Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Onitza, nu Catalutza are probleme cu refluxul. Cred ca bAly si Unboticutz au zis...

Am editat ca scrisesem un medicament care era pentru alergiile mele. Scuze!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

fetelor desi sunt inscrisa la odiseea martie-aprilie am un baietel nascut prematur in februarie si pediatra mi-a recomandat acum la 2 luni sa fac vaccinul infarix hexa. am vazut ca sunt o groaza de discutii contradictorii din pacate nu am timp sa citesc toate subiectele asa ca va rog mult de tot spuneti-mi daca voi l-ati facut si daca da ce efecte adverse a avut? multumesc mult de tot

mamica de Rares

Sa iti traiasca. Nu are efecte adverse, adica daca apar sunt minime fata de alte vaccinuri - sytare subfebrila si o mica reactie locala. Eu l=am facut la fetita mai mare pt ca cele gratuite mi-a zis doctorita ca nu sunt f ok. Acum la Tudor mi-a recomandat sa il fac pe cel gratuit - tetraxim + antipolio parca - o intepatura si sa cumpar doar acthib ca asta nu e gratis. Deci aceleasi ca cele continute de infanrix doar ca 2 intepaturi. Raportez 0 reactii adverse. Intreaba medicul ce vaccin gratuit are si apoi decizi. Act hib e 70 ron iar infanrix 310ron deci diferenta ca sa iti spun si partea financiara. Eu platesc mult asigurari de sanatate si cand pot si e safe vreau sa beneficiez de serviciile si produsele pt care platesc.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Spune-mi si mie, te rog, cum a facut 2 intepaturi? A amestecat ActHib cu tetraxim sau antiHepatitaB???
Maine mergem si noi la vaccin si tot tetraxim si Hepavax facem(anti hep.B), si eu as fi vrut si ActHib-ul, dar nu ma indur sa o intep de 3 ori....
Multam

de Maia Ilinca (29.01.10)

A amestecat doua din ele da nu stiu exact care ca nu am fost f atenta. Parca pe cele gratuite dar nu sunt sigura. Oricum le face asa repede in ambele picioruse ca nu plange decat un pic si apoi se linisteste f repede.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

BUNA FETELOR!V-AM CITIT DAR NU AM RASP CA IMEDIAT CE INCEPEAM MA CHEMA FIULSI VREMEA ASTA M-A DAT PESTE CAPNU MI SE LEAGA NIMIC DA MAINI.AM INTRAT SA VA SALUT SI SA VA PUP

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

incredibil... am reusit si eu pt prima data sa ma mentin la zi mai mult de 5 minute...
tanananaaaaa...

plus... de pe 20 martie, bbTo nu a mai papat LP deloc! yeeeee... desi... presiuni am avut, cat un marfar intreg

si, daca intereseaza pe cineva: pentru cresterea lactatiei, o lingura de tarate, puse intr-un pahar de apa seara, iar dimineata bauta apa respectiva. la mine cred ca a functionat, ca papa si bbTo si am si un pic in plus. or fi bune rezervele astea la piureuri si diversificare,nu?

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Si noi bem apa cu tarate de grau, barbat-meu crek are vreo 2 luni de cand bea in fiecare zi si e foarte multumit...e foarte buna pentru multe chestii si e si bio...sunt articole pe net despre asta cate vreti...chiar merita.
Iar legat de cresterea cantitatii de lapte nu stiu pentru ca eu nu-mi dau seama cat mananca fii-mea in ml, dar la 3 luni are 6,5 kile...si am iesit din spital cu 3 kile, deci are si 'vaca asta loca' lapte...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Iulenca vizionat poze cu tine si minunile tale. Cat de scumpi sunt, o domnisoara frumoasa si un bebe pufos de iti vine sa-l mananci. Sunteti o familie tare frumoasa!

