Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
La multi ani Edvin Sebastian! Sa cresti mare si sanatos! Si mami Socrate mai treci pe la noi, ne e dor de tine!
Laura ce frumusete de fetita, m-am indragostit!
Si Mirci e un frumos si un finut, ai niste copii de revista! Inca odata, sa-ti traisaca, sa fie fericiti! 
aelita spune:
La multi ani,EDVIN SEBASTIAN !!!!!!!!
SA CRESTI MARE,SANATOS,FRUMOS SI FERICIT !
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Reallaura spune:
Doloress ms mult!
heheeee...cu Mirci plecat ce timp de forumeala am avut!! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Victoria_mami spune:
Ylari, am facut si eu azi o ciorbita atat de buna
; am bagat morcovi, broccoli, pastarnac, cartofi, putin de carnita afumata (am prajit-o ff putin inainte), gulie, ardei gras rosu si la sfarsit am pus un picut de paste fainoase si frunze de patrunjel proaspat (de fapt, toate legumele proaspete) putina vegeta, un picut de boia, a iesit delicioasa ciorbita.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Ylari, am facut si eu azi o ciorbita atat de buna ; am bagat morcovi, broccoli, pastarnac, cartofi, putin de carnita afumata (am prajit-o ff putin inainte), gulie, ardei gras rosu si la sfarsit am pus un picut de paste fainoase si frunze de patrunjel proaspat (de fapt, toate legumele proaspete) putina vegeta, un picut de boia, a iesit delicioasa ciorbita._ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Mmmmmmmmmmm

Sa aveti pofta!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
elenuca spune:
Buna seara si de la noi. Sunt zombi, desi am dormit vreo trei ore langa Lizuca. A fost dragut la nunta, chiar m-am distrat, am si dansat, au pus si muzica macedoneasca, imi place asa de mult si toata lumea dansa atat de frumos si gratios. A si mi-a mai placut formatia pe care au adus-o Hazard din Cluj, au cantat tare fain .
Nu am luat-o pe pitica Desiree pentru ca dormea dusa cand am plecat noi, dar sa stii ca am regretat ca nu era si ea, erau atatia copii mici si erau asa de draguti...
Ce vorbiti voi de fructe versus suc de fructe... lucruri sfinte pentru noi... i-am dat aseara jumatate de mar, a rotait un pic, dupa care mi l-a indesat in gura < mananca tu mami tot> ![]()
Bratafel, bine ai revenit, noi nu mai dormim de mult de doua ori ziua, avem doar un somn de 2-3 ore de la 13:30- 14. Ha ha ha, ce m-ai distrat cu „dog mos „ si Lizuca ma „loaga mumos” sa ma joc cu ea sau sa-i fac o anume placere, tare scumpi sunt si greu de refuzat...
Danicris, noi la fel am tratat icterul cu soare la fereastra si afara stat cate 3-4 ore zilnic, dar era mai cald afara si soara nu vremea asta de doi bani
.Hai ca o sa treaca si asta 
Luminel, ce bine ca te-au sunat, dar in ce domeniu lucrezi, stiu ca in logistica, transporturi, dar ce anume. Poate gasesti o solutie cu o masina, poate second hand, poti lua si la 3000 de euro Matiz de exemplu, incearca in Vitan duminica.
Am vazut un ingeras dormind, o minune de copil
. Pupam obrajori bucalati de Ilincuta
Simo de maine job?
oooof, cand au trecut doi ani
.
Noi de maine gradi, tineti-ne pumnii sa ne acomodam si sa nu mai plangem dupa mami. De asta am adus-o pe bunica de la tara sa o duca ea, poate ii facem tranzitia mai usoara...
.
Noapte buna mamici si bebici !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Victoria_mami spune:
Elenuca, nu-i nimic, o luati data viitoare. Bien ca v-ati distrat.
