"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna eu azi i-am facut spanac cu orez, rosii si ceapa (am scos-o dupa..) si i-am pus si galbenus si iaurt....eu asa il fac pt noi, bine, cu ceapa calita si sos de rosii, dar tot pe acolo.. cred ca poti sa-i mai pui si ulei de masline , eu n-am avut din ala presat la rece, o sa luam la urmatoarea tura de cumparaturi la hypermarket, ca aici la tara nu se gaseste...

multumesc de idee. o sa incerc si eu maine. nu as pune orez ca noi suntem un pic caprit (facem si cacareze)

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

ei, asa si noi avem probleme, dar zic eu ca se regleaza cu fructele, pere, prune..si nu pui mult, cat sa nu fie doar spanac acolo....
pofta buna

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

ma, ziceti voi sa fac iaurt cu lapte de la sursa? sursa as gasi. mie, recunosc, mi-e cam teama de laptele asta asa neprocesat...pt un copil asa mic. tocmai d-aia am ales si un UHT.
de bun, nu incape indoiala ca asta de la sursa e cel mai bun...

oare prin fierbere se distrug toate, toate, toate bacteriile, microbii si neamurili lor ? dupa fierbere, un lapte de la sursa e 100% safe, oare?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

sa stii ca si mie mi-a fost teama sa-i dau. acuma ma gandesc ca daca ne-a dat liber la branza de vaci pot sa-i dau si lapte, nu? adica e tot un drac, zic eu! nici nu mai stiu

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Suntem si noi pe aici prin umbra.Tudor parca e mai bine desi a trebuit sa-i trag si mucisorii azi.Mergem maine la control si vedem exact.De tusit nu prea mai tuseste decat putin.In schimb eu sunt captusita bine si nici nu stiu daca pot sa iau ceva atata timp cat il alaptez si el ia toate minunile(ospamox,tantum verde,sinupret,ketof si aerosoli cu adrenalina si dexametasone). Ma mai freaca si ai mei la cap ca ieri am ars supa de 2 ori(in tefal) si azi o data(la aburi) si ca puteam sa iau foc...teorii... De parca mie nu-mi [asre rau ca am ars oala de fiert la aburi(de inox) de la prima utilizare si nici nu pot sa respir pe nas.
Laura ma bucur ca s-a terminat cu bine.Diversificare usoara!
Tudor a papat dimineata un mar si-o banana maricele,un biberon de compot de mere(l-am descoperit de curand si vi-l recomand cu caldura pt toti bebecii care nu vor apita,Tudor rupe biberonul)si a mancat si piureul de legume(a doua sarja) pe care eu il fac mereu la fel din toate cele( telina, pastarnac, patrunjel, morcov, ceapa, ardei, cartof, dovlecel) plus ulei de masline.Azi i-am facut si suc de mere si morcovi 50/50 si a lins tot.Asa ca de maine are un bibe cu suc de morcovi asigurat ca doar trebuie sa ne vitaminizam.N-am vazut sa se fi vorbit despre suc.Voi le dati?
Alex sa stapaniti sanatosi noile achizitii si sa faceti poze frumoase.

Mie dr mi-a zis ca pot sa-i pun bors de la inceput daca nu-mi ia legumele si avea doar 5 luni.

La iaurt cred ca zic pas avand in vedere ca nu-s in stare nici supa s-o fac iar branzica am sa incerc sa fac o data la doua zile dar, sa ne facem sanatosi,sa ne vaccinam si pe urma.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

.N-am vazut sa se fi vorbit despre suc.Voi le dati?
Alex sa stapaniti sanatosi noile achizitii si sa faceti poze frumoase.

Ba da, s-a vorbit dar acum cateva zile cand eu intrebam daca mai e cineva ca BRucu care bea suculet (mår, morocv si cateodata portocalå) in fiecare zi..Al meu bea apå la masa dar foarte putina , mai mult ne distram cu apa.DAr suc in fiecare zi bea 180-200 ml , mai ales daca suntem pe afara in soare.acum nu e cazul ca ninge de rupe

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ralu, te-am prins! studiez acum problema cu glutenul..nu f intens, ca ma vrea si Ana..cam peste tot pe unde am citit despre gluten se spune ca ar fi bine sa ne abtinem sa-l introducem "macar pana la 6 luni"..dar nu spun "de la 6 luni incolo este ok"..deci, te lasa un pic in ceata..faci ce crezi, cum crezi!
tu mai ai ceva informatii?

am fost acum la un magazin din zona cu chestii bune si mi-am luat faina de orez...parca ne spunea Sabina ca ii facea Lisei..o sa incerc sa vad cum iese;

nu mai stiu ce vroiam sa spun...

Hepi multumesc pentru raspuns!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Inainte de a fugi din nou , noi tot raciti, dar duminica am fost mai rau, m-am speriat teribil, i s-a oprit respiratia de 3 ori si s-a facut carpa in mainile mele...

Cu glutenul, e alergen, si in multe locuri scrie si la oamenii mari ca 90% din problemele de piele de exemplu sunt datorate intolerantei la gluten, ca alergie e ceva mai grav, stii asta. Asa ca m-am gandit ca daca l-as putea amana cat de mult, cu atat mai bine, deci abia dupa ce se va satura de orez, porumb si mei, astea fara gluten.

Si eu mi-am cumparat orez brun sa il fierb, nu stiu daca voi putea sa-l blenduiesc, dar mi-am luat si faina de orez bio. Si voi apela probabil si la cereale Topfer de orez brun si la Volle de care zicea Vik, mi-a placut ca au si mei.

Selen am citit si eu ca ei nu au enzime pentru a digera glutenul si amidonul pana cand le ies primii molari. Dar amidon se gaseste si in cartofi... eventual sa amanam cat putem.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va rog eu frumos sa-mi dati doua palme ca am uitat sa-l felicitez pe Radulescu cel scumpel. Multi pupici pe obrazici la un nazdravan de 6 luni!
Am revenit doar ca sa mai spun ceva despre cereale si gluten. Am cunoscut o mamica ce avea intoeranta la gluten si fiica ei avea la fel. Ea era medic si mi-a zis ca in cea mai mare parte aceasta intoleranta e mostenita. Am mai citit si unele articole pe net (nu mai stiu unde) care recomandau sa se dea mai devreme de 6 luni cereale cu gluten in cantitati foarte mici tocmai pentru a se obisnui organismul. Eu le-am dat baietilor la inceput secara si apoi ovaz si mult mai tarziu grau (celui mic inca nu i-am dat) tocmai pentru ca primele doua au un continut scazut de gluten.
Cred ca trebuie sa luam decizii responsabile in ceea ce priveste alimentele pe care le dam copiilor, dar sa nu ne fie frica de ele.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

uka, tu de ce faci iaurt in casa? adica daca tot cumperi de la magazin cele 2 ingrediente (lapte + iaurt)...imi scapa mie ceva?

hai ca esti super simpatica cum te agiti asa cu iaurtul asta..
am spus ca doar PRIMA DATA am folosit iaurt din comert, pentru urmatoarele dati cand am facut, am pastrat un borcanas din cel facut in aparat. intelegi?

ma scuzati ca dau asa buzna, fara sa salut
sunt foarte obosita, azi am batut magazinele cu fetita mea, am mancat noi doua la restaurant, ne-am luat de toate, jucarii, patofi, hainute, piscina cu bile, un ponei roz, telefon mobil, un cadouas pentru bunicu ghe, cana cu pai, desert-iaurt de la humana , laptic aptamil (evident, e cah)..

e foarte cuminte mai nou mumoasa mea..e asa scumpa, mi-a refuzat lapticul praf cu zambetul pe buze, foarte diplomata, apoi a facut nani in bratele mele, o scumpete cred ca s-a bucurat ca i-am cumparat jucarii, santajista mica

citesc ce mai am si revin, pup

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Elle, pentru micuta Anna ...gata, de acum s-a terminat !! Sper din tot sufletul sa nu mai treci prin asta niciodata !

Biaz, ce ma bucur ca ai avut timp sa intri azi !

Spun si eu sarbatoritilor de azi, Raducu, Razvan, Karolina si Mattia.

Mi se inchid ochii...cred ca ma bag in pat, de la ora 9 cine a mai pomenit..pentru moment..vaaaa puuup

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara gagicutelor!!! Inca nu ati adormit bebelacii? Al meu a adormit...s-a si trezit ,isi papa biberonul urias cu laptic si da din craci de zici ca-i campion la ciclism imaginar.Biaz bine ai revenit.Si am mai vazut un nume nou pentru mine,ii dau si ei un pupic.
Dana ,oare era prea apos orezul de nu s-a blenduit?Ca eu am patit-o ,adica avea prea multa zeama si cutitele de la blender il arunca de colo-colo si doar il injumatatea.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Am modificat numele...Scrisesem Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai vreau sa zic ceva inainte de a va dori "noapte buna"

..Ellenuta, mami, tu ai intotdeauna o vorba buna pentru mine, iar eu ...ma asez cuminte, langa Bia..imi pare rau ca a suferit papusica la scosul firelor..ufff! Doamne ajuta sa nu mai aveti de-a face! va pup!

ce s-a mai intamplat cu mamica ta? a reusit sa ajunga cu bine in tara?

Lali, salut! eu eram cu orezul ce nu s-a lasat blenduit..tu crezi ca de la prea multa apa? hmmm...poate ai dreptate..lasa ca mai incerc maine;

o noapte linistita!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput