BRAVO ROXY, LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
veronicach spune:
daca tot suntem la capitolul stiri..acum cateva zile au aratat ca se pot preleva celule stem si din dintisorii de lapte
este nevoie de un dintisor sanatos care sta sa cada..prelevarea se face la dentist costa in jur de 1000 de euro
aceste celule se folosesc in alt scop decat cele din cordonul ombilical care sunt utilizate pentru boli ale sangelui
acum ,ma intreb, de ce sunt atatia copilasi bolnavi?
cred ca, inca, aceste celule nu sunt folosite cu adevarat ci mai mare e doar propaganda
35+
Matei ...
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Nati : ce mi-ar place si mie ca sotul sa gateasca, chiar nu m-as supara deloc daca m-ar intrece ; as scapa de intrebarile enervante gen : ce faci, si cum faci , ce pui , asta nu pui ... in urma carora a primit interdictie in bucatarie cand trebaluesc eu pe acolo ca ma scoate din sarite si i-am zis ca daca nu vrea vreo cratita in cap mai bine sa o intinda sau sa termine cu intrebarile. Si a ales pana la urma ambele variante in functie de dispozitie : ori o intinde, ori ma ajuta dar fara sa ma scoata din sarite R_ocsy 34 + Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin ! |
Oooooo, sa stii ca m-ii cunoscuta situatia. Nici noi nu "incapem" impreuna la bucatarie. Credeam ca doar la noi e asa, hi,hi! Dar daca sotul tau intreaba din curiozitate, ca ar vrea sa stie ce si cum, atunci al meu imi arata cat de profana sunt in domeniu:ba ca rosiile se decojesc sau ca nu se taie felii ci cubulete pentru nu stiu ce bucate.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
32+
arturicii spune:
Nati, cum sa ma supar eu pe tine?? M-am amuzat doar insa fara nici o secunda de ironi sau suparare.
Sunt intr-o stare f buna si nu ma supar pe nimeni si pe nimic!

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
r_ocsy spune:
Ne-am intors si noi de la eco , am avut o bebelina tare linistita care nu a mai lovit transductorul
, cred ca dormea de rupea !
Avem 2560 g dupa ecograf, avem picioruse lungi ( se vede ca seamana ca tat'su ) , totul ok , colul inchis dar mai scurt 2,6 dar se pare ca e ok ca oricum in ultima luna se scurteaza.
Programarea nasterii va fi ori pe 19 ori pe 20 mai ( sa vada garzile din luna mai ) , asta in cazul in care nu se hotareste sa vina mai repede, ceea ce tot ok este ca suntem deja mari . Asadar numaratoarea inversa ticaie !
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
mamanati spune:
| citat din mesajul lui arturicii Nati, cum sa ma supar eu pe tine?? M-am amuzat doar insa fara nici o secunda de ironi sau suparare. Sunt intr-o stare f buna si nu ma supar pe nimeni si pe nimic! ![]() ![]() Ioana, Philip, Yann, Sabina |
si felicitari pentru schimbarea scutecelor si a celor doua salopete!
Cand mai ai o sec, libera mai pune niste poze sa ne convingem si noi!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
32+
mamanati spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Ne-am intors si noi de la eco , am avut o bebelina tare linistita care nu a mai lovit transductorul Avem 2560 g dupa ecograf, avem picioruse lungi ( se vede ca seamana ca tat'su ) , totul ok , colul inchis dar mai scurt 2,6 dar se pare ca e ok ca oricum in ultima luna se scurteaza. Programarea nasterii va fi ori pe 19 ori pe 20 mai ( sa vada garzile din luna mai ) , asta in cazul in care nu se hotareste sa vina mai repede, ceea ce tot ok este ca suntem deja mari . Asadar numaratoarea inversa ticaie ! R_ocsy 34 + Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin ! |
Felicitari pentru bubulina sanatoasa cu picioruse lungi.
Noi le avem mai scurte decat varsta sarcinii (tot lui tat-su ii seamana).www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
32+
r_ocsy spune:
Multumesc Ruxi
!
Am sa ii scriu un sms lui Roxi !
R_ocsy
34 +
Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui arturicii Hello! Doresc sa va anunt oficial ca am schimbat dimensiunea la pampersi de la New Born la 1 si ca am pus la naftalina cele 2 salopetele New Born ca nu mai putea sa isi intinda Sabina picioarele in ele .Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Felicitari Ioana pentru trecerea de la new born la nr. 1 ...
R_ocsy
34 +
Ana SofiaAMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
arturicii spune:
Nati
, am pus o poza proaspata de aseara la mine in album.
De vreo 2 zile tot insista Philip sa o imbrac pe Sabina in rochita in care o sa o vedeti in poza. Aseara am imbracat-o![]()
Rocsy, felicitari pentru ca ati venit cu vesti bune de la echo!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

si ca am pus la naftalina cele 2 salopetele New Born ca nu mai putea sa isi intinda Sabina picioarele in ele