Vorbind de scaunele de masina, i-am mentionat lui daddy de drumuri scurte si a zis ca aici s-a facut un studiu si 75% din accidente se intampla la o distanta de mai putin de 1,5km de casa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Neata
ELenuca ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta...asa am si eu chef de o nunta cand oi fi fara burta...
Succes cu gradi azi!vad ca e o tema generala: serviciul si gradi...brrr!
Desiree i-am spus si lui Bogdan, e regula s anu mai mergem cu masina fara scaun de masina...trebuie sa luam si fetii unul, sa vedem unde-l mai tinem si pe ala!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
YLARI spune:
Neata fetelor,
Multi pupici tuturor, asa, la inceput de saptamana!
Elenuca bine ca te-ai simtit bine la nunta!
Simonacip inca o data bafta la servici!
Desiree, asa e, lasa, mai bine in scaun, ce conteaza distanta. Sa stii ca te-am visat azi noapte, eram la un concurs de facut mancare 

ca sa vedeti la ce mi-e mie mintea!
Eva e bine nu a mai avut scaun de aseara. Oricum, se mai intamplase si la gradi sa faca de 3 ori / zi. Asa ca am trimis-o la gradi. Ma batea gandul sa o tin acasa azi, dar stiu ca acolo se simte bine si dat fiind ca nu avea alte disconforturi (febra sai altele) am trimis-o. Sper sa fie ok. Nu stiu ce sa fac de ziua ei, daca sa o trimit la gradi si sa-i fac o mica petrecere seara cand se intoarce. Cu baloane, coifuri, tort, bla, bla... Al meu e din alt film, zice ca si asa nu constientizeaza ea ca e o petrecere special ptr ea... In fine, ma mai gandesc.
Pupici tuturor!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh spune:
"neata scumpele mele,
Gata, am facut si party-ul pt Vlady, a iesit bine, am avut noroc de vreme buna, desi se pusese un vanticel la un moment dat. A avut invitati vreo 10 pitici din care doar 2 printese , restul baietoi
dar s-au distrat, s-au jucat la nisip, au alergat prin iarba, au dansat .....in schimb pt mine a fost cam obositor dar important e ca a fost ok. Poze n-am prea facut, sa vad ce pot selecta, ca eu ma ocupam de invitati cu un ochi atent la VLad iar Stef de gratar.
In primul rand La multi ani draga Mateiutz de Simo, baietel cu ochii ca cerul senin, sa-ti fie viatza frumoasa si usoara!
La multi ani printesei Teodora de DanaH si scumpului Edvin Sebastian! SA cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Lauritaaaaaaaaaaa, scumpa mea, bine ai revenit acasa si pe forum! Ilinca e pur si simplu superba!! Desi seamana cu Mirci cand era mic e muuuuuuuult mai frumoasa! Delicata, dulce! Ma buruc ca o iubeste Mirci, e normal, e surioara lui! Insanatosire grabnica atunci sa se intoarca repede acasica.
muuult!
Lilly, imi pare rau de raceala Juliei si iti doresc sa iei decizia cea mai buna referitoare la gradi. Cred ca peste tot sunt si avantaje si dezavantaje, tre sa cauti acolo unde avantajele sunt mai multe si mai mari. Si unde vezi ca-i prieste ei mai bine
Simo, scumpa, servici usor si acomodare rapida!
Dani, eu zic ca nu-i cazul sa te sperii atat de tare, Vlad a avut icter urat si prelungit, dar atata timp cat papa si e cat de cat activa (adica nu doarme chiar non stop) nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.
Ylari si Vlad de cand e la gradi are tranzit mult mai activ, face si acasa de vreo doua ori si la gradi o data........dar e evident ca si-a schimbat mult meniul, e mult mai diversificat, acolo papa multe fructe si legume din cate am vazut, la pranz aui si felul unu si doi si salata, nu se compara cu ce-l hraneam eu acasa. Acolo e infinit mai bine din pctul asta de vedere.
Ma duc sa vad ce poze aiu iesit. Pup
ALI, mami de Vlady si
31+ cu
Luca