Bubu Poate se intoarce soarele ca si eu m-am saturat de vremea asta.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ayana eu tot la tortul Dariei ma gandesc ... Daca l-ati facut voi, cum ati facut decorul de ciocolata?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Pe langa faptul ca bb Cristian e o scumpete, mai esti si tu o soacra de zahar...mama, ce noroc pe fii-mea!

Tortul e facut de mine acasa ca eu in privinta dulciurilor sunt clar fan al celor home made.
Iar decorurile super simplu...cu siringa...am topit o ciocolata simpla, fara crema, la bain-marie, cand s-a facut lichida am tras in siringa si am 'creat' decorurile pe o suprafata plana pe care am pus folie din aia alimentara. Am lasat sa se intareasca si gata, le-am desfacut de pe folie si le-am plantat in tort. Si tot cu siringa am decorat si tortul direct cu ciocolata...eu l-am facut prea incarcat, cand sa-l tai a trebuit intai sa iau decorul cu ciocolata ca nu reuseam sa tai portiile.
Si sa stii ca eu la capitolul bucatareala is varzaaaaa...in schimb le am cu improvizatiile, asa ca daca vreo bucatareasa adevarata de pe aici obiecteaza la modul meu de decorare, scuze ...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Hei,

Merci Plateea ca ai anuntat ca bobitza e bine!
So, a fost o alarma falsa, acuma...nu ma culc pe-o ureche, o sa o mai urmaresc, insa stau si ma gandesc ce-o fi fost, poate s-a incalzit prea tare sub plapuma (mereu ma streseaza gandul ca nu stiu daca e prea dezbracata sau prea infofolita , ba o invelesc, ba o dezvelesc..) cert e ca dimineatza la 6 avea 38 , apoi a inceput sa scada cate putin, pe la 10 avea 37 cu 6, apoi pe la 12, 37 cu 8 si atunci am sunat pediatra si m-a chemat la ea!
dupa ce am ajuns acasa, pe la ora 18 avea deja 36 cu 9, iar mai devreme 36 cu 6.... Am sunat din nou pediatra si mi-a zis sa nu-i mai pun paracetamol ca nu are rost! numai daca creste iar la 38 sau peste!

dar sa trecem la lucruri mai putin detaliate si plictisitoare!
Multumesc fetelor care au fost alaturi de noi, in aceasta alarma falsa!

Am citit tot din urma dar...sunt prea in urma cu raspunsurile...
ma rog...m-ati zapacit de tot cu vaccinurile!
nu mai stiu care ce cum pt ce, e vraiste in memoria mea la cap asta! de-ar fi dp mine n-as face nici unul...mi se par atat de multe!
si ma tot gandesc cat de mult solicita sistemul imunitar al copilasilor abia formati!

Ieri ma uitam la poze cu Ivan si ma gandeam: "mai sa fie, cum pe ivan nu l-a petzit nimeni? tare m-as baga da'...mi-o iau de la Alecsa" si nu mai dureaza mult ca au si aparut petitoarele! Ati vazut cum saliva Daria dp el?

Nikole, nici bobitza nu are cercei! I-am luat cu mine la maternitate sa-i pun dar m-am razgandit cand am vazut cat e de gingasha!
Si in leg cu completarea cu LP....n-am indraznit sa intreb pana acum, dar credeti-ma ca stau si ma intreb de-o luna jum incoace, ce e rau in a da completare? nu dati cu oua...na, c-am zis-o si pe asta! chiar am stat si m-am gandit care ar fi motivul pt care o dezaprobati ...m-am gandit, m-am tot gandit...sa fie oare ca incet incet se reduce secretia de LM? Luminati-ma si pe mine va rog!

PONT SUZETA:

mi-am dat seama de curand de ce uneori nu accepta suzeta dupa ce se satura de san si sta doar si il molfaie de alint! PT CA E RECE! incercati sa o incalziti in apa calda sau, eu o tin lipita putin de mamelon sa se incalzeasca si astfel nu-si mai da seama ca i-am dat altceva in gura!

Bea, dar tu ce religie esti?

Danasor, bun venit! abia astept sa mergem in parc sa ne fudulim cu printesele Anastasia si Iuria!!!

