Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
la asta m-am gandit si eu... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Ioana_fotae ok...eu mai vorbesc cu ea pe mess...incearca sa se descurce singura asa cum poate si mie mi se pare ca reuseste, pentru ca e o fire puternica. Ii este foarte greu intradevar pentru ca nu are pe nimeni aproape si in absolut tot ce face trebuie sa se descurce de una singura.
Mama ei o mai viziteaza din cand in cand, dar nu foarte des pentru ca sta tocmai in capatul celalalt al orasului si o are in grija si pe bunica Ioanei care este bolnava. Saptamana asta a umblat dupa alocatie sau somaj nu mai stiu exact si a luat-o si pe aia mica cu ea...s-a cam chinuit pentru ca a mers pana la Constanta, afara era prea cald, cea mica era prea infofolita si transpirase toata si ii era frica sa nu cumva sa raceasca iar, mai ales ca abia a scapat de rosu in gat mititica.
In rest e ok, atat cat o permite situatia...
Sper ca nu se supara pe mine de ce am zis aici...nu prea ii sta in fire sa se planga si ma gandesc sa n-o supar.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ayanna_xem spune:
Daca tot am ramas singura pe aici vroiam sa zic ceva legat de caderea parului...colega mea are bb de 6 luni...pletos ca si fii-mea...l-am vazut o data pe la 2 luni si apoi l-am mai vazut acum cateva zile...ee, cand l-am vazut am ramas masca. Avea in cap, in partea din spate, numa' smocuri razlete...ca suvita lui Base, una ici una colo...iar in frunte era ok. Arata ciudat rau!!! Cik e de la dormit, ca se tot freaca partea aia a capului de perna.....daca asa o sa arate si fii-mea peste 3 luni ma dau cu
Oare e o regula sa pice parul la bb-lusi? Mai gasesc fire in caciulita ei, dar macar daca i-ar cadea tot, nu asa smocuri...va trebui s-o rad in cap nu de alta!!!...si atunci imi urc neamurile-n cap, ca la noi e obiceiul sa nu se atinga nimeni de parul copilului pana la 1 an cand ii taie nasa motul si e MUSAI asa!
my pictures
ayanna_xem spune:
A...si mi-am mai amintit ceva din capitolul trecut...
Decenuela sa stii ca se pot recupera pozele sterse...exista un program de back-up, nu stiu exact cum se numeste, dar daca vrei il intreb pe frate-meu ca el e cu de astea...mie mi-a recuperat o data niste poze dupa ce le-am sters...trebuia sa-mi recupereze 20 de poze si a recuperat 400, am gasit si poze facute cu mai bine de 1 an in urma...
my pictures
ayanna_xem spune:
Inca ceva...
Danasor, n-am apucat sa-ti zic in capitolul trecut...super botezul. Asa da, mai zic si eu...bravo voua!
...eu nici macar n-am participat la biserica ca nu aveam inca cele 40 de zile de lauzie, iar la petrecere nici atat ca a trebuit sa stau cu gagalicea ca nu avea altcineva cine...
Daca ai trecut pe traseul Cristesti (E85) - Tirgu Neamt cu siguranta ai trecut chiar pe la mine la poarta......poate m-ai si vazut, cine stie!? O balena pitica cu puradelu' la marsupiu...
my pictures
micki_mica spune:
oooooooooffff, dragele mele! cum sa fac sa fiu in pas cu voi? mereu citesc cu o zi in urma...si tot nu va ajung!
harnicute ca de obicei!
e mesaj inceput de 2 zile asa ca nu dati cu oo...
