Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 ATI VAZUT CA A DISPARUT MAIMUTZA???? Catalutza mami de Irina |
Aiurea, n-a disparut, doar alterneaza reclamele. E tot acolo, fir-ar!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
Fetelor, va anunt oficial ca sunt cu capul. Fii-mea isi suge pumnisorii, semn ca tre' sa-i dau sa pape, dar nu reusesc sa-mi aduc aminte din care san i-am dat ultima oara. Si par la fel de plini/goi amandoi. Cum era aia? "Din o-cea-nul Pa-ci-fic, a ie-sit un pe-ste mic..."
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Sa iti traiasca. Nu are efecte adverse, adica daca apar sunt minime fata de alte vaccinuri - sytare subfebrila si o mica reactie locala. Eu l=am facut la fetita mai mare pt ca cele gratuite mi-a zis doctorita ca nu sunt f ok. Acum la Tudor mi-a recomandat sa il fac pe cel gratuit - tetraxim + antipolio parca - o intepatura si sa cumpar doar acthib ca asta nu e gratis. Deci aceleasi ca cele continute de infanrix doar ca 2 intepaturi. Raportez 0 reactii adverse. Intreaba medicul ce vaccin gratuit are si apoi decizi. Act hib e 70 ron iar infanrix 310ron deci diferenta ca sa iti spun si partea financiara. Eu platesc mult asigurari de sanatate si cand pot si e safe vreau sa beneficiez de serviciile si produsele pt care platesc. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Spune-mi si mie, te rog, cum a facut 2 intepaturi? A amestecat ActHib cu tetraxim sau antiHepatitaB???
Maine mergem si noi la vaccin si tot tetraxim si Hepavax facem(anti hep.B), si eu as fi vrut si ActHib-ul, dar nu ma indur sa o intep de 3 ori....
Multam
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, va anunt oficial ca sunt cu capul. Fii-mea isi suge pumnisorii, semn ca tre' sa-i dau sa pape, dar nu reusesc sa-mi aduc aminte din care san i-am dat ultima oara. Si par la fel de plini/goi amandoi. Cum era aia? "Din o-cea-nul Pa-ci-fic, a ie-sit un pe-ste mic..." Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
plateea spune:
nikole, catalutza... sunteti taaare simpatice!
de fapt, toate gagicile sunteti super!
cand ma uit la alte odisei ca pana acum s-au certat de jdemii de ori si nu mai vb una cu alta, sau au bisericute, ma rog sa fim noi exceptia si sa ramanem mereu asa, zalude, frumoase, sexoase, gospodine, cu sau fara soacre poame acre, cu cei mai frumosi copii din lume, si cu soare mereu in suflet!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
asaaa... update, in caz ca ajuta pe careva: puiul meu, incepuse sa manance rau de tot, si imi plangeam in pumni. plangea de mi se rupea inima mai toata ziua, am pus la conge 1 l de lapte, si... eram disperata. la control la pediatru... copil sanatos.
a durat 3 sapt sa-mi dau seama ca am unul din acei copii care vor sa doarma mult, si ziua, si noaptea. asa ca acum sta max 1,5 ore treaz, apoi somnic, papa,caca, nitica joaca si iar somnic. papa mai bine, nu mai fac rezerve asa impresionante, e mai odihnit, ia mai bine in greutate, si am scapat si de reprizele de plans pana la epuizare.
lorex a fost la pediatru, bobita pare sa fie ok, nu i-a gasit nimic in neregula pana acum, i-a dat paracetamol si vit C si pic de pus in nasuc
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
miremia spune:
citat din mesajul lui plateea nikole, catalutza... sunteti taaare simpatice! de fapt, toate gagicile sunteti super! cand ma uit la alte odisei ca pana acum s-au certat de jdemii de ori si nu mai vb una cu alta, sau au bisericute, ma rog sa fim noi exceptia si sa ramanem mereu asa, zalude, frumoase, sexoase, gospodine, cu sau fara soacre poame acre, cu cei mai frumosi copii din lume, si cu soare mereu in suflet! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Ce frumos ai spus!
de vesti despre bobita
Mirela fericita de Mara Ioana
xela_07 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Xela...ne incuscrim, cum sa nu?....numai sa-ti lasi feciorul sa vina la munte, ca cik barbat-meu nu-si lasa fata sa plece de acasa...face el tot...si casa si mobila, numai sa nu-i plece fata. Stai sa vedem peste vreo n-shpe ani cand o fi fiica-sa cu figuri in cap cum o mai gandi... Oricum, din cate vad, e tare zburdalnica fii-mea asta, ca ii cam plac beieteii...cum vede bebel la orizont cum se pune pe chitait...ia uite Bea aici , ca tare erai incantata de reactia ei la Cristian... Doaaaamneeee, sper sa nu faca asa si cand o fi adolescenta.... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures |
pai mie imi convine, da da ... cu banii de casa ma bag in croaziera cu familia cris.d . eu ii dau doar aripi sa zboare pana la Daria, bun asa
totusi ... cam baloseste cand vede baieti . treaba ei eu nu ma bag ca asa-i sta bine la soacra
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le miremia, multumesc! Bine ca nu sunt singura... xela, ce-ai facut? Ai fost sa depui dosarul? cris.d? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
nu inca ... de doua saptamani incerc sa fac rost de adeverinta si ma tot plima cu vb cei de la HR
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
onitza spune:
Sper sa nu ma insel, dar parca a facut cineva investigatii la stomacelul copilului si a reiesit ca ar face reflux...oare sa fie vorba despre CATALUTZA??? Daca da, o rog mult sa imi spuna si mie cum a rezolvat ce i=a dat doctorul ca noi avem cred acelasi lucru, urla mititelul la san ceva de speriat, se strange tot si il doare, iar dupa papa, vomita....
NIKOLE, cand sunt sanii goi si eu patesc la fel, uit din care san i=am dat ultima data.
Raportez copil mare racit, tusitor si al mic fornait, m-am saturat si e doar inceputul Mai raportez cioco multa pe ziua de azi din cauza stresului cu copii raciti, mama lui de stres.