Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 23
diana.b spune:
unde sunteti burticute?
acum cand stau si eu mai mult pe forum, adica nu am chef de munca deloc, voi ati disparut?!?!?
intre timp mi s-a facut un somn
de imi cade capul pe tastatura!
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Diana, iti tin companie....sunt lesinata de somn. Mai am 30 min si plec. Symo 12+ ![]() |
as putea sa spun idem..... doar ca sunt putin mai linistita, ca mai sunt doar 26 de minute..... sunt disperata sa plec acasa!
MSymo spune:
Eu astept hartia aia de la dr de fam ca pe o minune, sapt viitoare merg sa cer! Doamne ce bine mi-ar sta sa plec la ora 16!!!!
Symo
12+ 
diana.b spune:
tare imi e frica de vara....... nu de alta dar sunt "fun" inghetata si daca o sa o tin dintr-o pofta intr-alta, gen inghetata
si inghetata
...... am sa ma fac cat casa!
iarna e altceva...... nu am atatea ispite
dupa cum puteti vedea.... bat campii, doar ca sa nu adorm ![]()
diana.b spune:
sa ne tii si pe noi la curent daca se rezolva........
sincer mie imi e si teama sa visez la un program care se termina la 16h00..... ce e ala?!?!? 
MSymo spune:
Dar vara ai multe legume si fructe, salate cat cuprinde, e cald si nu mai poti manca mult.
Iarna, stai in casa, mananci tochitura si sarmale...numai mancare gatita. Asa ca....
Symo
12+ 
diana.b spune:
ai dreptate daca vorbim in general...
pentru mine, personal, pericolul cel mai mare e inghetata.... vara sunt in stare sa mananc de dimineata pana seara numai inghetata ![]()
si pentru ca azi a fost soare, nu m-am abtinut 
ALEXA1985 spune:
Acolo e EUROCLINIC.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
de fapt nu-ti face el complet bi-testul, deaorece acesta este compus din eco si test de sange la el vei face doar ecografia de la bi-test cu pozele aferete. pentru testul de sange te va trimite la un laborator cu care lucreaza el, undeva in Floreasca, pe langa Spitalul de Urgenta. Deci ca si cost, ia in calcul pretul lui pentru eco, plus cate poze ti-o face (in jur de 3-4), plus testul de sange, aproximativ 150 ron, parca. |
10+
diana.b spune:
nu este la Euroclinic.......
este vorba de un laborator de analize in acea zona, e pe niste stradute.... nu stiu exact, pe strada Albac, daca nu ma insel!
in fine, in zona aceea!