Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna burticute fericite!!!!
am intrat sa va urez tuturor sarcini usoare precum fulgii si copii sanatosi si minunati!!!!
in special fetelor pe care le cunosc si pentru care sunt tare bucuroasa ca traiesc din nou minunea de a fi gravida, de a da nastere unei vieti :
larisa - dimitra ( cumnatica mea draga )
madanic - zuzulica draga si mami de minune isabela!
alinsucha ( eu imi amintesc de tine din primele luni de la odiseea de ianurie februarie 2008)
numeioana - mamica de martisor scump in acelasi timp clopotel vesel

o sa arunc cate-o privire pe la voi cand timpul mi-o va permite sa retraiesc alaturi de voi bucuriile sarcinii ( eu am avut 2 "soldate" cu doua minuni - minunile mele : dimitrakis si eleni )

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

aha poate vreti sa va spun de rodii(alea se fac mai pe la sf verii)...cred ca libanul este si tara rodiilor (nu numai a cedrilor)...sunt divineeeeeeeeeeeeeeee..mie imi plac f f ff mult...si smochinele alea galbene inauntru nu rosii eu acum cred ca nu sunt prea normala pt k imi fac pofta si inca nu e vremea lor,,,ah si btw of peste..noi avem marea la 5 -10 min distanta deci va dati seama peste extra fresh ..creveti...sardiiiiiiin din alea f f mici prajite crispy

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

fataaaaa, nu-ti fa pacat cu niste biete gravidute glumesc

eu una nu am deloc pofte de gravida, nu as manca niciodata nimic, daca nu m-ar lua cu lesin si cu rau cred ca as uita complet ca tb sa mananc...

rodiile sunt printre preferate mele... multa lume nu intelege ce poate sa-mi placa la fructele alea si ce rabdare am sa le pap bob cu bob

eu in fiecare primavara visez la cirese (de fapt tot anul, nu doar primavara )

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alinushca, trebuia sa il nasc pe David la sfarsitul lui februarie, dar s-a nascut pe 1 martie, de-aia e martisorul meu. Are 2 ani si aproape 2 luni. E Pesti.

Acum pe bebe l-am conceput de Paste si o sa-l nasc de Craciun. DPN este in jur de 25 Decembrie. Oricum, nu conteaza cand, sanatos sa fie. Si fetita! Eu vreau sa nasc la Eva in BV.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mamici ?Voua a inceput sa vi se vada burtica???
Ca mie mi s-a rotunjit tare-tare si mereu il intreb pe sotul meu : e burta de ingrasat sau burta de bebe?Si el zice ca e de bebe...ca rotunjoara am fost eu de felul meu dar niciodata asa burtica

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

eu sincer consider ca difera de la femeie la femeie!
eu sunt plata de felul meu si acum la doar 7 sapt sunt rotunjoara bine!parca am un ou in loc de burta!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Alinushca, trebuia sa il nasc pe David la sfarsitul lui februarie, dar s-a nascut pe 1 martie, de-aia e martisorul meu. Are 2 ani si aproape 2 luni. E Pesti.

Acum pe bebe l-am conceput de Paste si o sa-l nasc de Craciun. DPN este in jur de 25 Decembrie. Oricum, nu conteaza cand, sanatos sa fie. Si fetita! Eu vreau sa nasc la Eva in BV.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Hai ca avem sarcinile la diferenta de 2 zile Cand mergi la prima eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

... intr-un timp mi se parea ca se vede mai puternic burta (cred ca eram balonata ), acum nu cine stie ce... oricum, ceva se vede pt ca inainte de sarcina nu aveam deloc burta, acum da, dar e tare si impunge prin rochie

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

[quote]citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele,am fost ieri la doctorul Peltecu...m-am indragostit!!!!
este un medic minunat!!!m-a lasat masca!!!!mi-a zis ca bine fac ca nu cred in site`urile Romanesti si ca ma documentez din cele straine!
nu mi-a dat vitamine,doar sa continui cu acidul folic iar arefam in caz de exista sangerari!
ieri aveam dupa ultima menstra 6 sapt si 6 zile.....culmea ca si dupa marimea embrionului (9mm) aveam tot 6 sapt si 6 zile!!!bobo e fixist ca mine:))
i-am spus ce am citit despre doxiciclina si el a zis ca are aceasi carte din america si ca astazi sa mai merg la el sa studiem impreuna!

Sincer ,chiar este un profesionlist!!!
mi-a facut deja programa pt tot parcursul sarcinii,ce sa zic....nu mai vreau la alt medic!!!
Tot ce pot sa zic este ca mi-a confirmat ca se fac ff multe exagerari si de multe ori se baga frica inutila in femeile gravide!

ma uit acum sa vad ce ati mai scris...vad ca sunteti ff active:)

poopp

7+

si eu am fost tot ieri la dr Peltecu
tu la ce ora ai intrat, poate chiar ne-am intalnit pe acolo si nu ne-am dat seama de ca suntem colege de forum.....
ai fost singura sau cu sotul?!?!?

wow..... ce chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

da nu e f ok sa mananci fructe de mare in timpul sarcinii dar eu nu mai mananc ca inainte ..1 data pe sapt ...doar creveti pt ca nu-mi plac celalalte...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

de ce nu e bine sa mananci fructe de mare?
cred ca se refera la acele fructe de mare care se mananca crude.....
si eu mai infulec o data la doua saptamani creveti, ce sa fac...... imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele,am fost ieri la doctorul Peltecu...m-am indragostit!!!!
este un medic minunat!!!m-a lasat masca!!!!mi-a zis ca bine fac ca nu cred in site`urile Romanesti si ca ma documentez din cele straine!
nu mi-a dat vitamine,doar sa continui cu acidul folic iar arefam in caz de exista sangerari!
ieri aveam dupa ultima menstra 6 sapt si 6 zile.....culmea ca si dupa marimea embrionului (9mm) aveam tot 6 sapt si 6 zile!!!bobo e fixist ca mine:))
i-am spus ce am citit despre doxiciclina si el a zis ca are aceasi carte din america si ca astazi sa mai merg la el sa studiem impreuna!

Sincer ,chiar este un profesionlist!!!
mi-a facut deja programa pt tot parcursul sarcinii,ce sa zic....nu mai vreau la alt medic!!!
Tot ce pot sa zic este ca mi-a confirmat ca se fac ff multe exagerari si de multe ori se baga frica inutila in femeile gravide!

ma uit acum sa vad ce ati mai scris...vad ca sunteti ff active:)

poopp

7+

Intr-adevar, mai rar asa ceva! Unde activeaza?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput