Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
diana.b spune:
ALEXA 1985 Eu am facut aseara ecografie si teoretic aveam 8 saptamani, dar ecografic a iesit 8 saptamani si 5 zile........ la aceasta varsta, bebe al meu masoara 21,3 mm.
8+
andreeacc spune:
aici puteti descarca fisierul in format excel si trece in coloanele special create dimensiunile bebelasului vostru si compara cu media tabelului http://www.babypartner.com/tools/pregnancy/charts/fetal-development-chart.php
eu m-am apucat de completat 
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ratusca83 spune:
Burtici...mie medicul mi-a spus sa iau utrogestanul pe cale vaginala pt ca se absoarbe mai bine si nici nu-mi produce somnolenta, insa am o mica nedumerire..dupa ce il pun si se topeste el acolo la cateva ore se scurge si tot timpul trebuie sa schimb la protej slipuri..si voi patiti la fel?? o sa-l intreb azi cand merg la el dar ma gandeam ca poate se mai confrunta cineva cu asta..
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_ladycat Buna fetelor! Cu toate ca mi-am promis ca nu am sa imi fac ganduri uite ca nu reusesc: eu am 4 saptamani si 5 zile insa chiar si cele mai mici semne pe care le aveam pana acum au disparut. Sanii nu ma mai dor si nu mai sunt umflati, pipi nu fac des, burtica nu ma doare, obosita nu sunt. Oare e ok sa fie asa? |
nu e musai sa ai simptome la varsta asta mica a sarcinii. mie si la prima si la a doua sarcina mi-au aparut simptomele de sarcina abia dupa 6 saptamani. sanii in principiu trebuie sa te jeneze putin daca te strangi cu mana de "subtiori"... portiunea dintre subtiori si sani. acolo mi s-a parut mie cea mai clara senzatia din timpul sarcinii. cel putin la prima sarcina ca la a doua e cu totul altfel.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 10+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 Burtici...mie medicul mi-a spus sa iau utrogestanul pe cale vaginala pt ca se absoarbe mai bine si nici nu-mi produce somnolenta, insa am o mica nedumerire..dupa ce il pun si se topeste el acolo la cateva ore se scurge si tot timpul trebuie sa schimb la protej slipuri..si voi patiti la fel?? o sa-l intreb azi cand merg la el dar ma gandeam ca poate se mai confrunta cineva cu asta.. |
da... evident... legea gravitatiei

Mami de
(28.10.2008) si
bb2 10+
diana.b spune:
Mie doctorul mi-a recomandat sa continui cu utrogestan si cu acid folic pana in saptamana a 12-a inclusiv.
ALEXA1985 spune:
Eu spuneam. Medicul de familie iti da. Mie aici mi-a cerut sa atasez eco din care reiesea ca am hematomul si e amenintare de avort. Acum depinde de fiecare patron , sau medic. Noi avem in institut medic care s-a ocupat de asta si stia ce sa ceara.
| citat din mesajul lui MSymo Sugubina, bafta multa! Ai sa vezi ca e bine...relax! Vai fetelor, cad pe jos de somn, nu mai stiu ce sa fac! Aproape zilnic pe la 11-12 ma lua o ameteala si ieri daca tot eram la dr mi-a masurat tensiunea...care era cam mica! Asa ca de astazi, noi bem o cafeluta dimineata. Aseara am fost asa de euforica, numai la eco ma gandeam si ma intrebam: oare acum ce face zgatia mica? Voi ati cerut de la medicul de familie adeverinta pt program redus - 6 ore? Spunea cineva zilele trecute ca trebuie sa fie ceva, nu-ti da chiar pe ochi frumosi. Eu am medicul de familie la Medlife si am inteles ca daca merg si spun ca sunt f obosita, ca amortesc pe scaun, ca lucrez 9 ore in loc de 8 cat am in contract...iti da fara probleme, ca pana la urma pe medic nu-l costa nimic, firma suporta diferenta.Luni, marti..imi incerc norocul. Eu nu mai am rabdare sa stau 9 ore la birou in fund pe scaun. Symo 12+ ![]() |
10+
andreeacc spune:
ana_ladycat, cum ti-a zis si alinushca, la varsta asta a sarcinii nu toate gravidutele au simptome; la mine au aparut pe la 6 saptamani.
MSymo, acidul folic se ia pana la 12-13 saptamani ptr a preveni spina bifida, insa nu face nimic daca il iei mai mult, doar ca nu mai are "efect"; eu iau centrum materna care are si acid folic si voi lua toata sarcina.
ratusca83, asa se intampla cu utrogestanul administrat vaginal; am obs insa ca daca respect ce mi-a spus medicul, si anume sa stau 1 ora in pat dupa "intromisiune", cantitatea pierduta e mai mica.
Mirunam, te simti mai bine? te mai doare burta?
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_ladycat spune:
[/quote]
nu e musai sa ai simptome la varsta asta mica a sarcinii. mie si la prima si la a doua sarcina mi-au aparut simptomele de sarcina abia dupa 6 saptamani. sanii in principiu trebuie sa te jeneze putin daca te strangi cu mana de "subtiori"... portiunea dintre subtiori si sani. acolo mi s-a parut mie cea mai clara senzatia din timpul sarcinii. cel putin la prima sarcina ca la a doua e cu totul altfel.
Multumesc pentru raspuns. Pana ieri simteam acea senzatie la sani, exact cum spui tu. Astazi, nimic... :((((
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui andreeacc ana_ladycat, cum ti-a zis si alinushca, la varsta asta a sarcinii nu toate gravidutele au simptome; la mine au aparut pe la 6 saptamani. MSymo, acidul folic se ia pana la 12-13 saptamani ptr a preveni spina bifida, insa nu face nimic daca il iei mai mult, doar ca nu mai are "efect"; eu iau centrum materna care are si acid folic si voi lua toata sarcina. ratusca83, asa se intampla cu utrogestanul administrat vaginal; am obs insa ca daca respect ce mi-a spus medicul, si anume sa stau 1 ora in pat dupa "intromisiune", cantitatea pierduta e mai mica. Mirunam, te simti mai bine? te mai doare burta? Andreea, mami de baiat si 11+ cu ![]() asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Multumesc si tie Andreea pentru raspuns. Ma ingrijoreaza faptul ca sanii nu ma mai deranjeaza deloc, si pana ieri "ii simteam"...