Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 22
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul da....din pacate pretul pe consultatie este destul de piperat.....plus ca platesti si pozele....dar asta este!!! nu mergem zilnic la el! apropo,sti cat costa la el bitestul?am inteles ca asta mi-l va face la el la cabinet si eco morfologica fetala la filantropia. 7+ |
de fapt nu-ti face el complet bi-testul, deaorece acesta este compus din eco si test de sange
la el vei face doar ecografia de la bi-test cu pozele aferete.
pentru testul de sange te va trimite la un laborator cu care lucreaza el, undeva in Floreasca, pe langa Spitalul de Urgenta.
Deci ca si cost, ia in calcul pretul lui pentru eco, plus cate poze ti-o face (in jur de 3-4), plus testul de sange, aproximativ 150 ron, parca.
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Nu am apucat sa intru pana acum ca am avut un pic de lucur la servici dar sa stiti ca v-am citit. Drept dovada voi rasunde la cateva din intrebarile puse de voi:
Eu a trebuit sa anunt la servici desi mi-as fi dorit sa tin aceasta veste pentru minhe pana in luna a 3-a. Din pacate circumstantele au fost de asa natura incat a trebuit sa anunt. Dar sefa mea a fost foarte foarte draguta si a reactionat foarte frumos. M-a imbratisat si mi-a urat mult sanatate si mie si la bebe. daca puteti tine secret eu zic sa o faceti pana sunteti trecute de cele 3 luni pacatoase
.
Si eu am observat ca simptomele de sarcina sunt ami pronuntate cate o zi iar in alte zile parca nici nu sunt gravidutza.
Vreau sa va cer sfatul. Ieri cand am ajuns acasa ma ustura un pic jos si m-am panicat foarte tare. Sper sa nu fi facut vreo infectie sau ceva
. Din pacate eu sunt foarte sensibila si imediat ma ustura dar de obicei imi fac unceai de galbenele si stau in lighean cu ceai un pic si imi trece. Asa am facut si aseara si nu ma mai ustura dar nu stiu daca ar trebui sa mai fac si altceva. Credeti ca ar trebui sa iau ceva tratament? sa ma duc la doctorita de familie?
7+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
diana.b spune:
rezumat pentru pretul total:
- consultatie
- ecografie
- poze
- test sange, facut la un laborator din exterior
Cand faci suma....... se aduna ceva!
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui ana_ladycat Buna fetelor! Cu toate ca mi-am promis ca nu am sa imi fac ganduri uite ca nu reusesc: eu am 4 saptamani si 5 zile insa chiar si cele mai mici semne pe care le aveam pana acum au disparut. Sanii nu ma mai dor si nu mai sunt umflati, pipi nu fac des, burtica nu ma doare, obosita nu sunt. Oare e ok sa fie asa? |
Stai linistita, Ana! la 4-5 sapt eu nu aveam decat slabe dureri de san. Dar nu este obligatoriu sa ai simptome atat de devreme. Pipi vei face des dupa 7-8 sapt, asa s-a intamplat la mine. Burta nu m-a durut decat intr-o seara, aveam 8 sapt si 3 zile. Obosita nu sunt nici acum (doar ca ma ia un somn pe la 3...
). Eu zic sa stai linistita, sa mananci sanatos si bb va fi bine 
Claudia
9+ cu
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
ana_ladycat spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misticgirl
Stai linistita, Ana! la 4-5 sapt eu nu aveam decat slabe dureri de san. Dar nu este obligatoriu sa ai simptome atat de devreme. Pipi vei face des dupa 7-8 sapt, asa s-a intamplat la mine. Burta nu m-a durut decat intr-o seara, aveam 8 sapt si 3 zile. Obosita nu sunt nici acum (doar ca ma ia un somn pe la 3... ). Eu zic sa stai linistita, sa mananci sanatos si bb va fi bine ![]() Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Multumesc pentru incurajari. Parca nu mai trec orele astea pana la programare... Si piticul asta nebun din capul meu isi face de cap
Dar ma uit mereu la ultimul test facut, care e asa roz si frumos si pe moment ucid piticul
pissi78ro spune:
Salutare,
as vrea si eu sa ma alatur voua.
Va citesc de aproape un an, acum mi-am facut curaj sa va scriu.
Incercam si noi din septembrie-octombrie sa avem un bebe. In ianurie am pierdut o sarcina in 6 saptamani.
Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort.
Am facut testu de sarcina si a iesit a doua liniuta roz accentuat. Am refacut a doua zi si era mai Imi este frica sa ma gandesc ca as putea sa pierd din nou sarcina, in cazul in care este. probabil ca e f mica (4-5 sapt), nu stiu daca imi poate confirma vreun doctor la echo.
Va multumesc
diana.b spune:
Fetele care se ocupa de introdus datele pe prima pagina......
....... eu nu ma gasesc acolo
sa va mai dau o data datele mele:
DN: 02.12.1979
UM: 23.02.2010
DPN: 30.11.2010
Pleaseeeeeeee, nu ma ignorati, treceti-ma si pe mine in lista de mamici 
ralububu spune:
Buna fetelor!
Revin cu rugamintea de parole pentru contul comun si picasa.
Multumesc 
Raluca
6+
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui pissi78ro Salutare, as vrea si eu sa ma alatur voua. Va citesc de aproape un an, acum mi-am facut curaj sa va scriu. Incercam si noi din septembrie-octombrie sa avem un bebe. In ianurie am pierdut o sarcina in 6 saptamani. Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort.Am facut testu de sarcina si a iesit a doua liniuta roz accentuat. Am refacut a doua zi si era mai Imi este frica sa ma gandesc ca as putea sa pierd din nou sarcina, in cazul in care este. probabil ca e f mica (4-5 sapt), nu stiu daca imi poate confirma vreun doctor la echo. Va multumesc |
Si eu am 4 teste pozitive si astazi ma duc la doctor. Sarcina mea are 4 saptamani si 5 zile dupa UM. Am sa iti spun daca a putut sa mi-o confirme.