in sufragerie si andrei cu mami (adica eu )in dormitor; dar nu s-a lasat culcat decat pe la 11:45; daca il tineam in brate, nu avea nimic; daca il puneam la culcare, incepeau sa-l doara toate. in cele din urma l-a adormit tati (asa imi place de ei cum reuseste sa il adoarma, il pune pe o parte fata in fata cu el, il mangaie usor pe spate, ii povesteste si banditul mic adoarme). si inca doarme si acum. aseara a facut febra 38.5 in fundulet deci supozitor si panadol clar ; sper azi sa fie mai bine ... va pupa fata ...
apropo, azi fac papanasi cu smantana si dulceata, am facut vinerea trecuta pt prima data si au iesit super ... daca sunt doritoare, dau reteta cu drag; asa arata[
si mai sunt si cateva poze noi...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
alex, multam de cafea, inca o savurez in liniste cat puiul mai doarme!
si la multe lunite sarbatoritilor de azi, de ieri si in toate zilele cand am fost cascata , sa cresteti mari si sanatosi, ca de frumosi nu se mai pune problema
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata tuturor! Poftiti la aburinda si proaspata...pentru toate gusturile. Elle tinem pumnii sa ajunga mami cat mai repede acasa. Clodute pupam fetitza care a luat asa bine in greutate, cam seamana cu a mea la masuratori, niste finutze. Poate reusim sa ne vedem odata in parc, tu pe la ce ora mai iesi? Ma duc sa fac supitza si fructele si revin, v-a pup! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Buna dimineata fetele,
Alex eu ies in continuare in jur de ora 10 (ajungem in parc) si stam pina la 11.30 ca e si drumul pina acasa... cam jumatate de ora... si apoi dupa amiaza stam de la 17 la 18 cam asta e programul nostru...cind iesim in parc... de obicei in fiecare zi doar sa nu avem altceva de facut .
Pupici si o zi buna ca a mea e cumplita s-a sculat mindra la 4 si de atunci am leganat-o pina la 6 nimic nu a vrut ... si acum e fresh dar azi iesim in parc mi-e somnnnnnnnn
raluk16 spune:
La multe lunite Maia, Alexandru si Ioan Amos!
Pupici mari si imbratisari pentru mamicile noastre super speciale Hepi si Bia!
Nu stau mult sa nu va virusez, ca sunt cobza si eu de 3 zile...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
neatza
eu vin cu cafeaua decofeinizata, pt doritoare
LA MULTE LUNITE MAIA, AKEXANDRU SI MOSORELU
azi se anunta si la noi vreme buuuna, ca ieri a batut un vant de te lua pe sus....
gagalicea a avut ieri seara o criza de maraiala intercalata cu plansete serioase, si nu mi-am dat seama de la ce...numai ce mancase, o schimbasem, i-am dat picaturi pt burtica, am dat-o cu gel gingival, o puneam la somn, NIMIC! nici in brate, nici avioane, nici lasata in pace....pana la urma s-a linistit la mine in brate si am reusit s-o pun la somn....
noaptea a fost ok, cu 2 treziri, in care insa a vrut si papica, la 1 si la 5, iar la 8 iar a vrut...m-a golit de tot, noroc ca urmeaza masa de fructe, ca laptic nu cred ca mai e....
maine pleaca sotz la sibiu pana duminica, asa ca am profitat si eu si ma duc la mami acasa, la tulcea, sa fiu putin rasfatata sper sa fie vremea buna, sa ne plimbam pe malul dunarii, sa mergem in vizite....
o zi frumoasa va doresc, am vazut ca anunta cald cam in toata tara in alte tari nu stiu
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta