Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Am intrat si eu in sfarsit, la timp sa le urez cu tot dragul la multi ani fericiti celor doi pui frumosi sarbatoriti azi, MATEI si TEODORA !!! Sper ca au avut o aniversare minunata a unei varste atat de duuuulci, 2 ani!
Luminel, felicitari pentru interviul reusit!
Tu intrebai de parfum? Cel mai bine afli singurica, daca te duci intr-o parfumerie, si incerci doua trei parfumuri, pe pielea ta. Eventual, daca stii in mare cam ce nuanta de parfum preferi (mai dulce, mai fresh, mai fructat, mai discret, mai vegetal, mai oriental, etc) poti cere acolo sa-ti zica cateva care sunt in nota respectiva. Mie foarte mult imi place Omnia Crystalline de la Bvlgari, e destul de discret si mai light asa. Mi-a placut f.f.mult Davidoff Cool Water, e un parfum mai de vara, mai fresh. Personal imi plac aproape toate parfumurile Estee Lauder, mi se par elegante. Am avut multe parfumuri de-a lungul timpului, imi place sa le schimb mereu, sa incerc altceva. Mai tot timpul am cam 2-3 parfumuri in dulapior. Cred ca Omnia Crystalline e singurul pe care l-am avut de mai multe ori.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Luminel, wow, bravo!!! Felicitari. Desiree, nu se prefera sucul pt ca el contine multa fructoza, inglobeaza multe calorii si e de preferat sa manince si pulpa aia pt digestie....Nici david al meu nu maninca carne, din pacate si are sideremia mica....Vrea doar snitele, alea ii plac, vezi si tu cum o prefera gatita... Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Pai tocmai asta-i baiul, ca nu o mananca gatita nicicum
Manca mai demult snitele de vitel, acum nici pe alea nu le mai vrea, dar papa pui si peste. In schimb, acum de cand mergem la centrul de joaca si papam acolo la amiaza cu copiii, papa de toate! Carne de vita (ca asta nu papa acasa) si pe deasupra bea si lapte!!! Ca-i vede pe ceilalti copii papand si band lapte si hop! si ea._
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Dani, incearca si un supliment de Vitamina D, ca stii ca nu se gaseste in laptele de mami. Noua si asta ne-a recomandat pediatrul la icter si ce spuneam mai devreme, ca si Luminel, sa o tii la soare, prin geam. Edit: daca soarele nu e f puternic (sa arda), am citit ca si 15 minute/zi cu doar manutele si fata expuse la soare le ofera suficienta vitamina D.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
danicris, Mara a avut icter prelungit-pe la aproape 2 luni i-a trecut. Si o tineam la soare - fiind mugurash de mai-iunie -o tineam doar in pampers in dreptul geamului, si 1-2 ore pe zi o lasam - dar nu aveam soare direct decat pe la 7-8 dimineatza, plus ce le mai ieseam si afara - dar asta era mai echipata.
La controlul de 1 luna ne-a zis ca nu ii place icterul, dar fiind copil alaptat exclusiv - se intampla sa treaca mai greu. Si ii dadeam vigantol 2 picaturi de la 2 sapt. La controlul de 2 luni mai era doar f.putin - a zis pediatra ca a trecut aproape de tot si nu mai e motiv de ingrijorare.
banui ca a fo un 'atribut' de al Marei, ea vitamina D din vigantol asimilieaza mai greu, inca nu i s-a inchis fontanela, si iarna asta am luat 4 picaturi.
edit: desiree, am primit aprecierile lui tati! piept, un compot de ananas, am pus si 2 catei de usturoi feliati, si o lingura de boia dulce, si lamiie. A iesit un fel de mancare chinezeasca: dulce acrisoara. Minunata! Cred ca iesea mai bine cu pulpe de pui, sa fie mai grasutze ![]()
Any other ideas??
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Hello hello
La noi a venit vara, a fost o zi superba, si se anunta si maine la fel, fix cand il petrecem pe Robert 
Toata ziua piticul a stat in parc, dimineata l-a dus tati si apoi a stat pe balconul nostru de care suntem amorezati, de-abia astept sa luam masutze si flori. E in plin soare si din fericire avem copertina si ne face umbra, e cald si umbros, e superb :) Robert a mancat pe balcon, smecherul, noi nu - ca nu avem masa asa mare
Apoi pe seara ma schimbat decorul si am mers in alt parc, cu tot felul de pasaroi
si alte vietatzi :)
Maine e partyul, Robert iar o pomeneste de zor pe Lorelei, daca ii spun: "Cine merge maine la petrecere?" zice: "LOLAI". Amorezat, ce sa faci ![]()
Dani - si Robert a avut icter pronuntat, a fost pus si sub lampile lor de alien
Si la noi a fost destul de serios, caci era mic si nu lua in greutate, si dormea tot timpul - m-au pus sa il scol la max 4 ore sa ii dau de mancare. Stiu ca situatia asta mai somnoroasa a durat cam 2 saptamani, cand era mic mic. Apoi colorat a fost tot cam 2 luni, nu mi s-a spus ca ar fi periculos, banuiesc ca oricum evolutia era buna. Fiind alaptat la san cica nu-i problema, doar sa il pun in lumina si cam asta. Succesuri
Desisree - nici Robertel nu e carnivor, deloc deloc, nici macar pestele nu ii place. Eu alta solutie nu am acum decat sa ii pasez carnea f bine - daca simte CEA MAI MICA bucata - o scuipa. Culmea e ca nu stiu ce face in gura aia
ca scuipa doar carnea, nu si restul (io carnea nu i-o dau simpla, ci numai in combinatii). Ah, o alta solutie e sa nu ii dau eu carnea
Si al meu la gradi o mananca, sau cand vede alti copii - asta mi se pare chiar hmmm... sa ii fie rusine ![]()
Simona - ce e aia sideremie ??? Voiam sa iti spun si eu LA MULTI ANI pentru Matei, sa iti fie sanatos si sa iti creasca frumos, sa va bucure pe toti 

Si mai am o urare pentru Dana - sa traiasca ODOOO multi ani frumosi si linistiti, plini de lucruri bune 

Ma duc la calcat, si apoi bagam nani, maine dimineata avem pregatiri de party si apoi ... distractieeeeeeeeeee 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
Dani, nepotu-meu e nascut pe 11 aprilie 2007…e adevarat ca nu prea l-a scos afara si nici camera nu era prea luminoasa…si-i facea si cald in camera. Din cate mi-aduc aminte la o luna s-a internat cu el, devenise atat de somnolent incat nici nu mai manca…practic dormea non-stop…si atunci a realizat doctora care-I spunea cumnata-mii sa stea linistita ca nu-i a buna si a trimis-o de urgenta la IOMC, unde i-au zis ca a venit la limita cu el…acolo stiu ca a stat aproape doua saptamani, il puneau in fiecare zi la lampa cu ultraviolete si mi se pare ca-i dadeau si ceva tratament dar nu mai tin minte exact…o s-o intreb maine pe cumnata. Oricum a ramas fara urmari, din fericire…din cate am inteles, putea sa ramana cu sechele neurologice.
Cred ca nu e cazul Andrei, dar oricum trebuie sa o tii la soare.
Desiree, si Cris papa bine mere, pere, banane, portocale, avocado (pasat cu banana), rosii dupa care e inebunita, dar kiwi, capsuni, prune, nu vrea decat suc…sper sa reusesc s-o fac sa guste capsuni, pana le trece sezonul …ah, am uitat, in iaurt a mancat…o sa-i dau asa.
Cu carnea n-avem probleme…ea e carnivora ca ma-sa
…ar manca numai carne, daca ar fi dupa ea.
Simo, asa stiam si eu, ca e mai bine sa manance fructul datorita fibrelor.
Bratafel, multumim de vesti despre voi…ce haioasa e Bianca cu “dog mos da-mi”
Gabi, nu eu intrebam de parfumuri…nu mai stiu cine era, dar oricum multumim pentru sugestii.
Simonix, distractie maxima maine!
Fetelor, multumesc pentru felicitari…sunteti dragute
…marti ma vor suna, cica sa le spun daca-mi convin conditiile…eu din asta am inteles ca sunt acceptata. Jobul nu e foarte bine platit, ca desi firma e mare in Cluj, departamentul asta abia acum l-au infiintat in Bucuresti si deh, cica sunt la inceput…dar e de perspectiva…nici nu stiu ce sa fac…luni mai am un interviu…sa vad ce fac si acolo si sper sa ma hotarasc pana marti.
Noapte buna sa avem!
Edit: si daca tot e trecut de miezul noptii, hai sa fiu eu prima care-i ureaza LA MULTI ANI lui Edvin Sebastian, muguras de Socrate! Sa creasca mare, sanatos si frumos!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
simonacip spune:
Neata fetelor. Multumesc si celorlalte fete care ne-au felicitat ieri si spun si eu La Multi ANi lui Edwin Sebastian, sa fie sanatos si fericit!!!!!!!!!
SImonix, sideremie cred ca e chiar nivelul ferului din sange. Culmea e ca hemoglobina poate fi ok(cume si la David), dar sideremia poate indica o anemie...Ce bine ca aveti vreme frumoasa, la noi e cald, dar bate vindtul si e innorat si atunci caldura nu mai e asa caldura![]()
Danicris, sper sa rez cu icterul repejor, uite fetele spun ca si ele au avut per mai indelungata la bbici. SI Ilincutza are. SPune-ne cum e fata cu mucisorii?? Ce-a zis doctoreasa? SI Mircisor are muci si SIs e terminata sa nu raceasca fata. Ofofof, de-ar trece mai repede timpul sa faca si ei 3-4 lunitze, sa fie mai maricei...
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
DanaH spune:
Fetelor, va multumesc mult pt urari. Sunteti niste dulci.
Urez si eu La Multi Ani frumosi si sanatosi pt Matei cu scuzele de rigoare pt intarziere si lui Ervin. SA cresteti mari si voinici,puiutilor si sa fiti bucuria parintilor toata viatza.
noi am sarbatorit ieri, cum zice un prieten, in soapta. adica nu am facut tambalaul mare pt ca nu stie ea ce si cum. au venit cumnata si cumnatul cu bebele lor si atat. azzi mai vin finutzii nostri cu fetele si cam atat.
dar evident ca am facut tort. asa cum am zis, in forma de gargaritza. dar una stilata. adica nu am mai imbracat-o in martzipan sau pasta, si am pus o crema si apoi am "tapetat-o" cu capshuni. iar tortul, ca si compozitzie, a fost o totala improvizatzie. dar nu imi pare rau, a ieshit tare tare bun. evident ca o sa pun si poze curand.
acum asteptam sa iasa soarele mai bine si vreau sa mergem dimineata la mare. cica o sa fie 23 grade. abia astept.
fug ca trage odo de mine. pupici.
Poze
cleo78 spune:
niatza si 
EDVIN 
sa cresti mare si sanatos si mintos!
luminel- felicitari pt job! vezi si luni ce faci la celalalt si alegi! compari si tu timpulpe drum, distanta,etc
danicris/reallaura, mie mi-a zis expres pt Mara - daca nu reusesc sa o scot afara - sa o tzin la lumina- soare. Si cum nu aveam soare decat pe o fashie timp de 1 ora - o tineam dimineatza acolo, topless. Nu e grv, se rezolva. A, nici mara nu a luat grozav in greutate in prima luna: 450gr. Adormea la san- o veritabila potoroasa mica.
welcome bec bratafel! sa ne pui poze cu printzesa ta!
voiam sa zic ca remarcai ca nu mai avem mladitze alaptate? gata cu bebelushii??
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata iubitele
Va multumesc tare mult pentru incurajari, pentru gandurile bune si complimente!! intra-devar suntem tare fericiti ca fata e sanatoasa si cuminte cum ne doream...![]()
Ea papa si doarme, ceea ce Mirci nu a facut niciodata, el nu putea sta sub nici o forma in pat.
Acum e adevarat, s-ar putea sa am mai mult lapte, ca inghite fata si cate 1/2 h si are ce...
Am o fata cuminte si hilizita, rade mereu, ba chiar am auzit-o hohotind
aici ma mosteneste...sper sa fie plina de umor ca Mirci!!
Mircea s-a manifestat incercind sa ne ignore, dar vazind ca o tratam ca pe un bb si ca el e mare ca mami si tati si tb sa ne ajute, ca ne intelegem ca ii acordam toata atentia, nu a recurs la violenta cu ea. O iubeste, o pupa mere, o mangaie. La inceput era gelos, facea nu vei papa bb tzatza, a vrut si el sa pape, a vazut ca nu il pasioneaza si s-a obisnuit.
Mai nasol e ca vrea in brate si nu-l pot ridica si mi-e atat de dor de capitolul in care dormeam cu el imbratisati si se catara cu piciorusele pe mine...iar acum nu pot...ca mi-am luat deja 3 picioare in operatie!
Vestea proasta e ca el a racit si l-am trimis la soacramea...o sa mor de dorul lui, dar asa stres ca ieri nu am tras niciodata, ca sa nu ia fata si sa faca febra pana la 2 l ca mor!
Cu ea ma descurc f bine. Vorba lui Bogdan: iti dai seama ce simplu e cu unul.
Inca nu sunt recuperata, ma misc f greu, am niste dureri pe care la prima cez anu le aveam; de spate si inca una in zona inghinala parca imi taie cineva piciorul. Operatia arata ceva mai rau pentru ca am facut vanatai si cusatura nu e la fel de continua...Dar nu e important.
Vreau sa urez si eu lma tuturor sarbatoritilor, gemenii Cristian si SAra, Cosmin de cadina, Robertrix de Simonix, George Vladimir de Adidana, Mateiasul scump de Sis, Teodora de Dana H si Edvin Sebastian de Socrate
Lumi, Elenuca ce poze frumoase, Lizi in pozitia de lectura m-a dat gata, iar Crisiana, cu okii aia ai ei si carliontiii
e febletea mea
Desiree mie lactatia la Mirci cam intr-o luna s-a oprit. Mulge si tu putin cat sa decongestionezi si apoi prosoape cu apa rece stranse pe sani.
Lorich grozanica intamplare, aviz amatorilor de mers cu copilul fara scaun de masina. Chiar si noi facem greseala asta pt drumuri scurte, dar vom remedia.
Bine ca sunteti ok acum. Sa va fie de bine excursia la bulgari!
Alex&Sara succes cu cea de-a doua operatie, trebuie sa iti fie foarte greu...oof. Iar cu bb mic, eu te ineleg, parca vrei mereu asa ceva in casa, cu tot stresul asociat si asteptarea de a creste si de a fi mai putin fragil...
Simonix ce frumos povestesti tu acolo, ah, asa sunt si eu, exact la fel, credeam ca sunt eu cu capul...si simt ca parca s-a incheiat un capitol acum, ca nu mai pot fi in intregime doar cu el...dar sigur ne obisnuim si asa.. ca si pe Ilinca o iubim la nebunie, e ca o pisica, miauna delicat in permanenta, are o tunsoare french si o gurita delicata...de mori! E ca o papusica d-aia Anne geddes, sa-i cumpar una neaparat ca o reprezinta!
Doloress v-ati intors de la nunta surorii, cum a fost??
dar hai sa nu ma pripesc si sa recuperez
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca