Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Mamici ?Voua a inceput sa vi se vada burtica???
Ca mie mi s-a rotunjit tare-tare si mereu il intreb pe sotul meu : e burta de ingrasat sau burta de bebe?Si el zice ca e de bebe...ca rotunjoara am fost eu de felul meu dar niciodata asa burtica

Fericita 11+

Ioana la mine se vede de pe la 6 saptamani. Am tot intrebat si fetele spuneau ori ca la ele nu se vede ori ca sunt balonata. Ideea e ca am ramas asa , ba chiar am crescut.

Stii cum iti dai seama cel mai bine daca e burtica de sarcina, din profil. Burtica de sarcina iti da o forma de ratusca . Nu stiu sa explic dar daca te uiti pe poze cu gravidute o sa vezi ca au o curbura diferita a coloanei.

Oricum la 11 saptamani deja ai sanse sa vada sarcina.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

intrebare: voi cand ati anuntat la servici sau cam cand aveti de gand sa anuntati in mod oficial?

pe mine ma cam seaca problema asta... caci nu stiu cand ar fi cel mai potrivit moment

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Alinushca, trebuia sa il nasc pe David la sfarsitul lui februarie, dar s-a nascut pe 1 martie, de-aia e martisorul meu. Are 2 ani si aproape 2 luni. E Pesti.

Acum pe bebe l-am conceput de Paste si o sa-l nasc de Craciun. DPN este in jur de 25 Decembrie. Oricum, nu conteaza cand, sanatos sa fie. Si fetita! Eu vreau sa nasc la Eva in BV.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Aaaaa, frumos asa! Mi-ar placea si mie dar nu sunt sanse. Si se face cu expulzia in apa sau pe masa ?

laurasigur ca imi amintesc si de tine. Vad ca tu ai deja performanta de a avea 2 copii frumosi! Asa ca ce-ti mai trebe placeri de sarcina ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

intrebare: voi cand ati anuntat la servici sau cam cand aveti de gand sa anuntati in mod oficial?

pe mine ma cam seaca problema asta... caci nu stiu cand ar fi cel mai potrivit moment

8+

parere personala: pe la 10-11 saptamani cand stii ca ai scapat de riscul de a se intampla ceva.

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

[quote]citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele,am fost ieri la doctorul Peltecu...m-am indragostit!!!!
este un medic minunat!!!m-a lasat masca!!!!mi-a zis ca bine fac ca nu cred in site`urile Romanesti si ca ma documentez din cele straine!
nu mi-a dat vitamine,doar sa continui cu acidul folic iar arefam in caz de exista sangerari!
ieri aveam dupa ultima menstra 6 sapt si 6 zile.....culmea ca si dupa marimea embrionului (9mm) aveam tot 6 sapt si 6 zile!!!bobo e fixist ca mine:))
i-am spus ce am citit despre doxiciclina si el a zis ca are aceasi carte din america si ca astazi sa mai merg la el sa studiem impreuna!

Sincer ,chiar este un profesionlist!!!
mi-a facut deja programa pt tot parcursul sarcinii,ce sa zic....nu mai vreau la alt medic!!!
Tot ce pot sa zic este ca mi-a confirmat ca se fac ff multe exagerari si de multe ori se baga frica inutila in femeile gravide!

ma uit acum sa vad ce ati mai scris...vad ca sunteti ff active:)

poopp

7+

si eu am fost tot ieri la dr Peltecu
tu la ce ora ai intrat, poate chiar ne-am intalnit pe acolo si nu ne-am dat seama de ca suntem colege de forum.....
ai fost singura sau cu sotul?!?!?

wow..... ce chestie!

am fost acolo de la 4 jumate....si am intrat pe la 6!Am fost cu sotul...un omulet de 105kg:)...si chel!!!

tu cand ai fost?

7+

Mergi la inceput

[/quote]

am fost acolo de la 4 jumate....si am intrat pe la 6!Am fost cu sotul...un omulet de 105kg:)...si chel!!!

tu cand ai fost?

7+

[/quote]

eu am fost pe la 19h00 si am intrat pe la 20h00, dar am vazut in anti-camera pe cineva cu sotul si credeam ca esti tu

asadar, acum ai fost prima data la el?!?!?

eu ii sunt fidela de vreo 5 ani, cu toate ca ii cunosc si partile lui "rele", daca pot spune asa, tot pacienta lui raman!

Mergi la inceput

mirunam,ieri am ramas socata sa aflu ca urmatoarele locuri libere la doctorul peltecu sunt din 3 noiembrie!e full la el si din cauza ca de dimineata pana dupamasa activeaza la spital ,se mai intampla sa intarzie....dar sincer....MERITA!

Daca vrei iti dau nr-ul de la cabinet sa te programezi,eventual spui la tanti aia ca esti gravida si poate reuseste sa te strecoare pe undeva!Daca nu.....de luni pana vineri de la 7 la 8 dim. il poti gasi la camera de garda de la spitalul filantropia!

Asa frumos mi-a vorbit cand mi-am vazut bebeul la eco

singurul lucru care poate fi numit dezavantaj ,ar fi costul pe consultatie!Nu o spun in nume de rau dar chiar nu e un doctor ieftin!

va pup ca imediat merg iar la el....sa analizam prin carti:)

7+

Mergi la inceput

diana.....din cate am vazut la el.....este foarte sigur e el!cred ca daca te abati de la cum zice el,nu este ff bine:)......acum nush ce sa zic.....fiecare ne avem toanele!
mie nu imi place sa fiu mult menajata si el chiar a fost la obiect cu mine......

un mic secret intre noi :....CRED CA II PLACE SA FIE ADMIRAT!....pt ca cine m-a pus in contact cu el,mi-a zis sa nu uit sa ii spun "domn profesor" nicidecum "domn doctor"....si tot radeam cu omul meu ca el il numea (intre noi), domn invatator pendeho:)).....eu pe la 6 jumate am plecat de acolo....7 fara un sfert!

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

diana.....din cate am vazut la el.....este foarte sigur e el!cred ca daca te abati de la cum zice el,nu este ff bine:)......acum nush ce sa zic.....fiecare ne avem toanele!
mie nu imi place sa fiu mult menajata si el chiar a fost la obiect cu mine......

un mic secret intre noi :....CRED CA II PLACE SA FIE ADMIRAT!....pt ca cine m-a pus in contact cu el,mi-a zis sa nu uit sa ii spun "domn profesor" nicidecum "domn doctor"....si tot radeam cu omul meu ca el il numea (intre noi), domn invatator pendeho:)).....eu pe la 6 jumate am plecat de acolo....7 fara un sfert!

7+

dar nu ma abat deloc de la ce zice el, il ascult cu sfintenie, altfel nu i-as mai fi fost fidela atata timp... cand spuneam partile lui "rele", ma refeream, mai exact, la preturi, care sunt destul de piperate!
Crede-ma ca mergand de atat timp la el, nici macar preturile acestea oarecum exagerate nu m-au facut sa renunt....... este un doctor, un "profesor" de mare clasa, pe care il apreciez mult!

Mergi la inceput

da....din pacate pretul pe consultatie este destul de piperat.....plus ca platesti si pozele....dar asta este!!!
nu mergem zilnic la el!
apropo,sti cat costa la el bitestul?am inteles ca asta mi-l va face la el la cabinet si eco morfologica fetala la filantropia.

7+

Mergi la inceput