Aspirante optimiste > 20 ani (480)
Raspunsuri - Pagina 15
mandreeac spune:
Vad ca am ramas singura pe aici, dar eu continui sa va scriu.
Cum stateam eu si ma analizam acum 2 minute, am zis hai sa imi masor bustul sa vedem cati cm am, si ce credeti fetelor am 87 de cm, desi acum o saptamana si ceva aveam 86 cm, de la 84 cat am in mod normal. Am zis sa va impartasesc si voua, eu una ma bucur, ca mereu mi-am dorit sa le am mai mari.
Si acum TREZIREEEAAAAAAAAAAAAAAAAA, nu ma lasati singurica pe aici, sa bantui de nebuna!
Andreea M.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Neatza Cosmi |
Neatza Cosmi! Ce ma bucur ca mi-ai auzit vocea si te-ai trezit!
Andreea M.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza M-am trezit demult,sunt la servici si am si o stare de cacao Cosmi |
Imi pare rau sa aud asta. De ce ai o stare proasta? Te=as putea ajuta cu ceva?
Andreea M.
Katy82 spune:
. Buna fetele! Scuze ca nu am mai intrat de ceva timp. Luna trecuta mi-am facut atatea sperante si mi se parea ca am toate simptomele de si cand m-au invadat uratii dezamagirea a fost mare. Asa ca am luat o pauza. dar nu si de la prestat. Acum nu stiu daca o fi tot in capul meu sau o fi real dar sambata (Z18) am vazut o pata mica de sange . Imi este teama si sa sper pt ca iar cad in butoi oricat ma dau eu de optimista. Bebelu daca imi aduc eu aminte si tu ai avut CM-ul in per in care am avut si eu, la tine ceva semne? Cosmi noutati? Fetele nou venite va urez bine ati venit pe la noi si fuguta la odisee.
http://lt1f.lilypie.com/ZtBrp3.png
sa devin !
mandreeac spune:
Katy imi pare bine de cunostinta! Sa dea Domnul sa fie bebe! Tinem pumnii!
Andreea M.
roxy_s spune:
neata fetelor
fetelor asa ma bucurt, mi-a venit azi, asa morcov aveam ca am crezut ca iar mi se deregleaza aiurea.
v-am zis fetelor ca nu este , nu aveam nici un simptom nimic.
asa ca azi ciuciu doctor,am anulat programarea si m-am reprogramat pe luni. speram sa fie totul bine si sa ne apucam de luna asta.
cosmy poate tu ai noroc si iti iese pozitiv , mai asteapta cateva zile
..... nu mai stiu ce-am citit
va pup pe toate
Viitoare mamica de
roxy_s spune:
katyyyyyy ce faci? nu fi dezamagita, ca nu rezolvi nimic asa.eu stii ce am zis? de azi inainte nu mai numar nimic, nu ma mai gandesc la nimic, ca este mai mare stresul asa.
mandreeac
pe cine mai trebuie sa pup?
Viitoare mamica de