Aspirante optimiste > 20 ani (480)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu am Rh negativ

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

eu nu sunt insarcinata dar ma gandesc deja cum o sa nasc

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ma uitam aseara pe net la analizele recomandate inainte de a ramane insarcinata.
as vrea sa le fac si eu. la prima sarcina m-am prezentat la ginecolog in luna a patra. mi-am facut un set de analize cand am aflat de sarcina, date de medicul de familie si atat.
acum mi se pare ca am fost inconstienta, cand citesc tot felul de nenorociri.
partea proasta e ca sunt zeci de analize si nu stiu de unde s-o apuc. cred ca cel mai bine merg la dr. sa-mi recomande el. parca sunt clasa 1-a

am vazut poze cu scaunel de masina si balansoar. sa se bucure bb de ele si sa le poarte sanatos. sunt tare frumoase.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Azi sotiorul a trebuit sa plece de la 7 la scarbiciu in loc de 8 si ne-am trezit la 6 si eu m-am culcat inapoi ca mi-era somnm-am trezit pe la 10 de aia nu am semnat condica de dimineata,acum pap si eu breakfastu' mic,lapte cu paine cu dulceata de capsuni
Va si va doresc sa aveti o zii frumoasa si usoara

Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu bebelu, si dupa prima sarcina pierduta ai facut vaccinul ala ??
ce porcarie si cu rh-ul asta, asa ma enerveaza, este un stres in plus.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

eu nu sunt insarcinata dar ma gandesc deja cum o sa nasc

Viitoare mamica de

Nu are nimic, asa fac si eu! Ma documentez foarte bine, desi nu sunt insarcinata, dar imi place sa citesc si mai ales povestiri despre nastere, si ma emotionez si plang, dar asa sunt eu!

Andreea M.

Mergi la inceput

Roxy dar din cate am citit nu sunt prea multe locatii unde se poate naste in apa. si decat sa te risti sa fie ff departe si sa te ia pe nepregatite si sa nu ajungi mai bine nasti cu medicul tau si gata.
e parerea mea. acu fiecare face cum considera

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

nu mi-a facut vaccinu k a zis k sarcina a fost ff mica si s-a eliminat singura, si nu e nici o probl.
oricum voi fi tinuta sub observatie mai cu atentie toata sarcina. se fac niste dozari in sapt 28 parca si dupa nastere la max 48ore.
dc era sarcina mai mare si apuca sa se instaleze in uter si se oprea atunci faceam vaccinu

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

si pe mine ma tenta la david sa-l nasc in apa, dar pe vremea aia nu erau clinici in romania.
daca tot ai clinica langa casa, poti incerca. nu stiu daca nu simti durerea. eu m-am uitat pe net la filmari cu mamici care nasteau in apa si nu pareau deloc relaxate. la un moment dat, o tipa a renuntat si s-a suit in pat sa nasca. cert este ca treceau si ele prin dureri groaznice.
la americani este o adevarat moda sa nasti acasa cu tot alaiul langa tine, parinti, copii, rude, moashe etc.
si multe nasc in cada sau in piscine gonflabile pe care le instaleaza in casa.
cine este curioasa, gaseste pe net fel si fel de fimluletze.
eu nu as putea sa nasc cu toata lumea de fata. era o tipa care s-a chinuit ce s-a chinuit in cada, a renuntat si s-a dus in dormitor. si dupa ea, alaiul de rubedenii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

si pe mine ma tenta la david sa-l nasc in apa, dar pe vremea aia nu erau clinici in romania.
daca tot ai clinica langa casa, poti incerca. nu stiu daca nu simti durerea. eu m-am uitat pe net la filmari cu mamici care nasteau in apa si nu pareau deloc relaxate. la un moment dat, o tipa a renuntat si s-a suit in pat sa nasca. cert este ca treceau si ele prin dureri groaznice.
la americani este o adevarat moda sa nasti acasa cu tot alaiul langa tine, parinti, copii, rude, moashe etc.
si multe nasc in cada sau in piscine gonflabile pe care le instaleaza in casa.
cine este curioasa, gaseste pe net fel si fel de fimluletze.
eu nu as putea sa nasc cu toata lumea de fata. era o tipa care s-a chinuit ce s-a chinuit in cada, a renuntat si s-a dus in dormitor. si dupa ea, alaiul de rubedenii.

cum mai poti sa te concentrezi dc ai tot neamu langa tine, si parca ii vezi pe toti ca majoretele noastre facand galerie sa iasa bb mai repde

Albumele noastre

Mergi la inceput