Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, scriam de acasa

Doura, si eu citisem de decolare nu de nelipire dar asa mi-a fost scris si in rezultatul ecografii. Asta ar insemna ca nu a fost lipita nici pana acum... Am doua eco una cu hematom si asta cu nelipirea. Singurul medic ecografist in care am incredere este full de pacienti, abia am obtinut o programare in iulie, merg si saptamana viitoare la alt medic la 4d.

Andreea nu mi-a dat utrogestan si mi-a zis sa nu iau duphaston ca oricum bebele e bine, perioada grea a trecut, probleme nu am avut pana acum...iar placenta se va lipi ca zona e mica, 14mm deci 1,4cm. Mie nu mi se pare putin, ca nici saculetul nu e imens.

Cred ca singura solutie e sa tin sub control situatia prin ecografii.

Madanic, sa ai baiat e super . Al meu e la fel de atasat de amandoi dar pe mine ma alinta mai mult . Are niste complimente geniale de genul esti mamica mea calduroasa sau mami...toata lumea cred ca te iubeste pe tine esti asa bunaaaa. Baieteii sunt foarte protectivi desi sunt mici...al meu cel putin asa este. E super!!!

Rala esti norocoasa! Eu am gasit mancarica de mazare cu carne . Asta mai mult pentru ca eu nu am timp de mancarici dar daca ceream imi facea oricum

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am fost la dr si cu greu am reusti sa intru la control. Mi-a facut eco si tv si abdominala si ceea ce parea hematom e o nelipire de placenta... nu stiu ce sa mai cred.

Mi-a spus sa nu mai iau duphaston si niciun alt medicament, sa fiu activa cu moderatie si atat.

Bebele are 4,4 cm si dupa masuratori e cu o saptamana mai mare. De fapt e mai mare si atat, la fel a fost si Alex. I-a facut pozici , se misca non stop ... In rest este totul ok. Durerea nu se stie de unde vine... important este ca e bebe sanatos!!

Miruna, nu intrerupe duphastonul inainte de 12 saptamani. Asa recomanda toti doctorii(pe care ii stiu eu cel putin). Din 2 motive: 1) daca ai luat deja o vreme, corpul tau s-a obisnuit cu surplusul acela si intreruperea ar fi ca un dezechilibru; 2)la 12 saptamani abia placenta isi intrat cu totul in drepturi si poti fi sigura ca nu se mai intampla nimic daca nu mai iei. eu asa stiu.

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Doura, cum te simti? Esti mai bine?

Eu ma rotunjesc pe zi ce trece, la cantar nu am luat mult. Greata se mentine, si acuma au inceput si ametelile cred ca ma paste o anemie. Pastilele prenatale nu reusesc sa le tin in stomac desi am schimbat mai multe branduri.

Va dau si eu spitalul si doctorul asa pentru conformitatea listei ca din pacate nu cred sa am colege pe aici . O sa nasc la Swedish Hospital First Hill cu doctorul Robert Levine.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

chia daca mai am 2 sapt pana la eco eu ma duc maine...mi-e frica pt ca azi toata ziua m-a durut burta ..si am fost si racita rau...sper ca totul e bine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Succes la eco maine! Si pe mine m-a durut mai mult azi burta... cine stie... eu cred ca e de la prea mult stat pe scaun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Buna, fetele!

Raluca, curaj, mami, o sa fie bine. 3 bebei frumosi o sa ai!

Diana, sa ai o sarcina usoara, o sa fie bine de data asta!!

Alinushca, nu stiu daca iti mai amintesti de mine de acum 3 ani de la aspirante, apoi am fost la odiseea de ian-feb 2008 impreuna. Tu ai plecat prea devreme, dar vad ca pana la urma ti-ai implinit visul. Acum suntem iar impreuna aici...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

SIGUR ca imi amintesc de tine. Aia a fost o odisee deosebita plina de fete una si una. Esti gravidutza ?

Mergi la inceput

Beatrice, scriam de acasa

Doura, si eu citisem de decolare nu de nelipire dar asa mi-a fost scris si in rezultatul ecografii. Asta ar insemna ca nu a fost lipita nici pana acum... Am doua eco una cu hematom si asta cu nelipirea. Singurul medic ecografist in care am incredere este full de pacienti, abia am obtinut o programare in iulie, merg si saptamana viitoare la alt medic la 4d.

Andreea nu mi-a dat utrogestan si mi-a zis sa nu iau duphaston ca oricum bebele e bine, perioada grea a trecut, probleme nu am avut pana acum...iar placenta se va lipi ca zona e mica, 14mm deci 1,4cm. Mie nu mi se pare putin, ca nici saculetul nu e imens.

Cred ca singura solutie e sa tin sub control situatia prin ecografii.

Madanic, sa ai baiat e super . Al meu e la fel de atasat de amandoi dar pe mine ma alinta mai mult . Are niste complimente geniale de genul esti mamica mea calduroasa sau mami...toata lumea cred ca te iubeste pe tine esti asa bunaaaa. Baieteii sunt foarte protectivi desi sunt mici...al meu cel putin asa este. E super!!!

Rala esti norocoasa! Eu am gasit mancarica de mazare cu carne . Asta mai mult pentru ca eu nu am timp de mancarici dar daca ceream imi facea oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Alinusca,
Multumesc pt raspuns. Mi-a spus dr. ca daca progesteronul e mai mare de 25 sarcina e de buna calitate si de aceea l-am facut.

Multumesc pentru lamuriri.

Liana

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am fost la dr si cu greu am reusti sa intru la control. Mi-a facut eco si tv si abdominala si ceea ce parea hematom e o nelipire de placenta... nu stiu ce sa mai cred.

Mi-a spus sa nu mai iau duphaston si niciun alt medicament, sa fiu activa cu moderatie si atat.

Bebele are 4,4 cm si dupa masuratori e cu o saptamana mai mare. De fapt e mai mare si atat, la fel a fost si Alex. I-a facut pozici , se misca non stop ... In rest este totul ok. Durerea nu se stie de unde vine... important este ca e bebe sanatos!!

Miruna, nu intrerupe duphastonul inainte de 12 saptamani. Asa recomanda toti doctorii(pe care ii stiu eu cel putin). Din 2 motive: 1) daca ai luat deja o vreme, corpul tau s-a obisnuit cu surplusul acela si intreruperea ar fi ca un dezechilibru; 2)la 12 saptamani abia placenta isi intrat cu totul in drepturi si poti fi sigura ca nu se mai intampla nimic daca nu mai iei. eu asa stiu.

Alinushca, l-am intrerupt deja insa treptat. Am scazut incet incet din doza si apoi luam o zi da una nu jumatate din cantitate. Am luat constant 4 saptamani de la 4-8 si apoi a apurat porcaria asta de nelipire sau decolare ce o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ma doare putin dar banuiesc ca e si de la faptul k am tusit f mult..anyway eu ma duc maine la echo ca sa fiu sigura k este totul ok..tot mai sunt racita si am impresia ca nu se mai termina

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Madalina..multumesc pentru raspunsul la problema cu RH-ul

Raluca 6+

Mergi la inceput