Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Apropo....ma cert cu toate gravidutele care sunt pesimiste!
este normal ca in primul trimestru sa fim dereglate(inclusiv la analize)deoacere se petrec foarte multe schimbari la noi in corp.....(cum ziceau batranii:" ni se schimba sangele"....)
aproape 70% din avorturile spontane sunt datorate starii de spirit a mamicii!!!

Pana ieri am avut o mare frica ca nu mai e acolo bebeul...iar cand i-am vazut inimioara batand si cand am vazut ca este perfect dezvoltat pt varsta lui....am innebunit de fericire!!!

Acum singura mea problema e ca simt ca m-am latit...sau ceva de genu...ma simt mai mare:)).....si partea draguta e ca mi se vede putin burtica

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Andreea, tu te-ai gandit la nume?

Symo 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

adica leucotele mele crescute sunt normale??? ..abia astept sa ajun la dr mea azi....ufff...sunt atat de stresata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

MSymo, eu as vrea sa o cheme Carla Maria, sotul si baiatul vor Alexandra Maria; suntem in negocieri, dar dupa cum zicea dr Iosup, eu sunt cea care nasc.

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

MSymo, eu as vrea sa o cheme Carla Maria, sotul si baiatul vor Alexandra Maria; suntem in negocieri, dar dupa cum zicea dr Iosup, eu sunt cea care nasc.

asa creste burtica

Andreea, Carla e un nume foarte frumos, si Alexandra este dar e plin!!! Eu l-am ales ca nume de sfant altfel mi se parea prea comun.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

burticute vroiam sa va intreb daca pe voi va doare spatele???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

burticute vroiam sa va intreb daca pe voi va doare spatele???

da , pe mine ma doare uneori; dar mie mi-a crescut tare mult si repede burtica (la prima sarcina aveam burta asa cam prin luna a 5-a). insa am obs ca daca am o pozitie corecta pe scaun nu ma mai deranjeaza.nu pot merge f mult pe jos ptr ca si atunci ma doare; sper ca dupa 12 saptamani sa mi se ridice interdictia cu inotul ptr ca mie imi face f bine.

asa creste burtica

Mergi la inceput

Mirunam, multumesc de aprecieri; le voi folosi ca un argument suplimentar in negocieri

asa creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

hehe...si eu vreau pt fata carla maria....si omul meu vrea Maria Cristina.....lui ii place numele meu!!!
la baiat nu am gasit nume

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Si mie imi place Carla! Trebuie sa caut site-uri cu nume sa ma inspir.
Apropo de inot, s-a deschis la Muncii, de fapt pe bd. Basarabia, inainte de intrarea in stadion, un complex de sanatate: fitnes, aerobic, spining, cardio si bazin semiolimpic: 25 m lungime. Am fost duminica la inaugurare, totul este nou, curat, vestiare, dusuri, bazinul are sistem de curatare si purificare a apei, control al nivelului PH si Cl. Abia astept sa merg incepand cu luna mai, arata super!

Symo 12+

Mergi la inceput