Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc diana.b, interpretare ptr GOT gasesti aici http://www.synevo.ro/aspartataminotransferazagotasatast/ si GPT aici http://www.synevo.ro/alaninaminotransferaza-gptalatalt/ ![]() Andreea, mami de baiat si 11+ cu ![]() asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Mersi frumos, andreeacc!
Sunt chiar super "informative" link-urile.
Asadar, am fost la doctor aseara si m-am mai linistit... mi-a spus ca valorile peste limite nu sunt ingrijoratoare deoarece sunt putin peste limita si ca pot fi datorate alimentatiei sau sarcinii. Mi-a propus sa refac aceste analize, eventual la un alt laborator.
Referitor la Utrogestan, tot doctorul mi-a spus ca daca nu imi dau greata pot administra in continuare pastilele pe cale orala.
Totusi, daca am sa refac analizele de sange pentru GOT si GPT, cred ca voi schimba "calea" de administrare.
8+
andreeacc spune:
diana.b si eu astept rezultatul analizelor, cred ca va fi gata la sf saptamanii.asa ca le putem "compara" ![]()
acum cred ca te-ai linistit un pic,daca dr a zis ca e ok. 
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
rala spune:
Neata la fete
Bafta Doura la eco azi, eu sunt sigura ca e ok. Si eu am fost racita in sapt 6 si 7, am tusit si am stranutat de am crezut ca l-am zguduit iremediabil pe saracul copil. Las' ca imi arata el/ea mie cand iese! ![]()
Apropos de asta, Alinushca si eu cred in influenta astrelor. Cum e viata cu un copil scorpion?
9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
ALEXA1985 spune:
Burticute la voi la 9 saptamani si cateva zile cat masura bebe? Eu am 9 saptamani si 3 zile.
10+
misticgirl spune:
Buna dimineata, burtici harnicute !
Noi suntem bine, dar sunt foarte ocupata cu serviciul si cursurile la Master. De aceea nu prea apuc sa scriu, dar va citesc cat de des este posibil.
alexa, ai fost aseara la dr Gherasie? Ce ai facut? Astept cu nerabdare detalii
.
Pupici! 
Claudia
9+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
sugubina spune:
Neata fetele!
Sunt trezita de pe la 6 ca am fost dimi la recoltare analize la medicul de familie (cele gratis standard pentru gravide). Am avut noroc ca m-au strigat ca sunt gravida si am intrat repede. Era o mare de babe de am zis ca nu se termina..Am fost si cu sotul sa isi faca grupa sanguina si RH-ul. A zis dr ca trebuie sa isi faca si el..
Ne da rezultatele destul de repede, martea viitoare.
Sa imi tineti pumnii, azi in jur de 15 merg la dr, am gasit loc mai repede de 5 mai cand aveam programarea. Sa dea Dumnezeu sa se vada inimioara si totul sa fie bine. Am mari emotii!
Va pup!
sugubina
+7
alinushca spune:
| citat din mesajul lui rala Neata la fete Bafta Doura la eco azi, eu sunt sigura ca e ok. Si eu am fost racita in sapt 6 si 7, am tusit si am stranutat de am crezut ca l-am zguduit iremediabil pe saracul copil. Las' ca imi arata el/ea mie cand iese! Apropos de asta, Alinushca si eu cred in influenta astrelor. Cum e viata cu un copil scorpion? 9+"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
ei.. nu cred efectiv in influetna astrelor, dar admit ca exista niste caracteristici specifice oamenilor nascuti intr-o anumita "zodie". viata cu un copil scorpion de 1 an jumate nu pune deocamdata mari probleme dar sunt sigura ca va deveni tot mai independent si mai incapatanat sa se faca dupa voia lui. deja e destul de nervos si protesteaza f tare cand nu ii convine ceva. daca vrea ceva musai nu te poti intelege cu el sa-i distragi atentia sa il duci cu zaharelul. asa era de f mic.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 10+
ratusca83 spune:
| citat din mesajul lui unique ratusca83, la mine leucocitele sunt 12500, deci aproape de cat ai tu. Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 11+ |
Multumesc mult unique!!! Inseamna ca este ceva normal..ce sa mai zic...poate asa percepe organismul nostru sarcinile...mie mi-e frica de vreo infectie, dar am facut toate analizele, inclusiv ureaplasma, mycroplasma, clamidya,streptococ B, Torch, si nici eu nu mai stiu ce am facut si toate au iesit bune....azi merg si eu la dr sa fac o ecografie pt ca ultima data cand am fost se vedea doar un punctulet mic...azi sper sa i aud si inimioara...
va pupicc
andreeacc spune:
sugubina, douradoudou, ratusca83, va asteptam cu vesti bune!
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Sofia Andreea (17/10/2007) si