Felicitari pt botez si sa va fie de bine: Danasor, Haircut, Ratzusca!

Cristies, multumim pt statistici! si mie imi plac!
carutul jeep e unul dintre cele mai scumpe si mai de fitze, stiai? prietenul bobitzei are, o sa pun o poza cum se plimbau ei prin parc, cu cele mai tari landouri!

Multumim pentru complimente la poze!Am de gand sa mai pun!

Cris.D, modela??? Nooo...muritor de foame, adica bugetar amarat! lucrez/lucram la protectia mediului asa ca vaeti grija!

parca imi amintesc ca a intrat Baly pe la noi, o pup!

Carmita, nu auzeam nimic cand ai sunat, aveam si musafiri dar nu era galagie, insa de asta nu am mai raspuns la al doilea apel, eram in alta camera iar eu tin telef dat f incet! Ce mai face Lorena? vrem poze!!!!! In legatura cu BIC - rezolvam.Iti trim PM cand aflu.

Imi mai amintesc ca m-am amuzat ieri cand am vazut la Ratusca doua poze de la botez...poze cu biserica goala

Plateea, Xela, felicitari!

In leg cu mitul cum ca dp botez copiii sunt mai linistiti.Se pare ca imediat dp sunt agitati pt ca li se intervine in rutina lor zilnica, se schimba programul, e agitatie in jurul lui plus ca il sperie nenea preotul are logica, nu?

A, sa va zic una tare! N-o sa ma credeti dar bobitza mea rade cand ii scot mucii din nas!

Sefan de ana g, Daria de ayanna, la multe lunite! mai era cineva care a facut azi 3 lunite....

Despre petrecere/cumatrie: a fost frumos, cat am putut eu sa-mi dau sema ca, na, am stat cu ochii pe bobitza sa nu mi-o pape careva .Multumesc ca mi-ati facut urari!
Am si dansat putin...mai mult...pana m-a luat cu dureri la operatie..
Am alaptat pe dupa un paravan de 2 ori, apoi m-am hot s-o duc acasa ca se fuma in local si pe la ora 9 am plecat, si am culcat-o, apoi am sacrificat-o pe mama si a stat cu ea pana la 12.30 cand am ajuns si eu, ca atunci se terminase si cumatria
Ieri, am fost la birou si am dus colegilor de serviciu etajul de sus al tortului de la cumatrie

In timp ce alaptam m-a sunat si Dastefa sa imi mai spuna despre ele.In principiu ce a postat deja si Iulia_stefy.E binisor insa se teme sa se mai bucure ca asa s-a mai bucurat la Iasi si apoi iar s-a agravat situatia!Insa parca era mai ok la voce! Va saluta pe toate!

uff...as vrea sa am puteri supranaturale sa pot vindeca copilashii bolnavi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ioana_fota oare ce mai face?

_

Cresc

la asta m-am gandit si eu...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

uaiii ce placinta mare am postat!!!

am fo si eu acum si mi-am pus tarate in apa pe maine dimineatza ca stau cam prost cu productia de lapte

deci plateea asta era secretul tau? :P

trebuie strecurat inainte sa-l beau?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Buna seara! Mai fetelor cand mai aveti timp sa scrieti ca eu sunt VARZA!!! Urla fii-mea de duminica dupa program. Ziua doarme frumos, iar de seara de la 7 la 11 avem program de zombaiala. O fi puseu de crestere? Ii dau sa manance .. ia sanul ... dupa 3 min. plange si il refuza. Mai stau, iar ii dau, iar plange. La baie, unde se calma, iar plange. De maine am zis ca scoatem masajul ca plange si atunci. Ma bucur ca macar ia in greutate frumusel, ca altfel urlam si eu. Are 2 luni si 2 saptamani. Voi ati patit asa ceva? Please help ca o iau la razna. De nopti nu mai vorbesc ca imi vine sa plang ce show avem de la 5 dimineata la 6 jumate.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput