Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
douradoudou spune:
de "nelipire" de placenta nu am mai auzit...decolare da dar
"nelipire" ..anyway eu am avut decolare(adica dezlipire) in sapt 6 la cealalta sarcina..si pt asta am stat 2 sapt in pat..fara efort..no way sa ridic ceva ...si luam utrogestan...pana la urma s-a lipit la loc
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
douradoudou spune:
chia daca mai am 2 sapt pana la eco eu ma duc maine...mi-e frica pt ca azi toata ziua m-a durut burta ..si am fost si racita rau...sper ca totul e bine
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
andreeacc spune:
Mirunam, ai grija de tine si nu ma face efort; incearca sa stai cat mai mult in pat.Nu ti-a recomandat utrogestan? Doamne ajuta sa fie bine!
douradoudou, sunt convinsa ca si medicul iti va spune ca esti bine.Incetul cu incetul vom ajunge la 40 de sptamani.
MSymo, felicitari! Sa creasca Diana mare si frumoasa!
Pentru fetele care se pregatesc de DT: se face o eco morfo de trim I si se recolteaza o eprubeta de sange; in functie de rezultatele de la eco si raspunsurile date pe chestionar se calculeaza riscul cu un soft (PRISCA ).
Referitor la faptul ca ar putea ca rezultatele sa nu fie cele dorite, eu as merge sa mai fac testul inca o data (de fapt eu am facut la CMU luni la iosup si il mai fac pe 26 si la Anais).Daca cele mai negre temeri s-ar confirma, desi mi-e ingrozitor numai sa ma gandesc, eu as renunta la sarcina.Nu cred ca pot mentine normalitatea vietii copilului meu mai mare in conditiile in care cel mic s-ar naste cu asemenea probleme.
Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
numeioana spune:
Buna, fetele!
Raluca, curaj, mami, o sa fie bine. 3 bebei frumosi o sa ai!
Diana, sa ai o sarcina usoara, o sa fie bine de data asta!!
Alinushca, nu stiu daca iti mai amintesti de mine de acum 3 ani de la aspirante, apoi am fost la odiseea de ian-feb 2008 impreuna. Tu ai plecat prea devreme, dar vad ca pana la urma ti-ai implinit visul. Acum suntem iar impreuna aici...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
andreeacc spune:
diana.b, incearca sa administrezu utrogestanul vaginal; iti protejezi ficatul asa si se si absorb mai bine.
asa creste burtica
andreeacc spune:
diana.b, interpretare ptr GOT gasesti aici
http://www.synevo.ro/aspartataminotransferazagotasatast/
si GPT aici http://www.synevo.ro/alaninaminotransferaza-gptalatalt/
asa creste burtica
Joy21 spune:
Bun venit noilor ursoaice, sarcini usoare si bebelusi sanatosi si nascuti la termen ve doresc!
Msymo, felicitari! Ma bucur tare ca au inceput sa se coloreze carucioarele
Eu mai am cam 3 sapt pana la eco, cred ca innebunesc pana atunci
Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
numeioana spune:
Din proprie experienta va spun sa nu va stresati cu analizele la sange. Multe sufera modificari din cauza sarcinii. Mai bine le interpreteaza medicul.
V-ati facut analizele acelea scumpe? Anticorpii la Citomegalovirus, Rubella, Toxoplasma, Chlamydia...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
rala spune:
Fetelor, stiu ca nu e deloc frumos sa te lauzi dar nu pot abtine. Stiti ce am gasit eu acasa cand am ajuns de la birou? O maaaare tava cu placinta de mere facuta de sotul meu . Si asta numai pentru ca duminica am pomenit ca as manca asa ceva. As vrea sa nu se mai termine niciodata sarcina asta, asa sunt de rasfatata si fericita. N-am avut deloc noroc pana acum de relatii, dar de cand l-am intalnit pe El... ce sa mai, sunt tare fericita! Asta am vrut sa stiti.
9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Douradoudou, merci si tie pt urari. Cum sa ma supar? Stiu si eu ca dispar...apar, chiar acum 2 sapt va spuneam ca citesc la sept -oct si ma distrez pe tema asta. Camera va fi colorata in luna august, asa ca poate ca cele 10 procente vor fi in favoarea taticului....care saracul a ramas cam socat. Acum ma suna si ma intreaba: si eu cu cine mai joc fotbal, tenis? Cui mai las colectia de ceasuri? Symo 12+ |
Pai la mine tati este preferatul Isabellei. Il alearga peste tot, joaca fotbal impreuna, se joaca cu masinutele. Spune-i sa astepte sa vada, in general fetitzele sunt sufletul lui tati .
Eu vreau baiat acu, sa ma iubeasca si pe mine cineva .
Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"