Aspirante optimiste > 20 ani (480)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
bebelu ia si tu
am asteptat sa te trezesti ca sa nu te trezesc eu cu tucatu'.
daa bebelu, fac si eu ca madutza acum, ma bucur asa tare ca mi-a venit
si sper sa fie cu noroc luna asta si sa apara
Viitoare mamica de
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 sincer pe mine m-a batut gandu sa fac chestia asta. aparatu nu e ff scump iar in timp se amortizeaza cheltuielile. cam in 2 luni. dar trebuie sa ai un spatiu unde sa aranjezi un salon ceva. k nu pot sa te chem la mine aksa si sa te bag in baie sa te dau cu spray=ul. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
Bebelu in timp ce tot cautam eu unde sa ma duc, vreau sa iti spun ca am gasit anunturi ca se deplaseaza si acasa si e mai scump cu 10 ron, decat la salon sau chiar acelasi pret cu salonul. E si asta o idee, dar trebuie sa fii si curajoasa sa te duci tu la client. Eu sunt mai fricoasa de fel, cine stie pe cine poti da.
Andreea M.
roxy_s spune:
bebelu, o prietena de-a mea si-a facut din sufragerie salon de bronzare, ea si-a adus un solar misto din Germania si vin fete la ea acasa si se bronzeaza
ca sa vezi ca se poate si acasa, dar este naspa, mie nu mi-ar place.
niciodata n-am fost la solar dar nici nu ma incanta. Eu mai degraba folosesc creme autobronzante. Solarul nici nu-i sanatos deloc.
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
va dati seama k eu nu pot sa fac la mine aksa ca stau si cu socrela si cu cumnata si casa e destul de mica. unde sa mai vin si cu clienta sa fac asta?
iar de dus la ele mi-e si mie frica. asa k mi-a trecut si de asta
roxy
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
la bloc
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
roxy_s spune:
nasol asa sa stati toti, dar ce sa faci , este bine si asa decat sa n-ai unde sta.
mie nu mi-ar fi placut deloc sa stau cu socrii cu toate ca ma inteleg super cu ei.
este super bine singuri,nu te freaca nimeni la cap
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
stiu ROxy, dar dc mom nu putem face nimic, asta e.
oricum nu prea am treaba cu ele. fiecare cu camera lui si ne vedem doar cand mancam sau venim aksa si stam la taclale.
e bine nu pot sa zic nu, dar era si mai bine singurei
Albumele noastre
mandreeac spune:
Bebelu de ce nu incercati si prin Anl? E drept ca procedura intarzie, dar mai stii de unde sare iepurele? Iubitul meu e pe lista de prioritati de cateva luni,dar nimic, niciun semn.
Noi stam cu ai mei, ne e foarte bine, mai ales ca eu o am pe mama foarte aproape, dar cu siguranta ne-ar fi si mai bine, daca am sta doar noi, dar pana una alta, avem un acoperis deasupra capului.
Andreea M.
bebelu86 spune:
Andreea nu putem ca el e proprietar(mostenitor) si asta scade ff mult punctajul si nu am avea sanse cine stie
la prima casa nu am putut la inceput, iar acu vad k au posibilitatea sa faca si cei care au mostenire o treime din casa.
dar probl e k pt cei 60.000euro imprumutati trebuie sa ai min 40mil salariu net. iar noi nu avem nici jumate.
avem salarii min pe cartea de munca. iar pe ei asta ii intereseaza.
Albumele noastre