Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc pentru aspuns. Mie la 9 sapt si 3 zile mi-a masurat 2.2 cm. Dra nu am asa mare incredere in aparatul de la CFR 2. Asa ca pentru linistea mea mai merg la Dr. Parviz la Municipal.

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ALEXA 1985 Eu am facut aseara ecografie si teoretic aveam 8 saptamani, dar ecografic a iesit 8 saptamani si 5 zile........ la aceasta varsta, bebe al meu masoara 21,3 mm.

8+

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

ana_ladycat, cum ti-a zis si alinushca, la varsta asta a sarcinii nu toate gravidutele au simptome; la mine au aparut pe la 6 saptamani.

MSymo, acidul folic se ia pana la 12-13 saptamani ptr a preveni spina bifida, insa nu face nimic daca il iei mai mult, doar ca nu mai are "efect"; eu iau centrum materna care are si acid folic si voi lua toata sarcina.

ratusca83, asa se intampla cu utrogestanul administrat vaginal; am obs insa ca daca respect ce mi-a spus medicul, si anume sa stau 1 ora in pat dupa "intromisiune", cantitatea pierduta e mai mica.

Mirunam, te simti mai bine? te mai doare burta?

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Si eu stau o ora in pat dupa administrare..asa mi-a spus si mie medicul..dar tot este suparator cand se scurge afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_ladycat

Multumesc si tie Andreea pentru raspuns. Ma ingrijoreaza faptul ca sanii nu ma mai deranjeaza deloc, si pana ieri "ii simteam"...

stai linistita, eu nu "ii simt" nici acum....

Si am inteles de la celelalte burtici ca simptomele variaza de la o zi la alta datorita fluctuarii hormonilor.

cand o sa vezi la eco inimioara bb-ului or sa mai treaca spaimele acestea....si or sa inceapa altele

asa creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

mamaaaaa........ cum sa stau o ora in pat dupa ce administrez utrogestanul intravaginal?!?!?!

si la servici cand ma mai duc?!?!?

si eu care ma gandeam sa schimb calea....... sincer cred ca raman la calea orala, altfel ma dau afara cei de la job

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

MSymo multumesc pentru incurajari!

Cat despre programul redus-am intrebat eu dr de familie ieri..Mai bine taceam. A luat-o ca ea nu da asa ceva, ca trebuie dr.ginecolog sa dea recomandare, cu ea merg la dr. de medicina muncii (?!), si el face un referat cu care merg inapoi la dr de familie si ABIA dupa pasii astia da hartia pt a reduce program de la 8/9h la 6h. Eu am impresia ca ea habarnare sincer si ca ii e si frica!

Sunt tare amarata din cauza asta..Ca nu ma pot intelege cu ea. Normal ca as fi "contribuit" dar daca m-a luat asa e clar ca nu se baga. Mie nu imi trebuie neaparat concediu medical, dar cu reducerea de program ar fi fost intr-un mare fel. PE mine ma omoara sculatu de dimieata, imi e tare somn mereu, greata am putina de dimineata impreuna cu salivatie.

UF! Vorbesc azi cu dr ginecolog poate am cu cine sa ma inteleg...Tare as vrea sa mai stau pe acasa/sau sa am progr mai scurt mai ales pana la 12saptamani, sa stiu eu ca a trecut pericolul ala mare.

Hai ca m-am intins da simteam nevoia sa spun cuiva!
Kiss

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

mamaaaaa........ cum sa stau o ora in pat dupa ce administrez utrogestanul intravaginal?!?!?!

si la servici cand ma mai duc?!?!?

si eu care ma gandeam sa schimb calea....... sincer cred ca raman la calea orala, altfel ma dau afara cei de la job

8+

asa recomanda medicii; medicul care mi-a facut fiv-ul a fost mai bland si a zis 30 min, cel care imi urmareste sarcina a hotarat 60 min. eu la ora pranzului, ma ridic frumos de la calculator, ma duc si imi pun pastilele si stau lungita pe o canapea. asta este....acuma mai depinde si de job, daca poti sau nu.

asa creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

helou burtici!
scuze ca ieri nu am intrat deloc, deh, m-am sarbatorit si eu!
merci mult de tot pt urari, va imbratisez pe toate cu drag si ma rog sa avem toate sarcini sanatoase si la termen!

pentru simptomele care apar si dispar, nu va impacientati, si eu trec prin astfel de stari, o zi e mai bine , o zi mai rau...la mine sanii nu sunt foarte tensionati si nici f umflati, bine, eu nici nu sunt fooarte dotata de la mama natura...
si eu mi-am facut multe griji pana am invatat ca e bine sa ma bucur de zilele cand chiar mi-e bine pt ca sigur vor veni altele care iar ne vor da batai de cap

pup all!

[+10 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83
Si eu iau tot intravaginal. 2 dimi 2 seara- motivele sunt aceleasi ca se absoarbe mai bine si ca nu da somnolenta. Clar cele puse seara se absorb integral datorita pozitiei.. Si mie dimineata imi curge. Trebuie sa fiu atenta sa am tampon zilnic dinala mai gros.

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea, azi nu am avut nimic. Sper sa fie ok si sa se lipeasca odata placenta . Ma uitam ca toti dr. recomanda sa stai cuminte o saptamana, la pat si tratamentul cu progesteron.

Mie mi-a zis sa nu fac efort si atat... sper sa fie ok. Oricum ma misc de parca se sparge ceva in mine , nu de alta dar sa nu ajut dezipirea aia.

Saptaman viitoare mai aveam o programare la eco si o sa merg chiar daca am facut si ieri, sa vad poate s-a mai lipit...

Msymo, multumim de recomandare, eu am si uitat sa cer cd. Ieri s-a vazut asa bine brotacelul, inota... a stat la pozat La dr. meu nu cred ca merge cu cd dar saptaman viitoare o sa cer!

Voi ce mai papati? Ce pofte mai aveti?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

ratusca83
Si eu iau tot intravaginal. 2 dimi 2 seara- motivele sunt aceleasi ca se absoarbe mai bine si ca nu da somnolenta. Clar cele puse seara se absorb integral datorita pozitiei.. Si mie dimineata imi curge. Trebuie sa fiu atenta sa am tampon zilnic dinala mai gros.

sugubina +7

Asa stau si eu cu tampoanele dupa mine..dar asta este..sa dea Doamne Doamne sa avem bebei sanatosi si frumosi sa ne mearga bine sarcina..ce nu facem noi pt ei..punem si pampers daca este nevoie.

Mergi la inceput