Aspirante optimiste > 20 ani (480)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am inteles bebelu. Nasol.Nici nu stiu cum e cu prima casa. Eu am prietena care a luat cred vreo 50.000 de euro, nu stiu sa spun exact, cert e ca ea ia in mana vreo 17-20, iar pe cartea de munca o fi avand mai mult, chiar nu stiu exact.Lasa, toate la timpul lor, o sa aiba Domnul grija si de noi.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fetelor va multumesc pt sustinereO sa-mi revin eu,maine poimane,asa patesc deobicei.Ce ma enerveaza la culme e ciclu asta
Katy ma bucur enorm ca ne mai scrii,tin pumni luna asta
Bebelu,Camcris,Roxi multi

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi nici azi nici un semn de nimc?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Vas,mandreac .Am uitat,sunt cam aiurita azi

Cosmi

Mergi la inceput

Nu,Bebelu

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza gagici!

imi beau si eu cafelina cu voi.
am fost de dimineata la pasapoarte sa-i innoiesc lu fi-miu pasaportul ca plecam saptamana viitoare la disneyland.
sau mai bine zis, speram sa plecam. cu eruptia vulcanului, parca vad ca pierdem vacanta.

roxi, imi pare rau de nesuferit. tu esti din bucuresti? la ce medic mergi?
eu nu pot sa ma hotarasc la ce ginecolog sa merg. poate mai imi dati si voi recomandari. am auzit multe lucruri bune de dr. albu de la medlife, dar alte fete il catalogheaza drept medicul care trimite pe toata lumea la laparoscopie. si tare nu as vrea sa trec printr-o operatie.

vas, ai dreptate. e greu sa fii parinte. toti credem ca se naste instictul odata cu nasterea. dar nu e asa. trebuie sa trecem peste "educatia invechita" data de parinti si sa invatam ca rabdarea este esentiala in provocarile pe care le ai in cresetrea unui copil. eu de multe ori imi pierd cumpatul si ma simt vinovata ca mai tip la el, desi el nu-si cere decat dreptul la atentie, iar eu vreau sa fiu lasata in pace.
de multe ori ma simt vinovata ca petrec multe ore in fata calculatorului, cand as putea sa ma joc cu el, sa-l invat o gramada de lucruri, sa-i citesc, sa coloram, sa iesim la joaca.
e tare greu!

cosmi, noi inca speram la tine.
yasmi, de asemenea!

andreea, ma bucur de achizitie. sa-i porti cu placere si sa te distrezi la nunta. felicitari pentru bustul generos! sa-ti ramana asa

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai ai un pic de rabdare, poate isi fac aparitia uratii, si nu te dereglezi iar
oricum e bine sa mergi la doctor sa vezi ce iti da sa te reglezi cum trebuie si sa faceti rpd

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Sherbi

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

sherbi eu nu sunt din Bucuresti, sunt din Brasov.
stiti ce ma gandeam fetelor, ce-ar fi cand o fi sa nasc, sa nasc in apa??
cica este mult mai usor, nu simti durerea asa tare si este mult mai relaxant.
asta daca totul decurge bine.Chiar citeam acum pe net.La noi este o clinica super misto unde se naste in apa.
cine din voi are rh negativ??

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce dulce si draguta esti Sherbi! Nu e el asa generos, dar pentru mine conteaza. Pupici dulci de tot

Andreea M.

Mergi la inceput