Nik0le, eu zic ok pentru 9 mai, in Tineretului, pe la 12.
si despre schimbul 3...sunt schimb non-stop la cum papa.
si despre cat a costat meniul, ma bag si eu in vorba: 95 ron(aperitiv bogat si friptura (pulpa pui si rulada porc)), fara bautura, fructe si alune. dar pentru 10 pers la masa, ne-a dus totul (fructe, alune, bla bla) la 1500 lei.
bubu_bu, mamidepuiuti, nik0le si daca am uitat va rog sa ma iertati, multumim ptr urari
lorex esti frumusica foc! salutari crestinei!
cristies ai un gargaritz vesel si haios!
unboticutz eu am stat ca pe arcuri la botez, de ziceai ca il taiau. cu emotii dar a fost bine, relax, mamico!
ayanna la multe lunite! Daria e o scumpica! am admirat-o...ce frumos rade
miremia cum de nu ne-am intalnit in cismigiu? am zis ca sa nu merg in parcul national ca deh, aveam treaba la facultate...ce mica o fi lumea
dastefa capul sus si numai ganduri pozitive pentru voi! Miruna
elefantica sper ca ai rezolvat.
cristies , mamica trebuie sa ajunga la ITM cu decizia si sa o depuna? nu angajatorul?
noi raportam tot papat la 2 ore, noaptea trecuta ce a dormit de la 11 la 4...
acum imi pica ochii in gura dar am vrut sa citesc tot, sa fiu "la zi" in miez de noapte
asa ca va pupam si mai citim si maine ca pic de somn
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
micki_mica spune:
noapte buna domnelor si ingerasilor!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
ayanna_xem spune:
Vai, nu mai pot da 'reply with quote' la capitolul trecut...
So,
citat din Cristies:"eu mor dupa Alexis cand il vad ca vrea sa plece. Il ridic in fundulet de manute si cand il las la loc isi ridica picioarele (crede ca e acelasi lucru???) sa stea tot la 90 de grade dar isi da seama ca nu mai vede asa de bine si incepe miorlaiala."
Exact la fel face si fii-mea...ce m-am amuzat cand am vazut ca descrii exact aceeasi situatie.
my pictures
ayanna_xem spune:
Citat din Cristies:Cum dezinfectati jucariile? (ma gandesc la jucariile uzuale, nu la punga de pampersi sau alte improvizatii).
Io le spal la mana, cu apa si sapun, pe alea de plastic sau cauciuc si la masina de spalat pe alea de plus.
Alt citat din Cristies:Va cade parul? Eu sincer nu stiu de unde mai am ca n-am avut niciodata vreo coama.
Mie de vreo 2 saptamani a inceput sa-mi cada tare. In perioada sarcinii nu mi-a cazut deloc, ba chiar incepuse sa se indeseasca...cred ca de la vitamine. Acum insa culeg suvite intregi , mai ales la baie.
my pictures
miremia spune:
Micki las' ca ne-om intalni noi pana la urma. Somn usor!
Ayanna se pare ca Ioanele noastre nu ne-au prea dat batai de cap astazi de bantuim pe forum la ora asta.
Mirela fericita de Mara Ioana
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le iulenca, multumim pt sfaturi si felicitari pt decalotare! Cu taxa nu stiu ce sa-ti spun, n-am facut botezul inca, ma intereseaza si pe mine. Si ma mai intereseaza ceva: cam cat v-a costat meniul la botez? Ca la restaurantul unde vroiam noi costa 200 roni meniul de botez si 220 roni ala de nunta. Vorba lu' al meu: "Decat sa facem botez, mai bine facem nunta!" Edit ca sa bolduiesc intrebarea. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Noi am gasit un restaurant unde ne-au lasat sa ducem toata mancarea de acasa (deh, patronul e fratele nasei) si pentru 40 de portii (aperitiv si fel principal) ne-a costat 500 de ron. In plus au mai fost fructele, prajiturile, bautura...dar nu mai mult de 200 de lei nici alea.Torturile le-am facut acasa. Am mai platit si locul la masa 10 lei de persoana, deci inca 400 de ron si ...atat.
Am scapat foarte ieftin avand in vedere ce sume astronomice citesc aici la voi !
my pictures