Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cristies
Cum sunt cerceii astia de care zici si de unde-i pot lua?
Esti haioasa cu Montignac si vaca lui, eu sunt convinsa ca o sa slabesti dupa metoda lui, am auzit ca e f eficienta. Si daca tot vorbim de dieta, daca am renuntat la paine/fainoase, iar la pranz mananc invariabil o salata mare facuta din salata verde, ceapa verde, cateva cubulete de telemea, toate stropite cu zeama de lamaie si ulei de masline, se cheama ca tin regim? Problema mea sunt dulciurile, mi-e greu sa renunt complet la ele. Nu mananc cantitati mari, dar...

ayanna, nici dupa ce si-au dat seama n-au remediat situatia? Au lasat fata fara cercei? Poate n-ar strica sa puna toate trei bani pentru asta, ma gandesc ca nu le-ar fi asa de greu...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

www.tattoo-sfinx.ro/" target="_blank">Aici gasesti materialele din care se fabrica. Eu am vazut si la big intr-un magazin de bijuterii....

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Multumesc frumos! Cred ca si celeilalte tot cercei de care spui tu i-am pus, ca erau medicinali, special facuti pentru pistolul ala.

Cata, da, cred ca e vorba de aceeasi asistenta sefa si de aceleasi manevre, dar pe mine m-au trecut fiori cand am vazut cum i-a pus altei fetite, avea niste ace incovoiate cu care intai i-a gaurit urechile si pe urma i-a bagat cerceii in gaurelele alea sangerande... n-am rezistat, oi fi io prea sensibila... Si cand ma gandesc ca vroiam sa fac medicina... Ideea cu pistolul asta de care zic e ca practic ii gaureste urechile direct cu cerceii, procedura fiind foarte rapida si ma gandesc eu, mai putin dureroasa. Oricum mi-e clar ca n-o sa tina minte nimic, dar asa, pentru linistea mea...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Andreea a fost exceptia de la regula i s-a blocat pistolul cu tot cu cercel in ureche. A plans de era s-o bata tati pe asistenta aia de la Medlife. Am zis ca daca aveam tot fata eu nu-i mai faceam gauri clar .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

incredibil... am reusit si eu pt prima data sa ma mentin la zi mai mult de 5 minute...
tanananaaaaa...

plus... de pe 20 martie, bbTo nu a mai papat LP deloc! yeeeee... desi... presiuni am avut, cat un marfar intreg

si, daca intereseaza pe cineva: pentru cresterea lactatiei, o lingura de tarate, puse intr-un pahar de apa seara, iar dimineata bauta apa respectiva. la mine cred ca a functionat, ca papa si bbTo si am si un pic in plus. or fi bune rezervele astea la piureuri si diversificare,nu?

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

xela... traumatizanta experienta cu gaurile... bafta cu dosrul!

onitza, sorry de copilasi raciti. poate nu ajunge si la piciul mic, sa te apuce disperarea langa amandoi. oricum, vitamina Ci la mama ajuta la armonia din casa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

incredibil... am reusit si eu pt prima data sa ma mentin la zi mai mult de 5 minute...
tanananaaaaa...

plus... de pe 20 martie, bbTo nu a mai papat LP deloc! yeeeee... desi... presiuni am avut, cat un marfar intreg

si, daca intereseaza pe cineva: pentru cresterea lactatiei, o lingura de tarate, puse intr-un pahar de apa seara, iar dimineata bauta apa respectiva. la mine cred ca a functionat, ca papa si bbTo si am si un pic in plus. or fi bune rezervele astea la piureuri si diversificare,nu?

BRAVO!!! Mare realizare si ce ambitie .... Tot respectul . Sunt convinsa ca e un stres enorm sa dai atat la pompa...

Mergi la inceput

Ayana eu tot la tortul Dariei ma gandesc ... Daca l-ati facut voi, cum ati facut decorul de ciocolata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

nikole, catalutza... sunteti taaare simpatice!
de fapt, toate gagicile sunteti super!
cand ma uit la alte odisei ca pana acum s-au certat de jdemii de ori si nu mai vb una cu alta, sau au bisericute, ma rog sa fim noi exceptia si sa ramanem mereu asa, zalude, frumoase, sexoase, gospodine, cu sau fara soacre poame acre, cu cei mai frumosi copii din lume, si cu soare mereu in suflet!

serios??? cum adica? se injura pe forum??? ce tareeeee! si moderatorii ce zice?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:

asta ajuta f mult si pt constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Onitza, nu Catalutza are probleme cu refluxul. Cred ca bAly si Unboticutz au zis...

_

Cresc

Mergi la inceput

Plateea, felicitari pentru ambitie!!! Esti o mare luptatoare!!! Sa ai succes (a se citi ) si cu soacra (cumnata ce treaba are si ea?)!

Si cel mai important lupta pentru casnicia voastra, sa nu fie afectata de frecusurile astea!

Multumim de vestile de la Lorex.

Xela, ce traumatizant!

_

Cresc

Mergi la inceput

Ioana_fota oare ce mai face?

_