Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea despre analize. Banuiesc ca le-ati facut deja. Eu sunt cea mai mica de aici...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui descultu

ajutor
am fost la eco luni si dr a zis ca bb este bine a inceput si activitatea cardiaca nu are decolare adica bine
dar am avut dureri f mari de burta si a zic ca mi s-a scurtat colul si pe deasupra s-a deschis putin .va rog daca cineva a mai patit asa ceva sa-mi ziceti si mie ce treb sa fac
dr a zis repaos la pat 1 sapt si iau asa 4 arefam de 200,8 magne b6,acid folic,aspirina,si 3 nospa
va rog sa-mi raspundeti
sunt la prima sarcina si este prin fiv deciva dati seama...........
va pup

+5

deescultu ceea ce ti-a spus dr sa faci este suficient deocamata, dar poti intreba si de cerclaj. va trebui sa in veti sa stai mai mult in pat si sa te supui cator mai putine emotii. vorbesc din experienta cuiva f apropiat care a patit exact ca tine (si chiar mai compplicat) si acum 3 spat a nascut o fetita.Stiu cate ste de pretioasa o sarcina in urma unui fiv, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie.

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz
Si mai am o rugaminte, imi puteti spune cat costa dublu test, triplu test? nu mai stiu exact, cred ca trebuie sa fac triplu test la 12 sapt, nu am cum sa ma uit acum pe hartia pe care mi-a dat-o dr. Oricum,ma interesa pretul...stiti cumva?

8+

la 12 sapt se face dunlu test, eu l-am facut la cmu unirea, la iosup am facut eco morfo si el mi-a dat un chestionar pe care l-am completat, mi s-a recoltat o eprubeta de sange si pe baza raspunsurilor din chestionar, analizei de sange si a rez ecografiei se calculeaza riscul.rezultatele sunt gata in 7 zile lucratoare si totul m-a costat 500 ron.

eu voi repeta si la clinica anais luni aceste analize ptr ca aici e si dr meu si vreau sa stau linistita ca e totul ok.

asa creste burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

V-ati facut analizele acelea scumpe? Anticorpii la Citomegalovirus, Rubella, Toxoplasma, Chlamydia...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

le-am facut dar inca nu am rezultatele, abia la sf spatamanii acesteia le voi ridica; si la prima sarcina ma facut o parte dintre ele.

asa creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata. Va doresc o zi buna.
Alina si eu te sfatuiesc sa faci ce ti-a spus medicul.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
am sunat si eu la medlife sa imi fac programare pt morfo-fetala de trim II la prof Pelinescu si avea liber decat in septembrie asa sunt de suparata..insist maine poate ma primeste printre programari..a fost singurul doctor care a vazut toate problemele lui Pavel si ne-a zis exact evolutia ulterioara...sper sa reusesc

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Iti doresc multa bafta. E important sa le faci la un medic in care ai incredere.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

neata fetele
am sunat si eu la medlife sa imi fac programare pt morfo-fetala de trim II la prof Pelinescu si avea liber decat in septembrie asa sunt de suparata..insist maine poate ma primeste printre programari..a fost singurul doctor care a vazut toate problemele lui Pavel si ne-a zis exact evolutia ulterioara...sper sa reusesc

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Alinushca, l-am intrerupt deja insa treptat. Am scazut incet incet din doza si apoi luam o zi da una nu jumatate din cantitate. Am luat constant 4 saptamani de la 4-8 si apoi a apurat porcaria asta de nelipire sau decolare ce o fi...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Pai si mie mi-a zis dr ca as avea o dezlipire si am luat dar mi-a zis sa iau pana la 12 saptamani. Are logica avand in vedere ca nu poti sti motivul pentru care a aparut acea dezlipire (adik daca chiar aveai o deficienta de progesteron). Dar daca l-ai intrerupt treptat si e totul ok, sigur, nu-i bai. Si eu am redus la jumatate doza de vreo saptamana pur si simplu pentru ca am uitat sa iau dimineata de multe ori la rand si acum iau numai seara una de 200 si asa o sa merg pana la 12 sapt. Adik inca putin putin.

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz

Se spune ca la a doua sarcina burtica incepe sa se vada mai devreme. Sper ca nu prea devreme totusi, ca nu vreau sa anunt inca la munca, mai astept vreo 2-3 saptamani.
Si mai am o rugaminte, imi puteti spune cat costa dublu test, triplu test? nu mai stiu exact, cred ca trebuie sa fac triplu test la 12 sapt, nu am cum sa ma uit acum pe hartia pe care mi-a dat-o dr. Oricum,ma interesa pretul...stiti cumva?
8+

Asa s-o spune dar uite eu am trecut de 10 saptamani (cand a inceput sa se vada clar la prima) si inca nu disting o forma clara de burtica... Depinde unde faci testele. La synevo DT este 99 de lei... unde l-am facut eu e 200 de lei... si e pretul analizei de sange nu contine si ecografia. Triplu test se face mai tarziu cred ca dupa 13-14 saptamani.

Mergi la inceput

numeioana felicitari pentru sarcina in cazul asta!. Cat are acum David? Cat ar fi avut si bebelul meu daca era bine. Mi-am implinit visul destul de usor dupa aceea pentru ca era deja obsedata sa am un copil si am facut tot posibilul (inclusiv Pregnyl pentru siguranta). Am acum un baiat minunat de un an si aproape 6 luni care e bucuria vietii mele. Si cred ca acum am la purtator o fetita. Toate indiciile arata intr-acolo. Poate peste 2 sapt la eco o sa se vada ceva. Cand ai DPN-ul? Similar oarecum cu David? Nu mai stiu dar parca erai programata in ianuarie sa nasti atunci. iar acum ar trebui sa fie spre sfarsitul lui decembrie. deci 2 capricorni? . si la mine se preconizeaza 2 scorpioni. nu ca ar avea vreo importanta treburile astea dar o mica influenta au cred eu. sarcina usoara si fara probleme iti doresc!

Mergi la inceput