Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Lorich grozanica intamplare, aviz amatorilor de mers cu copilul fara scaun de masina. Chiar si noi facem greseala asta pt drumuri scurte, dar vom remedia. Bine ca sunteti ok acum. Sa va fie de bine excursia la bulgari! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca |
Drmuri scurte! Sa nu te supi pe mine, ca nu vreau sa va sperii (hah, de fapt, cred ca mai bine parinti paranoici decat copii loviti), DAR aici au aratat un caz, unde mamica s-a intalnit cu cineva cu masina, si i-a lasat sa o duca acasa cu fata fara scaun de masina, ca doar "erau 5 minute de condus". Ei bine, in alea 5 minute au avut accident si copilul a zburat prin parbriz. Eu NU plec nici pana la colt cu ea in masina fara sa fie legata in scaun. Am avut masina la reparat si daddy a luat masina soacra-mii cateva zile sa mearga la servici, si a fost liber vineri-duminica (sapt. trecuta) si marti si miercuri si nu am mers niciunde, ca scaunelul era in Van. Uite 5 zile am stat pe langa casa, decat sa merg pana la mall (chiar la 5 minute de condus) fara scaunel.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Vai, ce dor mi s-a facut de bebe mic, am vazut-o pe Ilinca, atat e de frumoasa
sa va traiasca, sa fie sanatoasa. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mihaser spune:
Salut!
Matei! Sa cresti mare si sa mai vina barza cu o "sulioala" cum a venit la Mirci...Ilincuta e superba!
Odo altruista! Sa cresti mare si sa-l iubesti in continuare pe fratior! 
Edvin Sebastian! Sa cresti mare!
Alex@Sara@Daria va tinem pumnii la operatia...sa scapati cu bine de tot! 
Lumi bafta si sa iei cea mai buna decizie!
Noi vineri ne-am intalnit in parc cu prietenii si intamplator cu o fosta colega de facultate care e gravi
...Inedit e ca primul ei baiat e la facultate anul 1...si acum in sept mai asteapta un baietel
...Asa m-am bucurat pentru ea...bebe evident nu a fost planificat ![]()
Ieri am fost la Moneasa... e super zona...ptr 1 mai asteptam o confirare de la un hotel din 1 Mai de langa Oradea. 
Noua numai la plimbari ne sta mintea!
Va pup!
Luminel spune:
| citat din mesajul lui mihaser Lumi bafta si sa iei cea mai buna decizie! |
sper...ma enerveaza ca am asa de putin timp la dispozitie
...(vezi, cum e omul| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Ieri am fost la Moneasa... e super zona...ptr 1 mai asteptam o confirare de la un hotel din 1 Mai de langa Oradea. ![]() Noua numai la plimbari ne sta mintea! Va pup! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
bravo voua!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
aelita spune:
cat de frumoasa e ILINCA !!!!!!!! doamne,ce fatza curata are,bucalata,luminoasa,si ce par are !! pare mare deja !! nu e deloc cum sunt bebeii noi nascuti,pare mai mare ! ce frumusete de fetita !!!
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
YLARI spune:
Eva a facut ieri 2 de kk, azi 4 de kk.......... Si de cand a inceput gradi e tot cam asa... cate 2 pe zi. Bine... decat unul la 3-4 zile... ai vostri bebelaci cati de kk fac? Nu pot sa spun ca a facut moale dar nici ok n-a fost. O fi de la masele? Altceva n-are, nici temperatura, nici altele, e foarte activa si are pofta de mancare. I-am facut o supa de morcovi cu orez, mi se pare super buna, nu e nasoala ca aia de mi-o dadea mie mama cand eram mica... Deci reteta:
Ingrediente: 100 g de morcovi, un catel de usturoi, 20 g orez, 250ml apa
Morcovii trebuie spalati, curatati si razuiti. Daca pui si usturoi, tot acum e momentul sa il toci. Apoi, intr-o cratita pune la foc si inabuseste-le. Adauga apa si lasa sa dea in clocot, apoi da focul mic si adauga orezul si putina sare.
Acopera mancare si lasa-o la foc mic timp de 40 minute pana se fierbe orezul.
Totusi suntem pe ceai de menta si i-am dat si jumate de smecta. Of... De dimineata a papat avocado cu iaurt. O fi de la ala??? Probabil ca maine o sa o tin acasa. De la Hot line mi-au zis ca daca mai face pana maine dimineata sa o tin acasa... Of...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
simonacip spune:
Vaaaai SIs, m-ai innebunit cu pozele. E perfecta Ilincutza mea. S-a dolofanit parca si cu parul aranjat zici ca-i altcineva. 

Ce fata frumoasa avem , mai Sis mai![]()
Noh...ma duc sa termin piureul si hainele pt miine. De miine la sv, am neshte emotii...
Azi m-am vazut in Mall Baneasa cu Gabitzam cu nazdravanii ei. Mi-a placut tare de ANdrei care, dezghetat, a venit la David sa-l intrebe cum il cheama si sa vb cu el. Al meu parca era din alt film, nu reactiona nicicum
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Danicris, ylari, lumi, Desiree, mihaser, Aelita ms de vizionare si complimente
sunt f fericita de puiuti, nu-mi vine sa cred...parca eu am facut isprava, nu DD!
Desiree cum sa ma supar? mi se pare groaznic! parerea mea e ca mai bine spui astfel de povesti si altora, sa fie avertizati si sa ia masuri de precautie...
Ylari la noi e la ordinea zilei kk de 3-4 ori si mai des uneori...
mi-e un dor de mirci de nu mai pot..dar pana nu se face bine...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Azi m-am vazut in Mall Baneasa cu Gabitzam cu nazdravanii ei. Mi-a placut tare de ANdrei care, dezghetat, a venit la David sa-l intrebe cum il cheama si sa vb cu el. Al meu parca era din alt film, nu reactiona nicicum ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |

BAFTA LA SERVICI!!!! Eu mai am o saptamana...

YLARI
EVA mea
ticker
POZE