Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Aaaa.Nu am idee.

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

nu este la Euroclinic.......

este vorba de un laborator de analize in acea zona, e pe niste stradute.... nu stiu exact, pe strada Albac, daca nu ma insel!

in fine, in zona aceea!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

[quote]citat din mesajul lui pissi78ro

Salutare,
as vrea si eu sa ma alatur voua.
Va citesc de aproape un an, acum mi-am facut curaj sa va scriu.
Incercam si noi din septembrie-octombrie sa avem un bebe. In ianurie am pierdut o sarcina in 6 saptamani. Nu stiu de ce, nu am nici o explicatie. Cu 2 zile inainte de a se intampla avortul spontan am fost la ginecolog. Mi-a spus ca e incert, ca ar putea fi. Eram f ametita si emotionata si nu am apucat sa intreb nimic. Nu imi era clar nici daca sunt insarcinata sau nu, nici ce sa fac in continuare, nici daca pot sa previn un eventual avort.
Am facut testu de sarcina si a iesit a doua liniuta roz accentuat. Am refacut a doua zi si era mai Imi este frica sa ma gandesc ca as putea sa pierd din nou sarcina, in cazul in care este. probabil ca e f mica (4-5 sapt), nu stiu daca imi poate confirma vreun doctor la echo.
Va multumesc
/quote]

Pisi draga, daca a iesit testul, trebuie sa se vada! la mine s-a vazut la 4 saptamani si 1 zi! Iti doresc s-o duci cu bie la capat de data asta!!!Ai grija de tine si numai bine!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sashenka, Sunset, pe unde ati disparut!

eu sunt pe aici si va citesc cand am timp...pt ca saptamana asta sunt acasa mai exact pana joi si imi fac si eu de cap...suntem bine slava Domnului si trebui sa-l sunam pe medic sa mergem la eco ca aproape se fac cele 2 sapt de la ultima data cand ne-am vazut ....am citit despre tine si iti doresc multa sanatate si sa treceti cu bine peste toate problemele pe care le intampinati

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu am mai fost la echo azi ..nu am avut tim..anyway am lipsit si eu cateva ore si nimeni nu a facut cap nou:(:(:(...va rog eu mai faceti si voi pt ca nu pot mereu .merci..acum o sa fac eu dar dupa aceea mai fac si eu pauza

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

MSymo multumesc pentru incurajari!

Cat despre programul redus-am intrebat eu dr de familie ieri..Mai bine taceam. A luat-o ca ea nu da asa ceva, ca trebuie dr.ginecolog sa dea recomandare, cu ea merg la dr. de medicina muncii (?!), si el face un referat cu care merg inapoi la dr de familie si ABIA dupa pasii astia da hartia pt a reduce program de la 8/9h la 6h. Eu am impresia ca ea habarnare sincer si ca ii e si frica!

Sunt tare amarata din cauza asta..Ca nu ma pot intelege cu ea. Normal ca as fi "contribuit" dar daca m-a luat asa e clar ca nu se baga. Mie nu imi trebuie neaparat concediu medical, dar cu reducerea de program ar fi fost intr-un mare fel. PE mine ma omoara sculatu de dimieata, imi e tare somn mereu, greata am putina de dimineata impreuna cu salivatie.

sugubina +7

tocmai de asta eu saptamana viitoare imi schimb medicul de familie...pt ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda...m-am dus luni la el si i-am zis ca am lesinat la metrou iar lui nu i s-a parut nimic grav...sunt convinsa ca noi gravidele suntem putin paranoia si ca orice fleac ni se pare grav...dar nici asa sa ma trateze cu nu-mi convine....asa ca mi-am gasit altul mult mai intelegator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

burticute vroiam sa va intreb daca pe voi va doare spatele???

pe mine ma doare fff tare....tu ce faci ca sa-ti mai treaca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capuccino spune:

Buna mamici si burtici,

Ne bucuram, eu si burtica mea de 11 saptamani sa ne alaturam voua.
Datele noastre sunt:
DN 05/09/1973
UM 03/02/2010
DNP 09/11/2010

Dupa 5 ani de investigatii, 2 interventii laparoscopice, 2 HSG si 5 inseminari (4 dupa prima laparoscopie si 1 dupa ultima laparoscopie) am reusit imposibilul. Bebe s-a dezvoltat foarte bine pana acum. Am facut tratament cu pregnyl din saptamana a 6-a. Mai am 3 injectii si am scapat. Ceea ce ma ingrijoreaza este ca pana acum am avut in mod constant dureri de burta (cauza ar putea fi tratamentul cu pregnyl - doctorul a spus asta) iar saptamana asta am fost diagnosticata cu placenta pravia. Asta inseamna in cazul meu ca placenta iese din orificiul cervical cu aproximativ 1 cm. Am citit multe articole pe net si nu mai sunt asa de inspaimantata cum am fost cand am iesit din cabinetul medicului.
Daca mai este cineva in situatia de a avea placenta pravia poate sa-mi spuna care au fost concluziile si sfaturile medicului? Al meu doar a mormait ceva si mi-a spus ca ramane sa vedem ce facem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cap.14

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Capucino,
Bine ai venit. Sedere placuta.

Liana

6+

Mergi la inceput