Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

da nu e f ok sa mananci fructe de mare in timpul sarcinii dar eu nu mai mananc ca inainte ..1 data pe sapt ...doar creveti pt ca nu-mi plac celalalte...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Msymo sa ma tii si pe mine la curent cu detalii despre bazin,ai cumva un nume, site, preturi? Multumesc mult.

9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

de ce nu e bine sa mancam fructe de mare? mie imi plac tare mult.

aseara am mancat caracatita la gratar facuta de mine.am mancat cu atata pofta ca mi s-a facut rau si a trebuit sa ma dreg cu 2 guri de palinca ...la mine asta functioneaza mai bine decat orice medicament

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo
Eu stau pe langa Bd. Basarabia! Oare cat costa la bazin acolo ai idee? Tare mi-ar place sa ma balacesc.

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va dau detalii, dar n-am nici o treaba cu ei, nu fac reclama, insa eu sunt foarte pretentioasa ....deci nu bat campii cand spun ca sunt conditii super. Am avut abonament la World Class la Radisson, dar mi-a expirat si nu pot sa-l mai refac in aceleasi conditii, deci nu m-as duce la ceva mai prost decat acolo.
Sapt asta au oferta: 700 eur pe 12 luni, acces nelimitat la orice.
Doar pt piscina: 150 eur/luna, 300 eur/3 luni, 450 eur/5 luni.
Dar...au un card de acces care costa 200 eur/an (adica 70 lei/luna) si cu acest card intri in club si platesti accesul la: piscina 25 lei, fitnes+cardio 15 lei, aerobic 25 lei. Mie mi se pare cel mai ok, fiindca nu voi merge mai des de 2 seri pe sapt la inot, deci va fi accesul 50 lei, respectiv 200 lei pe luna + 70 lei cat revine costul cardului, este mai ok decat abonament doar pt piscina. Si daca plec in vacanta, sau n-am chef sa merg nu pierd banii. Sau daca vreau sa fac intr-o seara cardio, platesc 15 lei, ceea ce nu mi se pare mult. Eu v-am detaliat oferta, fiecare decide.
Clubul se numeste Alexandreea, este chiar pe partea cu stadionul, o cladire noua cu 3 etaje, parcare laterala. Site inca nu au, se lucreaza.

Symo 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Apropo de bazine si inot, va povestesc putin din experineta mea la cealalta sarcina, poate va ajuta. Imi place f mult sa inot si sa ma balacesc si mai ales cand sarcina avanseaza si te simti greoaie, in apa dispare tot discomfortul, e grozav. Am inotat in sarcina in bazinul sportiv de la Dinamo, care e bine intretinut iar apa are mult clor ca sa fie cat mai curata. La analizele de la sf. sarcinii mi s-a descoperit un stafilococ in cultura de col, ceva ce eu nu avusesem si nu aveam de unde sa iau decat... Pana sa apuc sa fac tratamentul cu antibiotic mi s-au rupt membranele si am nascut fortat, mai devreme cu 4 saptamani. Ii multumesc lui Dumnezeu ca au fost doar 4 saptamani si nu mai multe.

Am decis ca sarcina aceasta sa nu mai merg la nici un bazin de inot, eventual doar la mare si clar nu in Romania. Vreau sa fiu sigura ca nu mai ma molipsesc cu nici un crocobaur si voi duce sarcina cat mai aproape de termen. Fiecare saptamana pe care bb o petrece la mami in burtica e o binecuvantare pt dezvoltarea lui.

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ole_bisu spune:

Buna fetelor, azi am fost la prima noastra ecografie, suntem bine, masuram 1,5 mm , pozitionat bine in uter si mi-a mai scris tot felul de indicatori care in final a zis ca e totul foarte bine. Inimioara inca nu am auzit-o, e prea mic bebeu, ne-a chemat peste 2 saptamani la eco pentru bataile inimii.

Datele mele:
DN: 25.02.1983
UM: 10.03.2010
DPN: 15.12.2010

In legatura cu data probabila a nasterii, soacra-mea mi-a zis ca si la ea copilul (actualul sot) era "programat" tot pe 15 decembrie, dar s-a nascut pe 23, asa ca sa vedem cum o fi la noi!

Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ole_bisu spune:

Am uitat sa trec si doctoru: Dr Peteu spitalul Universitar Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

de ce nu e bine sa mancam fructe de mare? mie imi plac tare mult.

aseara am mancat caracatita la gratar facuta de mine.am mancat cu atata pofta ca mi s-a facut rau si a trebuit sa ma dreg cu 2 guri de palinca ...la mine asta functioneaza mai bine decat orice medicament

asa creste burtica

Eu stiam doar de creveti deci caracatita e safe.

Uite ce am gasit pro fructe de mare: http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=1448

Si contra:

"Principalele alimente de evitat in timpul sarcinii sunt fructele de mare, dar nu trebuie sa renunti la ele total – doar anumite tipuri sunt periculoase. Fructele de mare crude cum ar fi sushi sau scoicile pot elibera bacterii care pot fi periculoase pentru bebelusul tau.

In plus, unele tipuri de peste contin o cantitate mare de metil de mercur, un metal care este daunator in doze mari dezvoltarii creierului fetal. Astfel, este recomandat ca femeile insarcinate sa se limiteze la mai putin de 160 de grame (cam o portie) pe saptamana de albacore, ton alb sau friptura de ton sau 320 de grame (cam 2 portii) pe saptamana de carmed slab, ton si alti pesti preparati.

Unii experti considera ca aceste limite sunt prea ridicate. Ei recomanda limitarea consumului saptamanal de ton la mai putin de 100 –160 de grame, indiferent de specia consumata. Se recomanda evitarea completa a carnii de rechin, peste sabie, macrou regal si tile fish (denumiti si snapper auriu sau alb) deoarece acesti pesti sunt situati inalt in lantul trofic si ei au un continut crescut de mercur.

Alte alimente ce trebuie evitate sunt laptele nepasteurizat sau branza cottage, pateul, carnea cruda nepreparata, produsele lactate, salamurile si alimentele ce contin ou crud (sosul pentru salata Caesar, maioneza, crema de prajituri) deoarece pot contine bacterii daunatoare."

Sincer cred ca prin preparare nu mai ramane nicio bacterie. Cred ca s-a ajuns la niste idei aberante si cu alimentatia, cu moderatie multe sunt sigure.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Mirunam, multumesc; m-am linistit. Cand eram gravida cu Sebastian, locuiam in Singapore si acolo mancam zilnic fructe de mare si alte minuni si niciodata nu mi-am pus problema, dar m-am gandit acum sa nu fortez norocul...daca n-am patit prima oara nimic, sa nu se intample ceva acum.

asa creste burtica

Mergi la inceput