Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
ralububu spune:
Fetelor, ma puteti ajuta cu parole pentru contul comun si pentru Picasa.
Multumesc 
Raluca
6+
tigrutz spune:
Rala foarte frumos din partea lui. Sa mai faca si altadata si sa cheme si alte curtici potfticioase.![]()
si eu m-am umflat, desi am luat doar 2kg, nu mi se par atat de multe, dar parca sunt mereu balonata, umflata, ma simt grea. Se spune ca la a doua sarcina burtica incepe sa se vada mai devreme. Sper ca nu prea devreme totusi, ca nu vreau sa anunt inca la munca, mai astept vreo 2-3 saptamani.
Chiar asa, voi cum i-ati anuntat pe sefi? Nu ma refer la anuntul oficial la HR, ci pe sefii directi.Mi-e teama de momentul ala...
Si mai am o rugaminte, imi puteti spune cat costa dublu test, triplu test? nu mai stiu exact, cred ca trebuie sa fac triplu test la 12 sapt, nu am cum sa ma uit acum pe hartia pe care mi-a dat-o dr. Oricum,ma interesa pretul...stiti cumva?
8+
ALEXA1985 spune:
Eu am patit ca tine. Dar la mine la control, dar si la eco a vazut hematomul. In schimb azi am fost la control si bebe e bine, are 2.20 cm, hematomul nu mai e.Mi-a micsorat doza de utrogestan la 4.
| Citat: |
| citat din mesajul lui inacat Buna fetelor, miercuri am trecut printr-o mica criza, ce inca imi mai da probleme. Am sangerat si de urgenta am ajuns la dr. pentru o echo. Nu a gasit nimic anormal. Totul era ok cu bb, crescuse de la ultima echo, avea ritm cardiac si miscari fetale tipice si nici decelari, asa ca nu a putut sa-mi explice sangerarea. Mi-a dat utrogestan (se poate lua si cu reteta compensata de la med. de fam.). Totul parea ca s-a rezolvat, dar ieri am sangerat iar si azi cand am vb. cu dr. mi-a interzis orice efort si mi-a zis ca-mi da si zile libere daca nu stau la pat 2-3 zile. Citind odiseea am constatat ca sunt cateva fete care iau utrogestan, dar la care s-a vazut un hematom, ceva, la mine dr. nu a gasit cauza sangerarii. Poate nu era foarte performant aparatul. In fine, sper s trec cu bine acest hop. Incerc sa fiu calma si chair cand eram pe punctul de a ma pune pe m-am stapanit gandindu-ma ca-mi fac mai rau.Acum mai am si alta nelamurire. Peste 2 sapt. (daca nu se intampla nimic grav Doamne fereste, pana atunci) am programare pentru echo de trim. I si DT. Ce presupune aceasta echografie? Eu cand m-am programat asa am spus ca e pt. trim. I si trebuie corelata cu DT. Banuiesc ca stie echografistul despre ce tip de echo e vorba. Trebuia oare sa specific si altceva? De exemplu, morfofetala? 8+ |
10+
unique spune:
ratusca83, la mine leucocitele sunt 12500, deci aproape de cat ai tu. ![]()
Dana, mami de
Sofia Andreea (17/10/2007) si
11+
ALEXA1985 spune:
Sashenka cum te mai simti? Tu la ce te-ai programat pe 20 la ANAIS? Ecografie morfologica sarcina trim 1 (3D/4D) SAU Morfologie sarcina trimestrul 1(2D)?? Banuiesc ca cea 3D/4D.Nu???
10+
DIMITRA_R spune:
Buna,dragelor
am fost la o plimbare cu fetita mea,si cand am venit 6 pag de citit,bravo
si eu iau utrgestan 3 pe zi oral,pt sustinere ca am avut srcina pierduta.,acid folic,si magneziu.urmatoarea eco pe 6 mai,mie dr nu mia dat analize de facut,mia zis sa vin cu analizele de la prima sarcina,sa se uite pe ele,si sa vada poate nu este nevoie sa le fac pe toate,doar o parte.
la prima sarcina,m-am simtit ffff rau 2 luni stat i pat si vomat cam 4 luni zilnic,am crezut ca mor,m-am ingrasat atunci 35 de kg,noroc ca au plecat dupa nastere,acum ma simt mult mai bine,nu am vomat deloc,a avut 4 -5 zile de greata dupa care ma sint ca floare,norocul meu ca am si fetita si trebuie sa am gria de ea.
p.s.fetele care sa ocupa de listuta,eu o sa nasc in 15 noiembrie si sunt trecuta la decembrie,si as vrea sa o trceti si pe fetita mea alaturi

noapte buna!
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
8+
DIMITRA_R spune:
revin,
,acum am vazut ca suntem trecute in listuta in ordinea UM,scuze
,atunci poate o treceti pe fetita mea langa
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
8+
DIMITRA_R spune:
FLORINA22
,multa sanatateo sarcina usoara si un bebe sanatos!
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
8+
descultu spune:
ajutor
am fost la eco luni si dr a zis ca bb este bine a inceput si activitatea cardiaca nu are decolare adica bine
dar am avut dureri f mari de burta si a zic ca mi s-a scurtat colul si pe deasupra s-a deschis putin .va rog daca cineva a mai patit asa ceva sa-mi ziceti si mie ce treb sa fac
dr a zis repaos la pat 1 sapt si iau asa 4 arefam de 200,8 magne b6,acid folic,aspirina,si 3 nospa
va rog sa-mi raspundeti
sunt la prima sarcina si este prin fiv deciva dati seama...........
va pup
+5
numeioana spune:
Alinusca, da, am 4+.
Descultu, fa cum zice doctorul, este o sarcina pretioasa si trebuie sa te ingrijesti pana nu va mai fi niciun risc de avort. Hai, ca o sa fie bine!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

m-am stapanit gandindu-ma ca-mi fac mai rau.