"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *136*"
Raspunsuri - Pagina 18
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Mamideandrei, de asta papa puiul tau asa bine, ca gatesti tu fenomenal. Eu daca ii fierbeam acolo legumele, si alea la aburi, de aveau un gust bleahhhh normal ca nu manca teroristul. Azi ii fac o supa asa ca pentru noi, fara sare sau delikat sau ulei. Vedem daca avem mai mult noroc. Ceapa se poate lasa la pasat? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
buna,
dr mi-a zis sa scot ceapa inainte de blenduire, eu am inceput sa ii pun ceapa verde
uve_got_mail spune:
Va spuneam ca ieri am luat un iaurt bio de 0,1% grasime(asa ne-a recomandat dr) si nu gasisem decat cu afine, ieri dimi nu a vrut sa deschida gura iar aseara m-am gandit sa mananc eu iaurtul si fii-mea se holba la mine, asa ca l-am impartit
Untul stiam ca e ok de la 6 luni, dar smantana?
suede spune:
Uve si al meu doarme.
Poate ne vedem prin parc
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Stai, stai! Felul 1, felul 2?? Zeama separat, legumele pasate separat? Eu ma gandeam sa fac asa si te rog sa ma corectezi unde gresesc: tai legumele, le pun la fiert, cand sunt gata pun si putin patrunjel, o lg de ulei de masline...las cateva minute....strecor amestecul asta, pun la blender (inafara de ceapa, care e pusa doar la fiert, got it). Dupa aia subtiez cu zeama, eventual un pic de smantana. Nu asa? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
se poate si asa, dar eu ii fac cateodata si felul 1 si felul 2. felul 1 supa care e zeama legumelor cu putin patrunjel verde si cateva din legumele taiate marunt marunt, si felul 2 piure blenduit din ce vrei tu... si asa stie si de supa (sau ciorba mai nou ) si de piure... eu asa fac, dar repet, nu mereu
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
carnita/oul/ficatelul il amesteci in ce vrei tu supa sau piure
repet, nu dati cu pietre, eu asa fac
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
moni_iulia spune:
Ne-am intors si noi de la dr. E mai bine Tudorita. Scapam repede ca deja nu prea mai tuseste.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
suede spune:
Ce bine!!!
citat din mesajul lui moni_iulia Ne-am intors si noi de la dr. E mai bine Tudorita. Scapam repede ca deja nu prea mai tuseste. Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
x_ggg spune:
Mamideandrei este o mana cereasca!
Am pus la fiert cartof dulce, morcov, pastarnac, ceapa si 3 frunze de loboda + o lg de ulei masline. La final, am pus patrunjel tocat.
Am scos ceapa si un pic din morcov, am strecurat zeama si am pus la blender. Am subtiat cu zeama ramasa si am pus un strop de smantana. Un deliciu! Au iesit cam 180 de gr, din care a mancat 100gr. Poate nu pare mult, dar a mancat cu pofta, se vedea ca ii place
Nu m-am gandit niciodata sa ii gatesc aproape ca pentru noi, eu ii puneam la aburi 2-3 feluri de legume, le blenduiam si subtiam cu apa plata.
Te pup, draga mea si te imbratisez.
Moni_iulia ne bucuram ca Tudorita e mai bine.Cel mai greu e sa ai puiutul bolnav.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Ioanna81 spune:
a mancat! a mancat si i-a placuuuut! am pus bors si patrunjel...
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
x_ggg spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 a mancat! a mancat si i-a placuuuut! am pus bors si patrunjel... Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Iuuuhhhuuuu!
Se pare ca azi e ziua flamanzilor!
Felicitari!Ai pus si carnitza?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii