Aspirante optimiste > 20 ani (480)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cosmy, ce-i cu tine? capu' sus, ce-i cu starea aia de cacao?
lasa ca vine si vremea noastra, la toate.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

pe mine roxi
i-mi pare rau ca nu este bb dar ma bucur ca ti-a venit si nu ti sa mai dereglat
dar te eu

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi nici cafeluta mea nu te-a indulcit deloc te rog nu mai fii asa

spune cu ce te putem ajuta
stii ma gandeam sa-ti cumpar eu din bucuresti ceai de napraznic, pastilute si tinctura sau ce vrei tu si sa ti le trimit prin posta ce zici ca aici se gasesc
vorbesc serios daca vrei astept sa-mi zici si sa-mi dai adresa pe PM

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Hai Cosmi, capul sus , sa nu cazi in depresie! te rugam frumos, noi iti suntem alaturi. Cred ca te-am albit toate de cat te-am pupat!

Andreea M.

Mergi la inceput

stati ca acum am citit si eu mai din urma ce-ati scris
camcris...bine, bine, cafeluta am vazut-o dar micul dejun?? unde este? sau n-ai avut timp sa-l faci?
bb_yasmi ai chef de aerobic?? ca eu am o leneeee....eu am un program de exercitii pe care le fac acasa in fiecare dimineata si seara, dar la aerobic mi-ar fi tare lene sa merg.
mandreeac sa vii cu poze de la nunta de sambata sa ne benoclam si noi

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

vas de tine am uitat, stiam eu ca am uitat pe cineva.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Vin Roxy si cu poze. Este o nunta la care mergem cu viitorii nostri nasi si mirii vor veni si ei la nunta. Sper sa ne distram, ca nu prea stim multa lume, iar pe miri i-am vazut de vreo 2-3 ori.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata

Cosmi scuze k am disparut aseara ca magaru in ceata dar mi-a picat netu si abia acu mi-a dat drumu . multi sa iesi din starea care o ai si sa-ti revi

Camicris multam pt cafeluta. ma bucur k le-au placut ce ai cumparat pt bb. sa le foloseasca cu placere.

ROxy pe mine ai uitat sa ma pupi .bine ca au venit uratii si nu e alta dereglare

Katy nu mai stiu dc suntem in aceeasi perioada. eu acu sunt z23. dar nu am nici un semn de nimic. hai te rog nu mai fi suparaci ca vom avea si noi luna noastra cu noroc. noi ne si stresam mult si sti k si asta influenteaza si nu face bine

Mandreeac te astept cu vesti de la bronzare.

multi la restu fetelorrrr

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Neatza bebelu! Maine vin cu vesti, sa vad unde imi fac programarea, sa fie cat de cat aproape de casa, ca prin sectorul 6 nu am vazut sa fie asa ceva. E o idee buna de afacere, dar de unde bani, asa ca le las altora posibilitatea! Acum ma pregatesc pentru bronzarea de maine, ca trebuie urmati anumiti pasi.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sincer pe mine m-a batut gandu sa fac chestia asta. aparatu nu e ff scump iar in timp se amortizeaza cheltuielile. cam in 2 luni. dar trebuie sa ai un spatiu unde sa aranjezi un salon ceva. k nu pot sa te chem la mine aksa si sa te bag in baie sa te dau cu spray=ul.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput