Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

Cleo si Simonix, va multumesc mult de info, m-ati mai linistit. si

Luminel, Andra nu este somnolenta, este din ce in ce mai activa ceea ce ma face sa cred ca nu este chiar grava situatia. Sa dea Dumnezeu sa scapam repede de problema asta. Multumesc de info.

Simonita, nu stiu ce a fost cu mucii aia multi si verzi care au durat o noapte, acu' mai are foaaaaaarte putini, o aspir de 2 ori pe zi dar nu mai iese mare lucru. Eeeee, doctoreasa ... ea mai mult ii trage cu icteru', vrea neaparat sa dau Andrei fenobarbital. Sanatate lui Mircica, poate nu-i paseaza mucii Ilincai. Salutari Lauritei. Cum mai este ? S-a impacat cu Mircica ? Petrecere frumoasa si inca o data la multi ani lui Mateias !

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress am vazut pozele, superbe! Sora ta e o frumoasa, iar PAtrick m-a terminat!! e un mic cavaler. SI mai vorbeste si franceza
danicris scumpa, vad ca ne confruntam cu aceleasi probleme. Ce face Vladucu, mai bine?? cum ii tii departe unul de celalalt?de tusit tuseste? Si Ilincutza are icter si acum m-am dus sa trag draperiile din camera ei. II place sau nu, tb sa se obisnuiasca...
Ylari, Desiree m-ati innebunit cu mancrurile...slava Domnului ca imi face soacramea mancare sapt asta pana ne intram in ritm...
Aelita ce povestesti tu acolo de educatoare... aveam si eu niste povesti asa horror dar de la noi din tara - nu credeam ca si la voi e la fel, d-aia nici nu am insistat cu cresa..dar am avut de ales. Cand n-oi mai avea, o sa-i duc pe amandoi, ca asta e!
Ali iubita mea, spor la pregatiri pt ziua lui Vlady, stiu cat te stresezi!
Lumi felicitari pentru job!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare la toata lumea!

Lauritaaa, ce ma bucur ca ai scris...chiar ma gandeam la tine mai devreme, voiam sa o intreb pe Simona ce mai faci, cum iti mai e. Imi pare rau ca te doare operatia, eu stiu cum e...I've been there...
Ilincuta am vazut ca e o delicata...doar e fetita...cand poti mai pune ceva poze, te rugam...s-o vedem in toata splendoarea. Ma bucur ca Mirci s-a acomodat destul de usor cu surioara...e cumintel totusi.
Multi si tie si copiilor. Sper sa va intrati repede in ritm.

Dani, ma bucur ca Andra nu este in situatia lui nepotu'meu...eu am zis totusi sa te avertizez unde se poate ajunge...dar nu este obligatoriu, se poate preveni...numai bine, sa scapati repede de icter.

Cleo, multam'...sunt cam in dubii...firma e in Parcul logistic de dincolo de Carrefour Militari, pe autostrada si cum eu nu am permis si nici masina o sa fiu cam blocata acolo...ma gandeam ca daca Doamne fereste fata pateste ceva, n-o sa pot sa ajung repede la ea...Transportul e asigurat de firma, dar dimineata si seara, in rest..dumnezeu cu mila. Cealalta firma la care ma duc maine, tot acolo e...de fapt asta e tendinta, firmele de transport marfa mari s-au mutat majoritatea in parcurile ogistice de la marginea Bucurestiului...ufff, nu stiu ce sa fac...fata n-am inscris-o la nici o gradinita ca voiam sa o las cu soacra-mea si cu fiu-meu sau chiar sa stau eu cu ea pana in toamna...dar soacra-mea a facut figuri cand a auzit...sa o las numai cu frate-sau si eu sa fiu asa departe..nu-mi surade ideea...nu stiu daca mi-o mai primeste la vreo gradinita...
Scuze, m-am intins cat o zi de post, dar ma plang si eu la voi...ca mi-e asa de greu sa ma hotarasc ce sa fac...cred ca nici eu nu stiu ce vreau...eu mi-am pus CV-urile cam intr-o doara, sa vad cum sta treaba, nici nu ma gandeam ca o sa gasesc asa de repede

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI EDVIN!!!! Sanatate multa, fericire, bucurii, jucarii... si spune-i mamicii tale sa mai intre si pe la noi

Laurita ce bine imi pare ca ai scris, mii de pupici!!!

Luminel imi pare rau de probleme E nasol asa departe... Totusi, cei la care ai lucrat inainte TREBUIE sa te primeasca 6 luni. Stiu ca ai povestit de seful cel nebun dar sincer daca e mai in avantajul tau si al fetei... poate iei in considerare sa te intorci tot acolo pana gasesti ceva mai calumea. Imi pare rau ca soacra face figuri... stiu ce nasol e sa nu poti conta pe nimeni. Poate gasesti totusi o gradinita... nu stiu...

Va pupicizez...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Edvin Sebastian, la multi ani, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti. Socrate, poate ai timp sa ne mai arati si noua poze cu voi si sa ne povestesti ce mai faceti. Va imbratisam.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
danicris scumpa, vad ca ne confruntam cu aceleasi probleme. Ce face Vladucu, mai bine?? cum ii tii departe unul de celalalt?de tusit tuseste? Si Ilincutza are icter si acum m-am dus sa trag draperiile din camera ei. II place sau nu, tb sa se obisnuiasca...

Laurita, este bine Vladuc, mai are muci dar sunt din ce in ce mai putini, nu tuseste. Nu-i pot tine departe unul de celalalt, asa ca probabil cea mica va "pescui" tot ce va avea Vlad in materie de boli. Sa dea Dumnezeu sa nu se intample prea des. Multa sanatate la pitici.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lumi hai mai, nu se poate s anu gasesti tu o gradinit ceva! Ma gandesc ca ii va fi greu fratiorului sa stea cu ea non stop, e si el mare, are intalniri, cine stie . Nasol cu sv asa departe, si eu am sv pe DN1, ceva horror a fost...si sper sa mi-l schimb cand incep iar.succes sa rezolvi totul asa cum e mai bine!
Ylari
DAnicris ooof, am inteles. EU asa am dramatizat totul, parca incepe sa ma doara si pe mine gatul.sunt inca hormonata probabil.

Am reusit sa descarc cateva pozici, nici nu am facut prea multe ca nu-i place aparatul. ILINCA

Mergi la inceput

Citat:

Am reusit sa descarc cateva pozici, nici nu am facut prea multe ca nu-i place aparatul. ILINCA

Ptiu-ptiu sa n-o deochi, este asa frumoasaaaaa ... pletoasa mica, este o dragalasa. Ai doi copii superbi, Laurita, sa va traiasca, sa fie sanatosi.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laurita, Ilinca e absolut superba!!! Frumoasa si scumpa ca o ... fetitza mica!!! Vai ce tare imi place de ea...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:

Lumi hai mai, nu se poate s anu gasesti tu o gradinit ceva! Ma gandesc ca ii va fi greu fratiorului sa stea cu ea non stop, e si el mare, are intalniri, cine stie . Nasol cu sv asa departe, si eu am sv pe DN1, ceva horror a fost...si sper sa mi-l schimb cand incep iar.succes sa rezolvi totul asa cum e mai bine!
Ylari
DAnicris ooof, am inteles. EU asa am dramatizat totul, parca incepe sa ma doara si pe mine gatul.sunt inca hormonata probabil.

Vai, ce bombonica mica si dulce...mi-aduce aminte de Cristiana, dar fara par...Ilinca are o pleata!!! mai ai putin si-i faci codite deja...manca-i-as gurita ei de frumoasa!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput