Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
zna23 spune:
Salutari tuturor burticilor si mamicilor!
De curand m-am alaturat comunitatii voastre pentru ca vom fi si no ursuleti de nov
si cautam raspunsuri la atatatea si atatea intrebari.![]()
Cred ca am postat unde trebuie pt a intra in grupul vostru![]()
+ 12
mirunam spune:
Andreea ce bine ca poti maca peste. Eu eram mare fan si acum nu merge deloc... ma chinui cu el si degeaba. Ma gandeam sa il fac la aburi ca sa fie cat mai simplu la gust. Unde mai pui ca am si sot pescar![]()
Doura, bafta la ecografie! M-ai inebunit cu fructele de la voi... aici si in plin sezon nu stii daca cumperi fructe de la noi sau de cine stie unde. Pana si taranii vand fructe made in turcia. Nu am nimic cu ele dar sunt injectate rau.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
sugubina spune:
Multumesc celor ce mi-au raspuns.
De ordonanta 96/2003 Art. 13. stiam si eu, am mers ieri cu ea printata la dr. Numai ca dupa ce mi-a zis povestea cu referatul, ca se da doar pentru risc de avort.. cu medicul de medicina muncii nu am mai avut curaj sa o scot sa ii arat!
Pe de alta parte cred ca Alexa zicea ceva de genul asta-si se cam pupa cu povestea zisa si de dr. Ori sunt doua variante..Ori e reala doar varianta lunga, cea cu medicina munci..
sugubina
+7
douradoudou spune:
aha poate vreti sa va spun de rodii(alea se fac mai pe la sf verii)...cred ca libanul este si tara rodiilor (nu numai a cedrilor)
...sunt divineeeeeeeeeeeeeeee..mie imi plac f f ff mult...si smochinele alea galbene inauntru nu rosii 

eu acum cred ca nu sunt prea normala pt k imi fac pofta si inca nu e vremea lor
,,,ah si btw of peste..noi avem marea la 5 -10 min distanta deci va dati seama peste extra fresh ..creveti...sardiiiiiiin din alea f f mici prajite crispy 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
andreeacc spune:
douradoudou, nu-i frumos ce faci
.....noi acuma doar poftim si tot poftim
...ai grija sa nu venim peste tine !
Ca ai vorbit de rodii, ma duc sa dau o raita prin metro diseara, sa vad daca au adus...si mie imi plac la nebunie.
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
crisuletzul spune:
Fetele,am fost ieri la doctorul Peltecu...m-am indragostit
!!!!
este un medic minunat!!!m-a lasat masca!!!!mi-a zis ca bine fac ca nu cred in site`urile Romanesti si ca ma documentez din cele straine!
nu mi-a dat vitamine,doar sa continui cu acidul folic iar arefam in caz de exista sangerari!
ieri aveam dupa ultima menstra 6 sapt si 6 zile.....culmea ca si dupa marimea embrionului (9mm) aveam tot 6 sapt si 6 zile!!!bobo e fixist ca mine:))
i-am spus ce am citit despre doxiciclina si el a zis ca are aceasi carte din america si ca astazi sa mai merg la el sa studiem impreuna!
Sincer ,chiar este un profesionlist!!!
mi-a facut deja programa pt tot parcursul sarcinii,ce sa zic....nu mai vreau la alt medic!!!
Tot ce pot sa zic este ca mi-a confirmat ca se fac ff multe exagerari si de multe ori se baga frica inutila in femeile gravide!
ma uit acum sa vad ce ati mai scris...vad ca sunteti ff active:)
poopp
7+
MSymo spune:
Ana_ladycat, te rog nu te mai stresa inutil...
Exact asa faceam si eu, ajunsesem sa ma trag de tzatze sa ma doara, macar putin...
. Simptomele apar, dispar, iar apar... Pe mine m-au durut sanii in sapt 5-6, dar puteam sta pe burta, apoi am avut greturi cam o sapt, dar foarte putin seara, iar din sapt 10 nu mai am nimic. Sanii nu ma dor, au doar alta forma, areola mai maronie si se vad vase de sange...sunt ca niste harti
. Asa ca...nu exista regula, iar stresul acesta il supara si pe bebe, mai ales acum la inceput.
Ai grija de tine!
Symo
12+ 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou aha poate vreti sa va spun de rodii(alea se fac mai pe la sf verii)...cred ca libanul este si tara rodiilor (nu numai a cedrilor) ![]() ![]() eu acum cred ca nu sunt prea normala pt k imi fac pofta si inca nu e vremea lor ,,,ah si btw of peste..noi avem marea la 5 -10 min distanta deci va dati seama peste extra fresh ..creveti...sardiiiiiiin din alea f f mici prajite crispy ![]() ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 10+ |
Doura nu ne faci si noua o vizita
Iubesc rodiile...cad despre fructele de mare, no comment. Am inteles insa ca nu avem voie creveti in sarcina dar nu am verificat. Oricum raman calamarii, carcacatitele, sepiile
Le ador
!!!MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
MSymo spune:
Sugubina, cred ca saream la gatul ei. Multi medici de familie cica nici nu stiu de aceasta lege, se uita la tine ca la nebuni. Legea zice clar ca medicul iti recomanda, nu ca ar trebui comisie, atasata eco si alte nebunii.
Baza legislativa
OUG 96/2003
Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
Symo
12+